Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
46
Favori
299.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam, çok teşekkürler
  • KGTR kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Kablonet/Uydunet'ten ekip talep edebilir ve modemin tarafımızca test edilebilmesi için yedek modem isteyebilirsiniz.
    Dilerseniz iletişim bilgilerinizi bize iletebilirsiniz; arkadaşlarımız ilgili birimlerle görüşerek tarafınıza yedek modem bırakılması konusunda yardımcı olabilirler.

Saygılarımızla,
  • Ttnet in eski modeminin DHPC ni kapattım ve onun üzerinden WIFI alıyorum yani açıkcası çok komik bir durum.2 tane modem çalıştırıyorum.Şu devirde bunu görmek çok üzücü bir şey..Kesin bir sıkıntı var bunun acilen düzeltilmesi gerek. gerçekten çok komik bir durumdayım zaten bir çok teknoloji aleti var bir de ikinci modem çıktı..Bunu şikayet var a yazacağım ücretsiz modem değiştirmeleri gerek yenileriyle...
  • Arkadaşlar ttnet sözleşmem bitiyor. Kablonet 100 mbps 100 gb internete geçmek istiyorum. Fakat sizin yorumlarınız benim için önemli. Modemde wifi çekim sıkıntısı mı var ne sıkıntılar var? Ben ttnette şuan 24 mbps kullanıyorum. 100 mbps kablonete geçtiğimde bu 4 kat hız farkını hissedecek miyim çoğu yerde en iyisi kablonet diyorlar katılıyor musunuz? Tv den iptv izleyeceğim için de hız artışı istiyorum malum 4k videolar vs. bana 75 gb kota yetiyordu ekstra iptv içinde 25 gb yeterli olur diye düşündüm akşam 2-3 saat maksimum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyieee

Arkadaşlar ttnet sözleşmem bitiyor. Kablonet 100 mbps 100 gb internete geçmek istiyorum. Fakat sizin yorumlarınız benim için önemli. Modemde wifi çekim sıkıntısı mı var ne sıkıntılar var? Ben ttnette şuan 24 mbps kullanıyorum. 100 mbps kablonete geçtiğimde bu 4 kat hız farkını hissedecek miyim çoğu yerde en iyisi kablonet diyorlar katılıyor musunuz? Tv den iptv izleyeceğim için de hız artışı istiyorum malum 4k videolar vs. bana 75 gb kota yetiyordu ekstra iptv içinde 25 gb yeterli olur diye düşündüm akşam 2-3 saat maksimum

Modemin router tarafı sorunlu yani kablosuzda sıkıntı yaşanabiliyor. Çoğunlukla iyi router kullanıyor insanlar. 4K görüntüler için 50mbps yeterlidir. Mümkün olduğunca AKN'yi yüksek tutmaya bakın. gerçi 100 mbps hızda AKN sonrası 24 mbps oluyor. Ama her durumda gireceğiniz kampanyanın en alt tarifesinden taahhüt verin. Sonrasında zaten üstü sizin Memnun olup olmayacağınız bölgenizdeki altyapıya bağlı. Çevrenizde kullananlar varsa öncelikle onlara bir sorun. Sıkıntı yok derlerse bir daha başka ISS aramazsınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Arkadaşlar ttnet sözleşmem bitiyor. Kablonet 100 mbps 100 gb internete geçmek istiyorum. Fakat sizin yorumlarınız benim için önemli. Modemde wifi çekim sıkıntısı mı var ne sıkıntılar var? Ben ttnette şuan 24 mbps kullanıyorum. 100 mbps kablonete geçtiğimde bu 4 kat hız farkını hissedecek miyim çoğu yerde en iyisi kablonet diyorlar katılıyor musunuz? Tv den iptv izleyeceğim için de hız artışı istiyorum malum 4k videolar vs. bana 75 gb kota yetiyordu ekstra iptv içinde 25 gb yeterli olur diye düşündüm akşam 2-3 saat maksimum

