Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.628
Cevap
151
Favori
693.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle kota ile akk aynı şey değil özellikle hala kotalı paket sunan firmalar varken ve superonline aboneliğinizi sonlandırıp geçiyorsunuz diye biliyorum bunu yaparken cihazı iade ediyorsunuz hg255s in üzerine vodafone stickerı yapıştırıp gönderiyorlar diye biliyorum tam emin değilim ama cihazı değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum kendi routerınızı takabiliyorsunuz türkcell izin vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci75

Aynen öyle hocam bende de aynı şekil aynı saatlerde sorunlar başgösteriyor bende aynı zamanda Vodafone mobil wi-fi var onunla gideriyorum bu saatlerdeki internet ihtiyacımı. Ne yapacağız bilemiyorum bir açıklama da yok,sorunun türktelekomun yurt dışı çıkışlarından kaynaklandığını sanıyordum ama çevremdeki türktelekom kullanıcıları ile test yaptığımda onlarda bir sorun olmadığını gördüm

bu şekilde olunca net benim hiç bir işime yaramıyor desem yeridir, sırf türknet den bu yüzden geçiş yapmıştım, bir çaresini bulmak lazım
  • ykk07 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaşlar ile de görüştüm bu gün saat 13.00-13.30 civarları arasında sözleştik hep beraber sırayla arayıp Teknik ekip ile görüşüp teker teker ayrı ayrı onlara yurt dışı çıkışlarında bir kısıtlama veya sorun olduğunu bildireceğiz sayı fazla olursa belki dikkate alırlar. Sizde katılım sağlayabilir iseniz güzel olur,yani bu sorunu yaşayan herkes bize katılıp arayıp teknik ekibi sorun bildirirse çözüm o kadar çabuk gelecektir, arkadaşın da dediği gibi yeni bi firma olduğu için yurt dışı band genişliği yetmiyor olabilir ekstra birşeyler yapılabilir.

• quote:

Hocam diğer arkadaşlar ile de görüştüm bu gün saat 13.00-13.30 civarları arasında sözleştik hep beraber sırayla arayıp Teknik ekip ile görüşüp teker teker ayrı ayrı onlara yurt dışı çıkışlarında bir kısıtlama veya sorun olduğunu bildireceğiz sayı fazla olursa belki dikkate alırlar. Sizde katılım sağlayabilir iseniz güzel olur,yani bu sorunu yaşayan herkes bize katılıp arayıp teknik ekibi sorun bildirirse çözüm o kadar çabuk gelecektir, arkadaşın da dediği gibi yeni bi firma olduğu için yurt dışı band genişliği yetmiyor olabilir ekstra birşeyler yapılabilir.

çok iyi olur hocam, bende mutlaka arayıp bildireceğim, dün gece aramıştım zaten ama bir daha ararım.
    Gece Farklı bir eleman var. Biz teknik ekibi arayıp Murat bey ile görüşmemiz gerekiyor bu konular ile o ilgileniyor aradığınızda onunla görüşmek istediğinizi bildirir iseniz daha güzel olur

• quote:

Gece Farklı bir eleman var. Biz teknik ekibi arayıp Murat bey ile görüşmemiz gerekiyor bu konular ile o ilgileniyor aradığınızda onunla görüşmek istediğinizi bildirir iseniz daha güzel olur

dayanamadım şimdi aradım gene, Ankara genelinde yurt dışı çıkışlarında arıza varmış, dün ttnet ekiplerine çözüm için talep açmışlar, yarına kadar düzelir dediler.
    Aynen hocam bende şimdi aradım size söylediklerini bana da söylediler dedim sonunda farkına varıldı inşallah bir an önce çözülür bizde mutlu sona ulaşırız

• quote:

Aynen hocam bende şimdi aradım size söylediklerini bana da söylediler dedim sonunda farkına varıldı inşallah bir an önce çözülür bizde mutlu sona ulaşırız

birgün daha bekleyip görelim hocam, yurt dışı çıkışlarında olan sorun dışında cidden net çok stabil, inşallah oda düzelirse süper olur
    Aynen hocam bende çok memnunun kendilerinden bu konu hariç her konuda inşallah buda çözülür ortada sorun kalmaz

Sms mesajlarımızda geldi hayırlı olsun :) demekki birlikten kuvvet doğuyormuş,sanırım forumuda takip ediyorlar artık
  • Hocam ne oldu sizin iş :) Düzeldiyse bizimle bir kaç biz testi paylasir misiniz yurtiçi-yurtdışı?

• Daha düzelmedi ama çalışma başlattılar 48 saat içerisinde çözüleceğinin garantisini verdiler bu gün bekliyoruz. Ankara da sorun varmış sanırım sadece başka illerde sorun yok
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Kota, adil kullanım kotası, nasıl aynı şey değil anlamadım. Evet Turkcell kendi modemini söküp gidecek bunu biliyorum. Öğrenmek istediğim şey Vodafona geçsem, bağlantıydı şuydu buydu uğraşmam gerekecek mi yoksa direkt kendi modemlerini getirip, hali hazırdaki mevcut sisteme bağlayıp gidecekler mi bunu merak ediyordum.

Superonline ile Vodafone arasında kalanlara fikir olsun; aralarında fiyat farkı yok ama hız ve kota farkı var. Vodafone daha avantajlı.
  • Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    Türkcell in paketlerini incelerseniz akk ve akıllı kota li paketler olduğunu görecekseniz akıllı kota da gb bitince duruyor siz gb aldıkça devam ediyorsunuz

Ve vodafone kendi cihazını kuruyor

• netspeed çağrı merkezine artık 7/24 ulaşılıyor mu?

çağrı merkezi ücretsiz olacakmış çok yakında diyor

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

netspeed çağrı merkezine artık 7/24 ulaşılıyor mu?

çağrı merkezi ücretsiz olacakmış çok yakında diyor

selam hocam ben netspeed yetkilileri ile görüştüm 2018 yılında 7/24 müşteri hizmetleri olacak dedi ve anlık chat hizmetide olacakmış
  • An itibariyle netspeed'e geçmiş bulunmaktayım arkadaşlar.Superonline 16mbps kullanıyordum stabil ama 16 günümüzde maalesef yeterli değil,kotasıda 50gb idi.Ayın 14'ünde başvurdum,şuan tam takır kullanıyoruz,75mbps'lik vdsl tarife.

Hız testleri aşağıdaki gibidir,adsl'den sonra çok daha iyi geldi açıkçası.. Şuanlık çok iyi,bakalım umarım bir sıkıntı olmaz,zamanla göreceğiz.

Netspeed İzmir Testi

Netspeed Frankfurt Testi

Bu arada gelen türk telekom ekibi ankastre işinide halleti,ben elektrikçi falanda çağırmadım haliyle benim için güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 19 Kasım 2017; 3:26:5 >

• süperonline vdsl2 35mbit 150gb akn taahhütüm 27.01.2018 de bitiyor. hayırlısı ile ben de geçeceğim...
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:29:16 >
  • Arkadaslar gecen hafta basvurdum. 6 aylik taahhut verdim cikinca 60tl dediler tamam biliyorum dedim. Bide baglanti icin gelen ekip 30tl alcak dediler sizde boyle 30tl verdiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.