Şimdi Ara

NetMaster CBW-700V kablonet modem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki gün önce Kablonet 10mbps internete başvurdum. Yarın bağlamaya gelecekler ama elimde modem yok. Bu kablonet modemleri de bulmak ayrı bir zorluk.

İnternette gördüğüm kadarıyla NetMaster CBW-700V modem, fiyat/performans olarak iyi not almış ancak 802.11g olduğunu soyleyenler olmus; sitelerde bugun 802.11n yaziyor.

Sözün özü, ben bu modemle wireless üzerinden 10mbps hızı görebilir miyim?

Yoksa alternatif ne onerebilirsiniz pahaliya kaçmadan?

İyi calismalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g yada n fark etmez 10 mbit her türlü görür. Yeterki çok engel olmasın sinyalin önünde.
    Ürünle ilgili sinyal gücü zayıf söylentileri var.
    Daha ekonomik çözüm kablolu uydunet modem yanına uygun fiyatlı wifi router alabilirsin.
    Genelde herkez böyle yapıyor.

• Teşekkür ederim bilgi için. Peki önerebileceğiniz bir ikili çözümü var mı?
    Benim internet sitelerinden bulabildiklerim çok sınırlı sayıdalar.
  • Sayın Kullanıcımız,

2011 yılına kadar CBW-700V modemin 11g versiyonu satışa sürülmekteydi. Şu an satışta olan versiyonu 11n (72 MB) özelliklidir. Ürünümüzün her iki versiyonu da 10 MB hızı rahatlıkla görebilir.

Ürünlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi için web sayfamızı ziyaret edebilir, NetMASTER Destek Merkezi'ne danışabilirsiniz. Destek merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr
    www.netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetMASTER_ -- 28 Eylül 2012; 9:54:21 >
  • NetMaster yetkilisi, yanıt için teşekkür ederim.

Modeminizi satın almak istememe rağmen şu anda online işlem yapma imkânım bulunmamakta. İnternet üzerinden de satışı yapılan bir mağaza ismine ulaşamadım.

Beyoğlu yakınlarında temin edilebilecek bir yer biliyor musunuz?

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtlgrr

Teşekkür ederim bilgi için. Peki önerebileceğiniz bir ikili çözümü var mı?
    Benim internet sitelerinden bulabildiklerim çok sınırlı sayıdalar.

kablonet modem netmaster cxc150
    wifi router olarakda tplink 740n yada 741nd.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtlgrr

NetMaster yetkilisi, yanıt için teşekkür ederim.

Modeminizi satın almak istememe rağmen şu anda online işlem yapma imkânım bulunmamakta. İnternet üzerinden de satışı yapılan bir mağaza ismine ulaşamadım.

Beyoğlu yakınlarında temin edilebilecek bir yer biliyor musunuz?

İyi çalışmalar.

Sayın Kullanıcımız,

Ürünlerimizi online olarak satın almayı tercih etmiyorsanız, aşağıda bilgilerini paylaştığım bölgenizdeki dağıtıcılarımızdan edinebilirsiniz.

Barem Bilgisayar: 0212 213 68 80
    İris Bilgisayar: 0212 217 56 76

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetMASTER_ -- 1 Ekim 2012; 11:34:56 >
  • merhabalar
    sevgili utkanizmit arkadaşım sana pm atmıştım ama sanırım atamamışm :) burdan sormak istedim bir yazında değinmiştin fakat bi,r türlü bulamıyorum o yazıyı
    şimdi ben 5 mbps kablonet alıcam iki üst katımda bir öğrenci ve bir alt katımda öğrenci kardeşim oturuyor özellikle okulları için internete ihtiyaçları var ben her ikisinede internet net verebilmek adına nasıl bir modem router vs almam lazım bana marka verebilme imkanınız varmıdır (yanlış anlasılmasın iki kişiyede internetnet alıcak durumları olmadığı için internetnet vermek istiyorum) Teşekkürler...
  • netmaster cxc-150 + tplink 740n router.
    Kablo çekme şansın varsa iyi olur. Alt kata ve üst kata routerden kablo çekersin.
    Yok kablo çekemem dersen sendeki routeri cam önüne koyarsın diğer katlarada aynı routerden alıp cam önüne kurup repeating yapabilirsin.
    Tabi daireleriniz aynı cephedeyse.

• cevabın için teşekkürler DOCSIS 2.0-yada3,0 farkedermi 5 mbps için bu arada kablo çekicem snırım ayrı cephelerdeyiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.