Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.618
Cevap
155
Favori
691.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaZz

Arkadaslar gecen hafta basvurdum. 6 aylik taahhut verdim cikinca 60tl dediler tamam biliyorum dedim. Bide baglanti icin gelen ekip 30tl alcak dediler sizde boyle 30tl verdiniz mi?

Bulunduğunuz Bölgede Sanırım Anlaşması Olduğu Bayi Var, Bağlantıyı Onlar Yaparsa 30 TL Alıyor,Siz Bağlantıyı Türk telekom'a Yaptırın Gelen Ekip inisiyatife Bağlı Olarak Eve Kablo Çekiyor Yada Ankastre Kutusuna Bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Kasım 2017; 18:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese su an turk.net kullaniyorum çok memnunduk ancak Çarşamba günü internetim bir gitti hala sorunum giderilmedi yarın da halledilmezse geçiş yapmak düşüncesindeyim mh yi aradım binada bos port olmadığı bilgisini aldım geçiş olayı da ancak iptal işlemini yapıp geçiş yapmam gerektiği bilgisini aldım acaba iptal işleminden sonra Netspeed e geçsem o ara Türk Telekom benim boş portu başkasına verir mi mh bu sorunu daha önceden evraklarını bize göndererek cozebiliriz dedi ama garantisi yok anladığım kadarıyla ne tavsiye edersiniz@tr123456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 19 Kasım 2017; 18:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Merhaba herkese su an turk.net kullaniyorum çok memnunduk ancak Çarşamba günü internetim bir gitti hala sorunum giderilmedi yarın da halledilmezse geçiş yapmak düşüncesindeyim mh yi aradım binada bos port olmadığı bilgisini aldım geçiş olayı da ancak iptal işlemini yapıp geçiş yapmam gerektiği bilgisini aldım acaba iptal işleminden sonra Netspeed e geçsem o ara Türk Telekom benim boş portu başkasına verir mi mh bu sorunu daha önceden evraklarını bize göndererek cozebiliriz dedi ama garantisi yok anladığım kadarıyla ne tavsiye edersiniz@tr123456

Öncelikle Size İptal Bilgisini Hangi Firma Paylaştı,Netspeed'e Geçiş İçin Evrak Vermeniz Yeterli Türknet'e Zaten Onlar Bildiriyor Geçiş Olursa Port Konusu Türkelekom'a Bağlı.
    Geçişten Önce Bağlı Bulunduğunuz Türktelekom Müdürlüğünü Arayıp Port Konusunda Bilgi Alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Kasım 2017; 18:57:34 >

• Netspeed bize geçiş yapmanız icin turk.netin iptal olması lazım dedi normalde geçiş yapacağın firma transfer şeklinde islemlerinin yapılması lazım diye biliyordum bende böylelikle port sıkıntısı da yaşanmazdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Netspeed bize geçiş yapmanız icin turk.netin iptal olması lazım dedi normalde geçiş yapacağın firma transfer şeklinde islemlerinin yapılması lazım diye biliyordum bende böylelikle port sıkıntısı da yaşanmazdı

Netspeed
    Sayfa bulunamadı - Netspeed
    https://www.netspeed.com.tr/dosyalar/isletmeci-2a.pdf
    Bu Formu Doldurun Ardından Arayıp Mail Yoluyla Göndereceğinizi ,Geçiş İstediğinizi Belirtin.

• hizmet alınan telefon numarası yazıyor benim evimde ev telefonu yok o şekildede alabilirmiyim yoksa telefon şartmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

hizmet alınan telefon numarası yazıyor benim evimde ev telefonu yok o şekildede alabilirmiyim yoksa telefon şartmı

880 İle Başlayan Xdsl Numarası Yeterli.
  • Evde internet felan yokta onun için sordum sıfırdan açtırıcam netspeed istanbula gelince
  • Tamamdır hocam bu şekilde port konusunda magduriyet yaşamam diye düşünüyorum bu arada 50 mb hız alabiliyorum en fazla akn li 100 mb tarifesine geçeceğim akn sonrası hızım 100 üzerinden mi düşer yoksa 50 üzerinden mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tamamdır hocam bu şekilde port konusunda magduriyet yaşamam diye düşünüyorum bu arada 50 mb hız alabiliyorum en fazla akn li 100 mb tarifesine geçeceğim akn sonrası hızım 100 üzerinden mi düşer yoksa 50 üzerinden mi

