Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.618
Cevap
155
Favori
691.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: technique24

Yeni saha dolabı kurmazlar.Bizdeki t7 fiber kabini türk telekom'un,ama sorsan 24mbps verebiliyorlar.Yani dolap fark eder mi bilmiyorum,hattınız yüksek hızları destekliyosa zaten ya fiber vardır ya vdsl.Dediğim gibi VDSL ve ADSL aynı hat üzerinden veriliyor.siz bi millenicom'dan sorgulayın hattınız ne kadar kaldırıyor en iyi orda gösterir

Ben Vodafone altyapı sorgulama yaptığımda 79mbps hız desteği çıkıyor. O zaman talepte bulunursak VDSL'ye geçebiliyoruz.

Tabi bir de evin önünde 1 senedir bekleyen superonline fiber altyapısı var. 1 senedir imza toplanamadığı için eve altyapı çekilemedi. Ne biçim siteyse artık kimse imza için kılını kıpırdatmıyor.

• Barış26 kullanıcısına yanıt
    Vf. Nin altyapı sorgulama sayfasının linkini paylaşır mısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni gördüö ve hemen aradım ön kayıt yaptırdım fakat port yok dedi. Hali hazırda vodafone net kullanıyorum geçen ay tahhütüm bitti. 23 gündür taahhütsüz kullanıyorum bu hat üzerinden devam edelim diyorum olmaz diyor .İllaki iptal edeceksiniz sonra geçiş yapabiliriz deniyor çok saçma geldi bana. İptal sonrası mevcut portumuda kaptırır isem ne olacak. Sözde anayol üzerinde oturuyoruz fiberin f si yok. ttnet telefon altyapısı ile tırmala dur. Zamanında ttnet 8 mbit alamazsız diyordu değişen hibirşey yok 13.5 mbit alıyorum vdsl ile 35 mbit destekliyormuş. Bunların yatacak yeri yok arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Yeni gördüö ve hemen aradım ön kayıt yaptırdım fakat port yok dedi. Hali hazırda vodafone net kullanıyorum geçen ay tahhütüm bitti. 23 gündür taahhütsüz kullanıyorum bu hat üzerinden devam edelim diyorum olmaz diyor .İllaki iptal edeceksiniz sonra geçiş yapabiliriz deniyor çok saçma geldi bana. İptal sonrası mevcut portumuda kaptırır isem ne olacak. Sözde anayol üzerinde oturuyoruz fiberin f si yok. ttnet telefon altyapısı ile tırmala dur. Zamanında ttnet 8 mbit alamazsız diyordu değişen hibirşey yok 13.5 mbit alıyorum vdsl ile 35 mbit destekliyormuş. Bunların yatacak yeri yok arkadaş.

Bir Yandan Haklı Firma, Geçiş İçin Karşı Firma Çok Uğraşıyor Yada Hiç Dönmüyor Kendim Yaşadım Bizzat.

BTK Nasıl Bir Mevzuat Yaptıysa Firmalar İstediği Gibi Geçişi Engelliyor Özellikle Vodafone net Kullanıcıya Xdsl Numarası Bile Vermiyor Faturadan Bile Silmiş Sırf Geçiş İşlemi Başlamasın Diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

https://ceppaketleri.com/vodafone-fiber-altyapi-sorgulama/

Yanlış bilgi veriyor. 16 mbps adsl alırsınız en fazla diyor. Ben şu an 24 mbps vdsl kullanıyorum..

• telefon hizmeti varmı acaba

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Telefon yok hocam,yalın hizmet veriyorlar
  • İstanbul da başladılar mı hizmet vermeye ?

Ön kayıt yaptıran varmı ?

• Kayseride kullanan varmı?
  • sakarya da kullanan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

https://ceppaketleri.com/vodafone-fiber-altyapi-sorgulama/

Yanlış bilgi veriyor. 16 mbps adsl alırsınız en fazla diyor. Ben şu an 24 mbps vdsl kullanıyorum..

