Şimdi Ara

netspeed 6 saattir ulaşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetimde sorun var. modemdeki dünya işareti sürekli kırmızıy yanıyor. akşam 7den beri belki 50 kere aradım ama hiç bir şekilde kimseye ulaşamadım. modeme reset attım, fabrika ayarlarına geri döndüm, yazılımı güncellemeye çalıştım ama bir türlü düzeltemedim sorunu. halan bir dönüşte alamadim bu saate kadar. sabaha proje yetiştirmem gerekiyor telefonun interneti ilede çalışamıyorum. napcam bilmiyorum benzer sorun yaşayan var mı arkadaşlar? nasıl çözüme ulaşcam ben.

• Dsl ışığı veya İnternet ışığı yanıyor mu? Modem hat değerleri var mı bakar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Dsl ışığı veya İnternet ışığı yanıyor mu? Modem hat değerleri var mı bakar mısınız?

hocam bu şekilde ışıklar;
    netspeed 6 saattir ulaşamıyorum

https://store.donanimhaber.com/1d/35/84/1d3584fe013d476d2cfc129379dd6d2e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I907 -- 27 Kasım 2017; 1:46:36 >

• 444 0 217 - 1-1-3-2 tuşlayın.20 dakikadır bekledim ama cidden ulaşılmıyor BTK'nın bu İSS'leri denetlemeleri lazım Türk Telekom'dan şaşmıcan bir çok İSS rezalet.
  • I907 I kullanıcısına yanıt
    Modemin markası modeli nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Kasım 2017; 2:4:25 >
  • quote:

Modemin markası modeli nedir ?

hocam söyle birşey dikkatimi çekti

http://prntscr.com/hfmwms

modemde ip adresi yok denmekte

modem marka model
    zyxel vmg8324-b10a

gece gece uğrasıyorsun çok teşekkür ederim hocam
    Dsl sinyali alıyor fakat internete ulaşamıyorsunuz eğer kullanıcı adı ve şifreniz doğruysa modeme reset atın derim Kendi kullanıcı adı ve şifremi verirdim fakat türk telekom olduğu için kabul eder mi deneriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dsl sinyali alıyor fakat internete ulaşamıyorsunuz eğer kullanıcı adı ve şifreniz doğruysa modeme reset atın derim Kendi kullanıcı adı ve şifremi verirdim fakat türk telekom olduğu için kabul eder mi deneriz.

çok reset attim hocam ama düzelmedi maalesef. internette ipyi manuel falan girenler olmuş sence bu çözüm olur mu
    Manuel ip ile düzeleceğini pek sanmıyorum kullanıcı adı ve şifreniz doğru ise modemde bir sorun olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Manuel ip ile düzeleceğini pek sanmıyorum kullanıcı adı ve şifreniz doğru ise modemde bir sorun olduğunu düşünüyorum.

doğru hocam onlarda tekrar kontrol ettim şimdi
    Borcunuzu felan geciktirmediyseniz Online işlemlere girin oradan bir bakın kullanıcı adı ve şifrenize sonra modemin arkasındaki iğne sokun resetleyin kapatıp bekleyin bu Zyxel modemler çok sorunlu başka modem yoksa başka çareniz yok gibi görünüyor.
  • Ucuz iss'lerde mesai saati olayı var, boşuna uğraşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Ucuz iss'lerde mesai saati olayı var, boşuna uğraşmayın

Asgari ücretle 2 tane temsilci koymak çok mu zor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretli olursa duyduğunu anlamakta bile zorlanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    7/24 mi-2 ve ücretsiz mh gelecek muhtemelen tüm Türkiye ye açılınca firma gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.