Modemin router tarafı sorunlu yani kablosuzda sıkıntı yaşanabiliyor. Çoğunlukla iyi router kullanıyor insanlar. 4K görüntüler için 50mbps yeterlidir. Mümkün olduğunca AKN'yi yüksek tutmaya bakın. gerçi 100 mbps hızda AKN sonrası 24 mbps oluyor. Ama her durumda gireceğiniz kampanyanın en alt tarifesinden taahhüt verin. Sonrasında zaten üstü sizin Memnun olup olmayacağınız bölgenizdeki altyapıya bağlı. Çevrenizde kullananlar varsa öncelikle onlara bir sorun. Sıkıntı yok derlerse bir daha başka ISS aramazsınız zaten.

Kardeşim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Son olarak bu 24 mbps ye düşme olayı 1 mayıstan itibaren kota dolunca her zaman değil mi hatta gece 2 sabah 8 arası mı ne tekrar normal hızın ve akn olmuyor. Buna 1 mayısta geçecekleri kesin midir yoksa ileri tarihe atarlar mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Kardeşim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Son olarak bu 24 mbps ye düşme olayı 1 mayıstan itibaren kota dolunca her zaman değil mi hatta gece 2 sabah 8 arası mı ne tekrar normal hızın ve akn olmuyor. Buna 1 mayısta geçecekleri kesin midir yoksa ileri tarihe atarlar mı?

Bu soruyu BTK'ya; ISS'lerin sizi takmamasına imkan veren yasal boşluklar var mı diye sorarsanız daha net bir bilgi alabilirsiniz.

• enclock kullanıcısına yanıt
    Netmaster cihazları kendi tasarlamıyor ve yapmıyor. Parasını veriyor Çin'den Castlenet firmasından toplu alım yapıyor burada Türksat üzerinden satıyor. Burada Candaş ve Kandaş durumları var.
    Diğer taraftan bu modemlerin içinde router var zaten ve esas sorun da bu router. O nedenle işi bilen insanlar işte bu routerı devreden çıkarıp modemi bridge modda kullanarak kendilerinin temin ettikleri kalite bir router kullanarak sorunu çözmekteler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Ttnet in eski modeminin DHPC ni kapattım ve onun üzerinden WIFI alıyorum yani açıkcası çok komik bir durum.2 tane modem çalıştırıyorum.Şu devirde bunu görmek çok üzücü bir şey..Kesin bir sıkıntı var bunun acilen düzeltilmesi gerek. gerçekten çok komik bir durumdayım zaten bir çok teknoloji aleti var bir de ikinci modem çıktı..Bunu şikayet var a yazacağım ücretsiz modem değiştirmeleri gerek yenileriyle...

aynen ustam benımde ole gelen mısafırler bıle dalga gecer oldu ınternetten memnunum ama tek modemı sorunlu dıger odalarda cekmıyor enson modem olmasına ragmen.....
  • Nazar değecek diye korkuyorum aslında ama hem kendi evimde hem de kardeşimin evinde geçen ay bu yeni modeme geçtik ve şansımıza forumda yaşanan şikayetlerden herhangi birisini yaşamış değiliz. 2.4 ghz performansı oldukça yetersiz ancak 5 ghz bağlantıda maksimum hıza ulaşabiliyorsunuz. Bağlantı kopması gibi sorunlar ise hiç yaşamadık şu ana kadar.
  • quote:

Bu modem sıkıntılı ancak şu anki modemini router olarak kullanabilirsin geçtikten sonra. Ben eski modemi router yaptım. Rahatım açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enclock kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten cihazın router özelliğinde ;)
    CBW383-Z4 2.4 GHz'deki trafiği yönetemezken CBW383-ZN'ye birde 5 GHz trafiği bindirdiler, açıkcası kendi bindikleri dalı kestiler.Bunu daha öncede söylemiştim.
    Türksat'ın yapması gereken ya kibrit kutusu kadar bir sonlandrırıcı temin edip verecek yada güvendiği bir Kablosuz özellikli routerı müşterinin tercihine bırakacak.
    Türksat dayımın firması olduğu için bu modem şikayetlerinden ben yerin dibine girdim ama dayımın umurunda değil nedense. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

