Şimdi Ara

Netspeed, Antalya ve Hatay'da Taahhütsüz, Telefonsuz ADSL İnternet 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed, Antalya ve Hatay'da Taahhütsüz, Telefonsuz ADSL İnternet 40 TL

Netspeed internet Denizli, Gaziantep, Aydın, İzmir ve Uşak illerinden sonra Antalya ve Hatay illerinde aktif abone alımına açıldı. Altyapı çalışmaları tamamlanarak Ağustos ayı içinde abone alımına açılacak diğer iller Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Bartın, Karabük, Muğla. Diğer iller için altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

40 TL'den başlayan fiyatlarla sınırsız, taahhütsüz, telefonsuz ADSL, VDSL, FİBER internet tarifelerini incelemek için Burayı Tıklayın...

Netspeed Müşteri Hizmetleri 444 0 217

• Takipteyim Ankara'da servis başlayınca geçmeyi düşünüyorum
  • Aradım konuştuk bize geri döneceklerini söylediler 1 hafta oldu hala geri dönülmedi.(izmirdeyim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipteyim Antalya'da hizmete girdiginde gecmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CGNat kullanıyor musunuz? Bir şekilde CGNat'a düşüldüğünde müşteri arayıp CGNat'tan çıkmak istediğini belirttiğinde sorunsuz normal IP almasını sağlıyor musunuz, yoksa sabit IP almaya mı zorluyorsunuz?
  • Hatay da ki bayi FiberHat ise yanından bile geçmem.

• AlimIhsan A kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir hocam bende 11 ay boyunca Fiberhat kullandım son 3 aydır verilen hizmetten memnun olmadığım için Netspeed’e başvurdum 2 gün evvel. Aynı zamanda eniştemde başvurdu onlara dün bağlandı bugün (10.01.2018) evime de bağlanmasını bekliyorum bakalım.

Altyapı Fiber olduğu için gözüm kapalı bağlattık bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NetSpeed Antakyada FiberHat Telekom ile birlikte çalışıyor. FiberHat Telekom'un başarı(sızlığı) ortada. Vaad edilen hızların 5'te birini bile veremiyor. Kendi işini düzgün yapamayan başka birinin işini mi yapcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 11 Ocak 2018; 14:31:44 >
  • AlimIhsan A kullanıcısına yanıt
    Benim bağlantım daha yapılmadı ancak eniştemlere bağlattığımız internetin hız sonuçları 45-50MBps arası değişiyor yani başarılı şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyada netspeed abonesi olan varsa nasıl memnun musunuz? Kepez otogar taraflarındayım turknet ve netspeed arasında kaldım başka alternatifler varsa da önerilere açığım teşekkürler.

• Sitede 48 tl yazıyor antalya özel indirimmi var
    Varsa vdsl paketlerdede indirim varmı türknetten geçmeyi düşünüyom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.