Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
46
Favori
299.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur. En yeni Firmware.
  • KGTR kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var.
    DHCP tıkladığımda Modem Reset atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickeymouse -- 7 Nisan 2017; 22:9:3 >
  • Nickeymouse kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan firmware güncellemesi sıkıntılı, netmaster yetkilisi de ortada yok. Netmaster web sitesine de günlerdir ulaşılamıyor.
  • Infinity 401_0081.545.799.011 sürüme sahibim
    temel dhcp ye tıklayınca reset almıyor. yalnız eski sorunlar yine ortaya çıkmaya başladı bende.
    wireless bağlantılarda kopmalar devam ediyor. resetliyorum bir süre düzeliyor sonra yine.
    şimdi de dün cumartesi ve bugün pazar download 2mbps hızını geçmiyor. (kotayı aşmadım)
    netmaster.com.tr açılmıyor
    Sayın NETMASTER yetkilisi

BU İŞE İVEDİLİKLE BİR ÇÖZÜM BULUN. BULAMIYORSANIZ BU İŞİ LÜTFEN BIRAKIN.

bu kadar insani kendi başlarına çözüm üretmekle başbaşa bırakma gibi bir yetkiniz yok.
  • Arkadaşlar bu modemi bridge moda nasil alacağız elimde airties 5340 router var yardimci olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu şekilde aliminyum folyo ve kartonla sinyal şiddetini istediğiniz yönde bir miktar artırmanız mümkün.
  • 10 yıldan fazladır kullanıyorum.10 tanede modem çıktı.Hala aynı sorunlar devam ediyor ya.Yıl 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan.42

Arkadaşlar şu şekilde aliminyum folyo ve kartonla sinyal şiddetini istediğiniz yönde bir miktar artırmanız mümkün.

Boşa ömrünü tüketme hocam çekmiyor her yolu denedim. WiFi çekimi iyi bir modem ve bir ethernet kablosu bul.

Bridge ayarla kurtul.

• Nickeymouse kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Bahsettiğiniz resetleme sorununu kontrol ettiğimizde benzer bir durumla karşılaşmadık. Bugüne kadar yalnız 1 kullanıcımız bu şikayetle Destek Hattımız'a ulaştı ve modemi servisimize çağırdık. Ancak modem henüz bize ulaşmadığından bir yanıt veremiyoruz.
    Sizden ricamız Destek Hattımız ile iletişim kurmanızdır.
    Münferit bir problem ise modeminiz değiştirilerek yeni bir modem gönderilecektir.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • NetMaster'ı sadece aptal bir modem olarak sisteminizde kullanın, zeka ve kas gücü gereken router işi için ayrı bir router almanız gerekiyor. Hatta maddi gücünüz elveriyorsa amazondan falan düzgün bir modem alırsanız bu ucube cihazdan kurtulabilirsiniz. 32 DL kanallı ve docsis 3.1 uyumlu modemler çıkmış gayet uygun fiyata. Bunların Wi-Fi'li ve telefon bağlantılı olanları ve de sadece ethernet çıkışlı olanları var. Router ayrı kullanmak isteyenler sadece ethernet çıkışlı olanı, tek cihaz olsun diyenler diğer birleşik cihazı alabilir. İşin gerçeği bu netmaster kablo modemleri eve sokmamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

quote:

Orijinalden alıntı: kaplan.42

Arkadaşlar şu şekilde aliminyum folyo ve kartonla sinyal şiddetini istediğiniz yönde bir miktar artırmanız mümkün.

Boşa ömrünü tüketme hocam çekmiyor her yolu denedim. WiFi çekimi iyi bir modem ve bir ethernet kablosu bul.

