Şimdi Ara

Netspeed Artık Burdur, Isparta ve Karaman'da Taahhütsüz 40 TL'den başlayan fiyatlarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed Artık Burdur, Isparta ve Karaman'da Taahhütsüz 40 TL'den başlayan fiyatlarla

Netspeed internet Denizli, Gaziantep, Aydın, İzmir, Hatay, Antalya ve Uşak illerinden sonra Burdur, Isparta ve Karaman illerinde aktif abone alımına açıldı. Altyapı çalışmaları tamamlanarak Ağustos ayı içerisinde abone alımına açılacak diğer iller Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Bartın, Karabük, Muğla. Diğer iller için altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

40 TL'den başlayan fiyatlarla sınırsız, taahhütsüz, telefonsuz ADSL, VDSL, FİBER internet tarifelerini incelemek için Burayı Tıklayın...

Netspeed Müşteri Hizmetleri: 444 0 217
    Başvuru :https://www.netspeed.com.tr/basvur/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 14 Ağustos 2017; 16:55:25 >

• Ben böyle saçma bir sistem görmedim .

Kargo ile sözleşme bekledim 10 gün oldu.

sözleşme geldi kargo firması tarafından şuralara imza atılacak dediği için imzaları attım kimlik fotokopisini de istedi verdim.

Az önce netspeed firmasını aradım bana imzaları eksik atmışsınız . Kampanya sözleşme cart curtu imzlamışsınız . Size 2 evrak gönderdik 1 i ni imzalamışsınız diyo . Arkadaşım ben manyak mıyım kargoyu 10 gün bekleyip imzaları yanlış atayım . Bana ne verildiyse onu imzaladım diyorum . Firma bana bu şekilde yardımcı olamam diyor . Ama bakıyorum forumda çoğu kişi sözleşmesi elindeyken internet bağlatan konuları okuyabiliyoruz .. bunu netspeed e söylediğim de bana onlar istina müşterimiz diyor! Whaaaaat ? Where is the adalet ?

Velhasıl kelam müşteri kaybettiniz . En az çevremde 5 abonelik vardı onuda kaybettiniz .. SİZLERİ YAPICI OLMAYA DAVET EDİYORUM , YIKICI OLMAYA DEĞİL.!

Not : tek bir evrak verildi imza için onuda imzalayıp kimlik fotokopisiyle geri zaten kargo şubesinde imzalayıp geri verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.