CBW383-Z4 2.4 GHz'deki trafiği yönetemezken CBW383-ZN'ye birde 5 GHz trafiği bindirdiler, açıkcası kendi bindikleri dalı kestiler.Bunu daha öncede söylemiştim.
    Türksat'ın yapması gereken ya kibrit kutusu kadar bir sonlandrırıcı temin edip verecek yada güvendiği bir Kablosuz özellikli routerı müşterinin tercihine bırakacak.
    Türksat dayımın firması olduğu için bu modem şikayetlerinden ben yerin dibine girdim ama dayımın umurunda değil nedense. ;)

Geçen eve gelen uydunet servisi bana köprülemenin hız kaybettireceğini söyledi.

Test ettiler 2.4 ghz köprü modemden gelen Wi-Fi 5 ghz ana modemden gelen Wi-Fi den hızlı çıktı.

Ayarları yanlış dediler düzenleme yaptılar hız daha da düştü.

Ağlayarak gideceklerdi neredeyse.

Hem Netmaster hem KabloNet rezil oluyor bu modemlerle.

Dayının umrunda olması dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Dayınıza selamlarımızı iletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollo Reis

Arkadaşlar ben tüm wireless sorunlarımı uzun yıllar önce çözmüş durumdayım.

Şöyleki modemlerimi yıllardır evin sigorta kutusunun yanına asarım.
    Bu sayede modem evin en merkezi yerinde havada asılı olduğundan dolay evin tüm noktalarında kesintisiz 5ghz kullanıyorum

Sizlerede bu yöntemi tavsiye ederim.

Siz kablosuz powerline sistemini keşfetmişsiniz.

• quote:

Arkadaşlar ben tüm wireless sorunlarımı uzun yıllar önce çözmüş durumdayım.

Şöyleki modemlerimi yıllardır evin sigorta kutusunun yanına asarım.
    Bu sayede modem evin en merkezi yerinde havada asılı olduğundan dolay evin tüm noktalarında kesintisiz 5ghz kullanıyorum

Sizlerede bu yöntemi tavsiye ederim.

Evin kolon yapısına göre değişir o.

Nereye asarsan as istediğin ayarı yap bu modem Wi-Fi olarak berbat. TTNET'in 4 sene önce verdiği modem daha iyi çekiyor.

• quote:

Bende bundan önce TTNET in verdiği airties 5650 air vardı ve bu modemin yanında vasat ötesi bir modemdi.

3 aydır netmaster infinity kullanıyorum ve çok memnunum.

Markayı aklamaya çalışır gibi bir halin var.

5650 nin Wi-Fi çekim gücü bu modemden çok daha iyi.

Tarafsızlık iyidir deneyin arada.

• quote:

Bende bundan önce TTNET in verdiği airties 5650 air vardı ve bu modemin yanında vasat ötesi bir modemdi.

3 aydır netmaster infinity kullanıyorum ve çok memnunum.

Sizin memnun olmanız bu kadar şikayet alan modemi aklamaz. Önemli olan sigortanın oraya koyup yarasa gibi asarak kullanmadan randuman almanız.
  • önceki modemlerden çok çektim ancak bu modemden ben de memnunum ilginç bir şekilde. modem girişte sigorta kutusunun üstünde kullandığım bilgisayar L şeklindeki koridorun sonunda ve tek diş çekiyor önce sorun olur sandım ancak 95mbps görüyorum o tek dişle ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum yeni modemi hiç sorun yaşamadım ilginçtir
  • Modemle ilgisi yok bu saçma firmanın. Modem bile diyemem.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.