Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
46
Favori
299.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uydunet serivisi modemi kaybetti oldu şaka gibi :) netmaster bana gelmedi diyor, uydunet arıza kaydı bırakalım diyor. 3 hafta oldu modem ortada yok
  • 5Ghz de bir sıkıntı yok çekim kalitesi kötü sadece ancak 2.4Ghzde modemin dibinde bile 3 mbps hızı geçemiyorum. İlla bir router mı gerekiyor? Arayüzden filan bunu düzeltecek bir ayar çekemez miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReauXi kullanıcısına yanıt
    2.4 Ghz hızı benim modemde de düşüktü netmaster müşteri hizmetlerini aradım modem arayüzüne girip bir kaç ayarı değiştirdik sonrasında bir iyileşme oldu tam olarak hatırlamıyorum hangi ayarlar olduğunu aramanızı tavsiye ederim.
  • Bende diger cift antenli modemde yaptim ins duzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modemleri uydunet çalışanı bile önermiyor bende almadım o yüzden herşeyden etkileniyor çekim kalitesi düşüyor arızalar meydana geliyor dedi.

• Ebrak kullanıcısına yanıt
    ReauXi kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • oea77 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,
    Modeminizin seri veya mac numaralarından herhangi birini biliyorsanız konuyu takip edebiliriz.
    Bu bilgilere sahip değilseniz de abone adı soyadı ve telefon numarasını bize özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Konu ile ilgili ekibi bularak yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Saygılarımızla,
  • Türksat servis gelmeden beni aradı. Bu modeller böyle dedi.

TP link marka çift antenli bir cihazdan bahsetti.

Onu alın dedi.

Şaka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemler ihale ile alınınca böyle şeyler normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Türksat servis gelmeden beni aradı. Bu modeller böyle dedi.

Onu alın dedi.

Şaka gibi

Piyasada var mıymış Tp link modemden?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Onu alın dedi.

Şaka gibi

Bahsettiği modem değil. Menzil arttırıcı. Araya takılacak menzil genişleyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Onu alın dedi.

Şaka gibi

Bahsettiği modem değil. Menzil arttırıcı. Araya takılacak menzil genişleyecek

Anladım şimdi, evet zaten bu klasik bir gereklilik. Dandik çöp Netmaster'a sadece Docsic 3.0 (yani WAN) işini yaptırıp kablosuzu herhangi kaliteli bir router ile eve dağıtmak kalıyor geriye.

• Ben de kablonet bağlattım bu modemden getirdiler. Bir sorum olacak...

-Modemi powerline ile birlikte kullanıyorum. Kablosuz sinyal salon ve mutfağa modem (AC) üzerinden, diğer uzak yerlere (odalar) ise powerline (N) üzerinden tekrar dağıtılıyor.

-Modemde 2 ayrı wireless sinyal var, N ve AC. İkisi de sorunsuz çalışıyor. Şu anda telefonu, tableti vs. AC den bağlıyorum. Powerline ise sadece N destekliyor. Salondan odalara geçince bu wireless ağ geçişi biraz sıkıntılı oluyor (SSID'ler falan her şey aynı). Acaba AC'den N'ye geçiş olduğu için mi sıkıntı oluyor? Acaba cihazları Netmaster'ın N wireless ağına bağlasam, powerline de N olduğu için geçiş daha temiz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan.42

2.4 ghz de sorun yaşayan arkadaşlar.Stabil ayarları deneme yanılma yoluyla buldum.İşte ayarlar.Netmaster Infinity 401 yeni modemNetmaster Infinity 401 yeni modem

802.11n'i kapatmışsınız bu durumda modemden 2.4Ghz ile 65 Mbps üstü hızları alamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pars.42

Bu mesaj silindi.
    Stabilite uzun sürmedi.daha iyi bir yol buldum.5 ghz yi kapattım.ve ayarları şöyle yaptım.Benim anladığım kadarıyla sorun 5 ghz ile 2.4 ghz nin aynı anda açık olmasından kaynaklanıyor.5 ghz yi kapatınca wireless ta sorun kalmadı.

Netmaster Infinity 401 yeni modemNetmaster Infinity 401 yeni modem

Düzeltme: bazen kablosuz gene eskisi gibi yavaş oluyor.yani pek bi faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 24 Mart 2017; 23:51:38 >

• yan odada 2 mb bile görmüyor . varsın 65 üstü olmasın

• 24 mbps HAYATI KAÇIRMA paket ile kablonete giriş yaptım. 50 mbps MAXİMUM KEYİFLİ pakete geçeceğim sanırım.

Giriş holde sigorta kutusu içindeki Airties 5650 air modemi söküp Netmaster infinty 401 modemi koydum.

AC 5ghz bandında 4 duvar geçerek Note 4 telefonum ile bu yazıyı yazabiliyorum.

infinitiy 401 modemin bu kadar çok eleştirilmesine şaşırdım açıkçası

Netmaster Infinity 401 yeni modem

• Bağlantıdan sonra Kampanya değistirilmesi sıkıntı olur hocam.

Dediginız 50 mbps MAXİMUM KEYİFLİ paketi modem kutu dahil ücreti nedir?

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Padavan gayet iyi. Ekstra olarak router`a DLNA, TOR, Entware linux programları, Torrent vs. kazandırıyor. Ben 4 aydır Padawan kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Fakat Padawan firmware`i ilk defa kurmak bayağı zor. Ben Rusça bir siteyi Google Translate ile İngilizceye çevirerek ve Rusça bir youtube videosundan izleyerek yaptım. İlk önce Router`a yabancı bir firmware kurmak için bir nevi korumasını kırma işlemi var. Onu yaptıktan sonra Linux olan bir bilgisayarda veya Microsoft ise Linux Virtual Machine kullanarak Padavan firmware`i compile ediyorsunuz. Bu compile işlemi otomatik yapılıyor fakat 30 dk. falan sürüyor. Ondan sonra firmware`i router`a flash yapabiliyorsunuz.

Dediğim gibi sorun Padawan`ı yazan adam bir Rus ve hiçbir yere doğru dürüst İngilizce anlatım yapmamışlar
  • Arkadaşlar, yeni modemle ilgili sorunlarınızı gördüm ve tekrardan yazıyorum;

Bu sorunların hepsini bende CBV-Z4 modem ile yaşadım. Bu modemlerin router kısmı tamamıyla sorunlu, modem kısmında ise hiçbir problem yok. Yani Kablonet`i sorunsuz kullanabilmek için bu modemleri bridge moduna getirip tüm router özelliklerini kapatmalısınız ve güzel bir router`a bağlamalısınız.

Yeni modeme 144-200 TL paralar vermekle, teknik servisle falan uğraşmayın. Kendinize güzel bir router alın ve Netmaster modeminizi bridge moduna getirin, sorunsuzca kullanın.

Başka çare yok, bundan emin olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.