Şimdi Ara

netspeed alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar türkneti iptal ettikten sonra iss arayışına geçtim fiyatından dolayı netspeedi tercih etmelimiyim iymidir 35 mbps alabiliyorum alayımmı sizce ?

• Benim altyapı 98 kaldırıyor 35 rahat alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordoftheorg

Benim altyapı 98 kaldırıyor 35 rahat alıyorum
    Herhangi Bir Sıkıntı Yaşadınmı Hocam Bağlnatın İlk Vdsl Geldi Demi Birde Kurulumu Sizmi Yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordoftheorg

Benim altyapı 98 kaldırıyor 35 rahat alıyorum
    Herhangi Bir Sıkıntı Yaşadınmı Hocam Bağlnatın İlk Vdsl Geldi Demi Birde Kurulumu Sizmi Yaptınız
  • 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum altyapı iyiyse bence sıkıntı olmaz zaten taahutsuz beğenmesen iptal edersin sıfırdan bağlantı değil de geçiş yapılacaksa zaten hiç problem olacağını düşünmüyorum internetin bile kesilmez geçişlerde benim gibi olanda var kötü tecrübe yaşayan da var kötü tecrübeler genelde sıfırdan bağlantılarda telekom tarafından çıkarılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baslm21

Alıntıları Göster
    Tabii ki ben yaptım Vdsl hep ilk günden beri
  • 1.5 sene falan oldu pek sorun yaşamadım. Bulunduğun bölgede önemli. Biraz araştırıp karar verebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Fiber Nasıldır?
    7 yıl önce açıldı
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllarca ttnet adsl kullandıktan sonra bugün 35 lik netspeed kotasız tarifeye geçmiş bulunuyorum.
    İlk saatlerde olduğumdan birşey söylemek için erken ama şu anlık sorun yok.

Sadece şunu söyleyebilirim ki başka bir firmadan geçiş daha kolay. Evrakları gönderiyorsun onlar işlemleri senin adına yapıyor.

Ha bir de bugün aklıma takılan bir şeyi sormak için sitelerinden destek kaydı açtım hemen aradılar beni yani hızlı dönüş aldım. Bu hoşuma gitti.

Sabahtan beri yaptığım hız testlerinde ping 5-7 arası download 33-34 arası çıkıyor.

İstanbul/Güngören de oturuyorum.
  • Ben olsam bu hatayı yapmazdım.Bence türknet yada milenicom a bir göz atabilirsin

Ben çok sorun yaşadım.144 TL LİK fatura çıkardılar iptal etmem sonrasında

KONU LİNKİ :https://forum.donanimhaber.com/netspeed-iptal-ettigim-internet-icin-144-tl-lik-fatura-cikarmis--144698354#144700408
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.