Sistemde Tanımlanan Pakete Göre Hız Düşümü Olur,Abone Olduktan Sonra Online İşlemelerden Kontrol Ediniz Hangi Paket Tanımlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

An itibariyle netspeed'e geçmiş bulunmaktayım arkadaşlar.Superonline 16mbps kullanıyordum stabil ama 16 günümüzde maalesef yeterli değil,kotasıda 50gb idi.Ayın 14'ünde başvurdum,şuan tam takır kullanıyoruz,75mbps'lik vdsl tarife.

Hız testleri aşağıdaki gibidir,adsl'den sonra çok daha iyi geldi açıkçası.. Şuanlık çok iyi,bakalım umarım bir sıkıntı olmaz,zamanla göreceğiz.

Netspeed İzmir Testi
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

Netspeed Frankfurt Testi
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

Bu arada gelen türk telekom ekibi ankastre işinide halleti,ben elektrikçi falanda çağırmadım haliyle benim için güzel oldu

Peki ev telefonu olanlara kablo çekme işi nasıl oluyor? Şu anda zaten duvardaki prizin yanındaki telefon soketinden (telefon + ADSL) alıyoruz. VDSL'e geçmek istersek sadece apartmanın girişindeki kabloları mı değiştirecekler yoksa evdeki sokete kadar mı değiştirmeleri gerekiyor??

• Barış26 kullanıcısına yanıt
    Gelen TT ekibi muhtemelen telefon kablolarınızı ellemeyecektir bile,yalın hizmet verdikleri için.

Siz zaten hali hazırda internet kullandığınıza göre her şeyiniz var.VDSL'de bakır hattan iletildiği için sadece saha dolabından portları değiştiriyorlar.Yoksa ADSL'de VDSL'de aynı hat üzerinden sunuluyor.Netspeed sadece ankastreye kadar bağlantı verdiğini söylüyor.Sizin hali hazırda olan bağlantınızı kesip yeni kabloları ankastrede işaretleyip gidiyorlarmış,bana gelen TT ekibi ankastre dahil her şeyi halleti.Bizde de eve zaten kablo çekili olduğu için bizede kullanıcı adı ve şifre girmekten başka bişey kalmadı.

Şöyle bi güncelleme yapayım,internet ilk gün mükemmeldi.Ancak dün akşam saat 7 civarlarında internette bir yavaşlama oldu,hız testinde test etsem yine yukardaki sonuçları alıyordum ama dizi izlesem donuyor yada indirme yapsam düşük hızlara iniyordu.Akşam saat 9.5-10'a kadar sürdü bu durum.Bugün hiç bir şey yok ve sanıyorum TT'un yurtdışı çıkışlarından dolayı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 20 Kasım 2017; 16:23:46 >

• vdsl icin yeni saha dolabimi kuruluyor yoksa standar kabinler yeterlimi nelere ihtiyac var vdsl alt yapisi yoksa

• hommate01 H kullanıcısına yanıt
    Yeni saha dolabı kurmazlar.Bizdeki t7 fiber kabini türk telekom'un,ama sorsan 24mbps verebiliyorlar.Yani dolap fark eder mi bilmiyorum,hattınız yüksek hızları destekliyosa zaten ya fiber vardır ya vdsl.Dediğim gibi VDSL ve ADSL aynı hat üzerinden veriliyor.siz bi millenicom'dan sorgulayın hattınız ne kadar kaldırıyor en iyi orda gösterir
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:28:37 >
  • paul danye mesaj attim olumlu cevap aldik dilekce nereden veriliyor

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:27:55 >
  • 500 metre otemde hipernet hizmeti veriliyor lakin mahalle arasi eski kabinler var ki telekomun hizmet kalitesi ortada ben 10 sene daha gelmeyecehgini dusunuyorum mahallemiz 15 bin nufuslu internet kullanan 600 700 kisi ya vardir ya yoktur.

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:27:48 >
  • 3 milyar tl yatirimini diger konuda ben soylemistim paulu sıkıstirmak gerek bide adam bulmam lazim dilekcelerin cogalmasi icin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.