Şuanda boş VDSL portu yoktur o yüzden 16mbit gösteriyordur...

• Ankarada kullanan var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Ankarada kullanan var mi ?

Var, Cankaya'dayim. 50 Mbps/Full Sinirsiz kullaniyorum, Avrupa'ya yaklasik 65-75 ms arasi genel olarak, hic bir sekilde hiz dusmesi cart curt yasamadim.
  • Aralık ve Ocak olarak belirtilmiş ama ne zaman tam olarak gelecek acaba.
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktıda,geçen ayın 18'inde bağlandı internetimiz,fatura gününüzde 16'sı dendi.

200gb AKN vardı,şimdi OİM'den AKN işlemlerine bakıyorum,383gb indirme gözüküyor ve AKN aşıldı diyor.Daha bugün ayın 12'si ve bu ay 383gb indirme yapmış olmam imkansız.Acaba geçen ayı'da mı alıyor bu AKN kısmı.

AKN her ayın 1'inde mi yenileniyor yoksa bağlandığı yada fatura'nın kesildiği gün mü yenileniyor anlamadım,birazdan netspeed'i ararım büyük ihtimalle

Edit:MH ile görüştüm,meğerse fatura gününde sıfırlanıyormuş kota.Yani ayın 16'sına geldi bizim.Netspeed'den önce superonline falan kullandık onlarda hep direk ayın 1'inde sıfırlanırdı,burda farklıymış öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 11 Aralık 2017; 14:6:17 >
  • xDeathwing kullanıcısına yanıt
    Belgeleri doldurup göndereceğim , deneyelim bakalım. Hizi tam verirlerse sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Sitesinde Aralık Ocak yazıyor ne zaman başlar bilmiyorum.

Ben pelicell 'e başvuru yaptım kendi sistemlerini kuracaklar binaya.

Telekom altyapısı sıkıntılı büyükşehirlerde yetersiz kalıyor ya da bilinçli şekilde sorun çıkarıyor telekom

• Aralıkta imiş normalde ancak sıkıntı yaşamışlar, Ocak itibariyle gelir deniyor. Altyapı çalışmaları yapıyorlarmış kısım kısım da değil tüm il olarak gelecekmiş bakalım.
  • Netspeed ve tt ile ilgili küçük bir sorunumu aktarıp sizden fikir istiyecem arkadaşlar,

18 aralık a kadar tt ile taahhüdüm olmasına rağmen 9 kasımda Netspeed e başvuru yapmıştım taahhüt bozma bedelini de göze alarak. hemen 2 gün içinde evraklar imzalanıp geri gönderildi. geriye sadece tt ekiplerinin gelip bağlantıyı tamamlaması gerekiyor. ancak 11 kasımdan bu yana adamları bekliyorum. şaka gibi 1 aydır şu tt ekiplerinin gelmesini bekliyorum.

Netspeed i sıkıştırıyorum ara ara arıyorum ama onlar da ancak tt ekiplerine mail atıyorlar bağlantıyı yapın diye. onun haricinde yaptıkları hiç bir şey yok. mail atma dışında bir şey yapın diyorum arayın filan ama yok... bir yandan hak veriyorum, kendi ekipleri yok tt ile çalışıyorlar. onlar da ona mahkum.

Netspeedin demesine göre bölgemdeki tt ekibi yoğunluk var diyormuş o yüzden bu kadar gecikmiş. zaten ilçede oturuyorum ne kadar yoğunluk olabilir ki. hadi yoğunluk var diyelim 1 aydır bitmez mi bu. sanırım bilinçli şekilde aksatıyor tt bilerek gelmiyor. çünkü başka bir sebebi olamaz bunun.

dediğim gibi ben Netspeed i sıkıştırıyorum sürekli. btk ya da bir şikayet yazdım bununla ilgili. bunların haricinde başka ne yapabilirim bu işin bir an önce sonuçlanması için. şurda 7 gün sonra ayın 18 inde tt ile taahhüdüm de bitecek. o zamana kadar tamamlanması lazım artık.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.