Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Modemim TP-LİNK TD-8151N bu modem değerleri nedir acaba bir türlü indirme hızını yükseltemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

tp link td864w için mtu değeri söyler misiniz?

hocam td854w mu td864w mu bende td854w var programın dosyalarında rehberde yazan 392 mtu değerini girdiğimde hızım eskisine geliyor fakat hiçbir şekilde internet sitelerine giremiyorum
  • Arkadaşlar TTNET Hipernet kullanıcısıyım Airties 5650 için MTU varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

AKK benim de başıma gelince, ve forumu da okuyunca insanlara bir yardımım olabilir mi acaba diye düşünüp, bir program yazdım, ve AKK artık tamamen ortadan kalktı.. NetMTU adlı program sayesinde internetimizi Gezinti Modu / İndirme Modu şeklinde 2 mod halinde kullanabileceğiz.Programı kullanabilmeniz için rehberi dikkatle inceleyiniz..

Peki nedir bu modlar?

1-) Gezinti Modu
    Gezinti modundayken 3MBit hızla internette gezebilirsiniz.
    2-) İndirme Modu
    İndirme modundayken kullandığınız paket hızınıza kadar çıkabilirsiniz.

"Peki zaten ben bunları elle mtu değiştirerek yapıyorum, bana ne fayda sağlayacak?" derseniz faydaları şunlar..
    Programın faydaları
    1.) Modeme erişmeden kolayca Gezinti,İndirme modu seçenekleriyle 2-3 saniyede diğer moda geçebilirsiniz..
    2.) İndirme modundayken başladığınız bir indirme son sürat devam ederken, indirmeyi kapatmadan Gezinti moduna geçerseniz, hem yüksek hızda altta indirme yapabilecek, hem de internette dilediğiniz gibi gezebileceksiniz! (EN ÖNEMLİSİ!)
    3.) Başka bir bilgisayarla aynı ağdayken, bir bilgisayarda indirme yapılırken, diğerinde de internette sitelerde dolanabileceksiniz..

Program tamamen ücretsizdir, ve hiç bir kar amacı yoktur.. Sadece bu emeklerimin karşılığı olarak, seneye YGS/LYS girecek olmamdan ötürü, bir duanızı isteyebilir miyim?

[size=3]İNDİRME LİNKİ
    http://sourceforge.net/projects/netmtu

VİRÜS TARAMASI

[size=3]NetMTU'nun çalışması için .NET Framework 4.0 ve üzeri gereklidir!

[size=3]SÜRÜM DEĞİŞİKLİKLERİ
    v1.1 Sürümü Yayında!
    + Bazı mantıksal hatalar giderildi.
    + MTU sabitlenmesi bugu kaldırıldı.
    + Bağdaştırıcı seçimi eklendi.
    + Değişik .NET Framework sürümlerinde oluşan hata düzeltildi.
    + Programın aynı anda birden fazla açılması engellendi.

[size=3]REHBER

[size=3]VİDEO
    Video 1.2 sürümünün çıkması ile birlikte yenilecektir.

Yorumlarınız ve desteğiniz benim için çok önemli, programda gördüğünüz hata olursa pm atarak bildirebilirsiniz, AKK'siz bir internet başlasın !

sıfırla.exe diye birşey eklersen çok iyi olur çünki başında direk benim mtu yu girip 392 yapmadan yaptım oldu fakat indirme moduyla diğer moda geçmeme rahmet değişme olmuyor şimdide ilk kurulum menüsünü çıkaramıyorum.

regedit e nereye kaydediyorsun oradan bulup yapayım

• Provezza. kullanıcısına yanıt
    10 Gündür bence arıyorum, bulamadım , ne denersem deneyeyim 330 kbps üstü göremedim torrentte. çok değil torrent desteklesin yeter, internette gezikmesek de olur , gece yatarken koyardık en azından :) siz bulabildiniz mi bişeyler ?
  • Allahını seven bana Airties RT-206v4 için mtu değeri versin ya :D 392 ve 356 oluyordu şimdi onunda etkisi azaldı.
  • merhaba, d-link modem'de mtu değeri modem arayzünde nereye girliyor bilen var mı?
  • artık olmuyor ? denemediğim mtu kalmadı win 7 64 bit.

eskiden yapıyordum 2000 kb görüyordum :(
  • Ben anlamadım galiba. Modemimde indirme için MTU'yu 100 yapıyorum. Gezinti için 1492 yapıyorum. Bu programa hangisini giriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Ben anlamadım galiba. Modemimde indirme için MTU'yu 100 yapıyorum. Gezinti için 1492 yapıyorum. Bu programa hangisini giriyoruz?

Modeme 100 giriyorsanız, programa da aynısını giriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

quote:

Ben anlamadım galiba. Modemimde indirme için MTU'yu 100 yapıyorum. Gezinti için 1492 yapıyorum. Bu programa hangisini giriyoruz?

Onu ben de okudum dostum... Demek istediğim o değil. Ben indirme yaparken 1492 yapıyorum, normal kullanımda 100.

Her seferinde modem arayüzünü açacaksam bu programa ne ihtiyacım var? Zaten hali hazırda modem arayüzünü açarak yapıyorum bu işlemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

artık olmuyor ? denemediğim mtu kalmadı win 7 64 bit.

eskiden yapıyordum 2000 kb görüyordum :(

Bitti artık o iş, ttnet kapattı açıkları. Bazı kişilerde çalışıyor olabilir hala ama yakında onları da kapatırlar.
  • quote:

quote:

quote:

Onu ben de okudum dostum... Demek istediğim o değil. Ben indirme yaparken 1492 yapıyorum, normal kullanımda 100.

Her seferinde modem arayüzünü açacaksam bu programa ne ihtiyacım var? Zaten hali hazırda modem arayüzünü açarak yapıyorum bu işlemi.

Modem arayüzde mtu 100 yaptığınızda programa da mtu 100 girer ve "gezinti modu" na alırsanız, mtu yu modemden 1492 yapmadan da internette gezebilirsiniz, yazılım bu işe yarıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Modem arayüzde mtu 100 yaptığınızda programa da mtu 100 girer ve "gezinti modu" na alırsanız, mtu yu modemden 1492 yapmadan da internette gezebilirsiniz, yazılım bu işe yarıyor.

Anladım şimdi, teşekkür ederim.

• arkadaşlar videosunuda çektim yapamayanlar için sesli değil ama en azından yapılışını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syndicatedynamics -- 30 Eylül 2015; 20:06:06 >
  • arkadaslar selamlar,

ben xbox one üzerinden oyun indiriyorum. Bu netmtu'yu yüklesem pc'ye ordan indirme moduna alsam xbox'dan indireceğim oyunun hızı yükselir mi?
  • Denedim ama bir işe yaramadı. hızım hala aynı maalesef
  • uzun zamandır kullanıyorum, çok başarılı ama turktorrent ve buna benzer Türk Torrent indirme sitelerinde mtu iken pek aktıf kullanamıyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Otomotiv -- 16 Şubat 2016; 23:29:31 >

• Emir Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Bazı torrent sitelerinde işe yaramıyor.(Özellikle Türk sitelerinde)
  • sanki açık kapatılmış gibi sizde durum nedir arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.