Bridge ayarla kurtul.

bende işe yaradı 1 çubuk arttı.

https://www.youtube.com/watch?v=OZD3MZZTpeY

Virtual Visa Cardsyoutube
    Boost WiFi Signal range through walls get better Internet connection using aluminum tin foil disk
    https://www.youtube.com/watch?v=RLkAVHYPnE4

• cucugen C kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
    destek@netmaster.com.tr'ye e-posta gönderebilir veya 08:00 - 22:00 saatleri arasında 0216 - 366 66 96 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

netmaster.com.tr adresine erişmenizde herhangi bir sorun olmaması gerekir; ancak tarayıcınızdan kaynaklı bir sorun olabilir.

Saygılarımızla,
  • 5ghzden 48mbit alırken 2.4den 3mbit alabiliyorum herkesde mi böyle bu yok bende mi sıkıntı var 1,6,11 çok az fark ediyor kanallarıda değiştirdim.1 saat önce bağlandı arayıp söyleyesem mi yoksa herkesdemi böyle
  • Bu modeme DNS nasıl gireceğiz? Bilgi sahibi olan var mı?

DNS giriyorum, kaydet butonuna basıyorum. Modem kendini resetliyor, fakat modem tekrar yüklendiğinde DNS sıfırlanmış oluyor.

Buna benzer bir sorun yaşayan var mı? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Y.D

Bu modeme DNS nasıl gireceğiz? Bilgi sahibi olan var mı?

DNS giriyorum, kaydet butonuna basıyorum. Modem kendini resetliyor, fakat modem tekrar yüklendiğinde DNS sıfırlanmış oluyor.

Buna benzer bir sorun yaşayan var mı? :(

Modeme DNS girilmesi engellenmiş. Farklı DNS kullanmak istiyorsanız ya DNS'leri tek tek her cihaza gireceksiniz ya da modemi bridge moduna alıp router kullanacaksınız ve router üzerinden istediğiniz DNS'i gireceksiniz. En uygun yöntem router kullanmak ama biraz maliyeti var tabi.
  • DNS girişi engelli değil. Benim kendi girdiğim DNS ler hala geçerli, şimdi baktım. Siz sanırım bir Türkçe hatasına kurban gidiyorsunuz. DNS girdikten sonra sadece "uygula" ya basın ayrıca renkli olarak "TEKRAR YÜKLE" yazısına kanmayın. Sanırım siz tekrar yükle yi de tıklıyorsunuz o zaman orj ayarlara dönüyor DNS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbo954 -- 15 Nisan 2017; 7:20:1 >
  • Hayır her şey düzgün yapılsa bile modem kapanıp tekrar otomatik dns ile açılıyor. Yazılımsal bir hata da olabilir ama sonuçta farklı DNS girilmesi engellenmiş oluyor. Ayrıca kendim her zaman İngilizce kullanırım her türlü teknolojik cihazı. Bazen hatalı çeviriler olmuyor değil ama buradaki çeviriler doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunushanilce

Arkadaşlar bu modemi bridge moda nasil alacağız elimde airties 5340 router var yardimci olabilir misiniz

Kablonet'te bridge mode sadece iki bilgisayar desteklemiyor muydu? Bu durumda bridge mode ile kullanmak imkansız. Bir pc bir telefon bağlandı mı hakkın doldu zaten.
  • cevaps C kullanıcısına yanıt
    O sınır kalktı. O eskidendi

• NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Sayın netmaster,

söz konusu modem ile ilgili bir gelişme var mı? bu forumda benim dışında Nickeymouse nikli kullanıcı ve ayrıca sizinde belirttiğiniz diğer bir kullanıcının da aynı problemi yaşadığı görülmekte, bu forum alt başlığının çok uğrak bir konu olmaması ve pek çok netmaster kullanıcısının da modem ayarları ile pek haşır neşir olmadığı düşunülecek olursa bu problemin sandığımdan daha fazla modem sahibini etkilediğini düşünmekteyim.

Web tabanlı projeler üzerinde çalışmakta olduğum için şu anda modemi size göndermem mümkün değil. Ayrıca modem yazılımını (eski ve yeni versiyonlar) kendimiz yükleyebilirmiyiz? Bunun için link vermeniz mümkünmüdür?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.