Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • airties rt 205 için kaç yapcaz. hız değişmedi bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserimbenim1987

airties rt 205 için kaç yapcaz. hız değişmedi bende

Modeme gir mtuyu 392ye al..

İnternet ısıgı yanıp söner..

Sonra aç zorrenti vur hızın dibine..

Olmassa aynı değeri tekrardan kaydet..

İnternet girmek istediğinde ise netmtuyu acıp gezinti moduna al ama gerek yok 392 mtuda internete girilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

İnternet girmek istediğinde ise netmtuyu acıp gezinti moduna al ama gerek yok 392 mtuda internete girilebiliyor

Teşekkür ederim şimdi yapıcam fakat sadece torrentde mi oluyor. idm kullnıyorum olmaz mı. Olmuyorsa mecbur torrente geçicez :)

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim şimdi yapıcam fakat sadece torrentde mi oluyor. idm kullnıyorum olmaz mı. Olmuyorsa mecbur torrente geçicez :)

Normal hız konusu idm felan normal oldugu için ttnetin yazılım portlarına takılıyor.. torrentte öyle bir uçuyorki hız hattı tam kapasite sonuna kadar kullanıyor

• quote:

Arkadaşlar benim sorumu cevaplarsanız sevinirim. İnternet gitti.Elle mtu girmiştim. İnternet gitmişti. Modemi resetledim ama yine gelmedi ne yapmam lazim.

Modem arayüzüne girip mtu değerini 1500 olarak değiştirirsen düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Arkadaşlar benim sorumu cevaplarsanız sevinirim. İnternet gitti.Elle mtu girmiştim. İnternet gitmişti. Modemi resetledim ama yine gelmedi ne yapmam lazim.

Modem arayüzüne girip mtu değerini 1500 olarak değiştirirsen düzelecektir.

Teşekkür ederim eski değerini girerek düzelttim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Normal hız konusu idm felan normal oldugu için ttnetin yazılım portlarına takılıyor.. torrentte öyle bir uçuyorki hız hattı tam kapasite sonuna kadar kullanıyor

torrnette de denedim malesef hız artmadı. idm de 400 civarı indiriyordum onda da hız yarıya düştü :D

• Şeytan diyor git 120 liraya full sınırsız bağlat. 3 kişi kullanıyoruz bir kişi daha olsa kişi başı 30 liraya gelir. :D apartmana ilan asayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: htpc_system

TP LINK modem ile denemeler başarılı

AKK ile hız ortalama 320 kb/sn civarı idi.

Şu anda 740 kb/sn ortalama hız ve web sayfaları da gayet güzel açılıyor...

Modem için :

TCP MSS Option : 100
    TCP MTU : 212

NetMTU : 212

AKK'nın saçma ve yersiz olması bir yana, MTU değerleri ile bu şekilde oynamak bir usulsuzluk çıkarıp, yasal bir sorun çıkarır mı?
    Benim modemde MTU ayarlanmıyor...

• mtu yememeye başladı benim modem.Yani hız yüksekliyor 1 mb ile indiriyor 10-20 saniye sonra hız düşüyor yine.Önceden olmuyordu ne güzel böyle.Öyleki bazen 10 kb a takılı kalıyor hız, bir kaç dakika böyle kalıp sonra 300-400 lere çıkıyor daha fazla çıkmıyor.
  • Linksys modem kullanıyorum. Mtu değeri kaç girmeliyim? Önceki sayfalarda 200-400 arası değerleri deneyerek bulmamızı söylemiş arkadaş, ayarlara girdiğimde mtu değerinin 576-1492 arasında olması gerektiği yazıyor. Ne yapsam bilemedim?
  • Bendede işe yaradı torrent te hız 800 lerde ancak internet sitelerine giremiyorum :s
  • Bu iş şans işi gibi bişey, ofisteki netin ayarlarını bozmak istemiyorum, akk ye gelince evdeki pcden denerim artık.
  • Sadece indirme yapmak için güzel bir uygulama olmuş eline sağlık. Fakat internette dolaşmaya kalktığında sayfaları açmakta zorlanıyor. Aslında kablo ile bağlanıldığı zaman problem yok gibi sayfaları açıyor. Wi-fi ile girildiği zaman bariz açmıyor. Yani laptoplarda wi-fi ile bağlanıldığı zaman işe yaramıyor. Kablo ile girildiği zaman rahatlıkla en üst seviyelere ulaşılabiliyor. Bu arada MTU deneyen arkadaşlar 8'in katlarını denesinler.
  • Gerçekten muhteşem program,idm 900 le indirirken google,face yapmak baya iyi oluyor.
  • Huawei modemlerde çalışıyor mu?Ve en uygun mtu değeri hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 23 Ocak 2013; 18:17:34 >
  • Eskiden aynı anda yüksek hızda indirme yaparken bir şekilde internette gezinme yapabiliyordum, artık yapamıyorum böyle bir değişiklik meydana geldi mi sizlerde de? Genel bir durum mu?
  • Arkadaşlar bende Cisco Linksys WAG160N modem var. 576 ile 1492 arasındaki mtu değerlerini kabul ediyor. Bu modemi kullanan arkadaşlar kullandığı değerleri söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

Arkadaşlar bende Cisco Linksys WAG160N modem var. 576 ile 1492 arasındaki mtu değerlerini kabul ediyor. Bu modemi kullanan arkadaşlar kullandığı değerleri söyleyebilir mi?

Hocam bende aynı markayı kullanıyorum. Öğrendiyseniz değerleri alabilirim
  • Airties 5650 için uygun değer nedir?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.