Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4, firmware sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki modemi kullanıp firmware sürümü 81.524.392112.799.010 üzeri olan var mı?

www.netmaster.com.tr
    Netmaster
    http://www.netmaster.com.tr/urun/9
    adresinden yakında firmware çekip yükleyenler hangi versiyonu görüyorlar?

• Problemi mi var mevcut sürümün o modelde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bariz olduğunu bildiğim bir problem yoktu ama yine de yükledim yeni yazılımı, versiyon 81.524.392112mp1.799.012 oldu. Farkettiklerim:

- Maksimum veri akışı biraz daha arttı. 10Mbit bağlantı üzerinden önceki yazılım Newsleecher'da 1.06 MB/s görebilirken şu anda 1.16 MB/s stabilize olmuş durumda.
    - Kullandığım kablosuz repeater bazen modem ile iletişim kurmayı kesiyordu, yeni yazılımı yüklediğimden beri bu sıkıntı yok. (Bu kesin değil emin olmak için en azından birkaç gün daha test etmem lazım)

Aslında Netmaster'ın sitesine koyduğu firmware yazılımları için versiyon belirtmesi ve changelog vermesi lazım, yoksa körü körüne çoğu insan risk almak istemeyebilir.
  • Changelog tembelliğini koca Asus kaç milyarlık laptoplarının Bios güncellemesi için bile yapıp, detay vermeden update çıkarıyor. Netmaster'ınki normal. Newsleecher'ı eski yıllarda çok kısa süre için kullanmıştım, genelde veri akışı oldukça stabildi. Bilgi için sağol, aynı model modemden Uydunete geçince banada verileceği söylendi ama çekincelerim olduğundan senin ve diğer arkadaşların geri bildirimleri çok önemli.

• arkadaşlar uydunet bağlattığımda bu modemi verdiler fakat sinyal devamlı düştüğünden internetim sık sık kesiliyor. aboneliğimi iptal ettirip başka bir internet sağlayıcısına geçsem bu modemi kullanabilirmiyim uyumluluk sorunu olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3pisode

arkadaşlar uydunet bağlattığımda bu modemi verdiler fakat sinyal devamlı düştüğünden internetim sık sık kesiliyor. aboneliğimi iptal ettirip başka bir internet sağlayıcısına geçsem bu modemi kullanabilirmiyim uyumluluk sorunu olurmu?

Kablo modemi sadece kablo internet tekelinin sahibi Uydunet'de kullanabilirsiniz. Sinyal azalmasının modemle ilgili olduğuna emin misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: 3pisode

arkadaşlar uydunet bağlattığımda bu modemi verdiler fakat sinyal devamlı düştüğünden internetim sık sık kesiliyor. aboneliğimi iptal ettirip başka bir internet sağlayıcısına geçsem bu modemi kullanabilirmiyim uyumluluk sorunu olurmu?

Kablo modemi sadece kablo internet tekelinin sahibi Uydunet'de kullanabilirsiniz. Sinyal azalmasının modemle ilgili olduğuna emin misin?

hayır sinyalin kesilmesi modemle ilgili değil apartmanın içinde bulunan kutudan kaynaklanıyor defalerca arıza kaydı bıraktım defalerca gelip sinyali yükselttiler fakat hergün aynı şey olunca kabak tadı vermeye başladı bende aboneliğimi iptal ettirip başka bir servis sağlayıcısına geçmeyi düşünüyordum modemin arka kısmına baktım iki telefon kablosu girişi var acaba uyumluluk sorunu olurmu diye düşünmüştüm anladığım kadarıyla bu modemler sadece uydunetin sistemiyle çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bana da acil yardim.modem masaüstüne bagli ve internet var.ama wireless ile ne telefon ne ps3 ne de laptopdan girebiliyorum.daha önce sadece kesiliyordu ama bu sefer yarım saattor yok.Acil yardim lutfen

• arkadaşlar, firmware dosyası .bin şeklinde geliyor. Nasıl yüklüyorsunuz bunu? Deamon Tools tarzı programla falan mı açıyorsunuz?
  • Yok Daemon'la falan işin yok. Modem web arayüzüne girip yazılım güncelleme sayfasına gidiyorsun ve dosyayı seçip onaylıyorsun. Bu işi mutlaka ethernet kablosuyla yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Arkadaslar bana da acil yardim.modem masaüstüne bagli ve internet var.ama wireless ile ne telefon ne ps3 ne de laptopdan girebiliyorum.daha önce sadece kesiliyordu ama bu sefer yarım saattor yok.Acil yardim lutfen

Sayın Kullanıcımız,

Modeminiz WPA PSK şifreli durumdadır. Bunu ve ağ adını (SSID) değiştirmek çözüm getirebilir.

Ayrıca, NetMASTER Destek Merkezi'ni ararsanız sizi adım adım yönlendirebiliriz. Destek merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir.
    0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parhelion

Benim bariz olduğunu bildiğim bir problem yoktu ama yine de yükledim yeni yazılımı, versiyon 81.524.392112mp1.799.012 oldu. Farkettiklerim:

- Maksimum veri akışı biraz daha arttı. 10Mbit bağlantı üzerinden önceki yazılım Newsleecher'da 1.06 MB/s görebilirken şu anda 1.16 MB/s stabilize olmuş durumda.
    - Kullandığım kablosuz repeater bazen modem ile iletişim kurmayı kesiyordu, yeni yazılımı yüklediğimden beri bu sıkıntı yok. (Bu kesin değil emin olmak için en azından birkaç gün daha test etmem lazım)

Aslında Netmaster'ın sitesine koyduğu firmware yazılımları için versiyon belirtmesi ve changelog vermesi lazım, yoksa körü körüne çoğu insan risk almak istemeyebilir.

Sayın Kullanıcımız,

Öneriniz dikkate alınmış olup firmware versiyonları Yükleme Merkezi'nde belirtilmektedir.

Diğer taraftan, cihazınızda güncellemeyi yapabilmeniz için yükleyeceğiniz yazılımın halihazırda yüklü versiyondan yüksek olması gerekmektedir. Bu nedenle, güncellemeyi gerçekleştirdiğinizde karşılaşabileceğiniz tek sıkıntı, modeminizin ayarlarında yapmış olduğunuz değişikliklerin fabrika ayarlarına dönmesi olacaktır.

Eğer yazılım güncellemesinden sonra herhangi bir sorun yaşarsanız, NetMASTER Destek Merkezi'nden teknik yardım alabilirsiniz. Destek merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.