Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.618
Cevap
156
Favori
692.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kullandığım modemin üstünde de TTnet yazıyor,bende TT ile birlesmedikleri zaman almıştım bu modemi onlardan.Galiba 2015'in başı falandı.

Garip bi olay,neyse artik önümüzdeki maçlara bakarsın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    kurumsal.turktelekom.com.tr
    ADSL Modem Bilgileri | Destek | Türk Telekom Kurumsal
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/destek/bilgi-bankasi/sayfalar/adsl-modem-bilgileri.aspx

Modem şifresini kaldırmak için Türk Telekom dan ücretsiz destek alabilirsin.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    sağ ol hocam sayfaya göz gezdirdim biraz da kilitin kalkması için tt yi aramam gerekiyormuş. duruma göre kargoyla onlara göndermem gerekebilirmiş. bi ara ararım duruma göre bakarız artık.

• 6 ocakta taahütüm geçiyor bu tarihten önce gelirlerse geçmeyi düşünüyorum aksi halde vodafone a geçeceğim gibi.
  • arkadaşlar netspeed e geçiş serüvenimi anlatmıştım. yeni abone olarak geçtim. bi yandan da tt aboneliğim duruyordu.

dün tt ofisine gittim tt aboneliğini iptal etmek için.imzayı attım iptal edildi ama yinede aranacaksınız dendi.

şimdi az önce aradılar gelin iptal etmeyin herşey dahil(telefon vs.) 24 ay taahhüt ile 49₺ yapalım dediler. dedim ben netspeed kullanıyorum ama. olsun 210₺ ye kadar da cayma bedeli çıkarsa öderiz dediler. kararsız kaldım bi şey diyemedim. saat 5 de arayın o zamana kadar düşüneyim dedim.

49 ₺ içinde 50 gb 16 mbps var. şuan kullandığım netspeed ise 75 gb 16 mbps 40 ₺.

siz ne dersiniz tt tekrar geçmeye değer mi. arada da 10 ₺ var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 19 Aralık 2017; 15:28:38 >
    49 lira dediğinin gerçek fiyatı ne? Netspeed taahhütsüz gerçek 40 lira. tt'ye 2 yıl bağlanın, çıkmaya kalktığınızda 300-500 lira cayma bedelini dayar.
    Netspeed daha cazip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 19 Aralık 2017; 15:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

arkadaşlar netspeed e geçiş serüvenimi anlatmıştım. yeni abone olarak geçtim. bi yandan da tt aboneliğim duruyordu.

dün tt ofisine gittim tt aboneliğini iptal etmek için.imzayı attım iptal edildi ama yinede aranacaksınız dendi.

şimdi az önce aradılar gelin iptal etmeyin herşey dahil(telefon vs.) 24 ay taahhüt ile 49₺ yapalım dediler. dedim ben netspeed kullanıyorum ama. olsun 210₺ ye kadar da cayma bedeli çıkarsa öderiz dediler. kararsız kaldım bi şey diyemedim. saat 5 de arayın o zamana kadar düşüneyim dedim.

49 ₺ içinde 50 gb 16 mbps var. şuan kullandığım netspeed ise 75 gb 16 mbps 40 ₺.

siz ne dersiniz tt tekrar geçmeye değer mi. arada da 10 ₺ var ama

Hocam tabiki tercih sizin ama benim şahsi görüşüm kesinlikle geçmemeniz. Zaten ttnet in klasik oyunu bu son dk ya kadar indirim fln yapmazlar siz başka firmayla anlaşırsınız sonra arayıp indirimli fiyat sunarlar kaçırmamak için.

Kafadan taahhüt olayı çok sıkıntı 2 yıl az bi süre değil.

Arada fiyat farkı var 24x10=240TL

Netspeed gelişmekte olan bir firma sabırlı olursanız bence kafanız rahat olur, üst paket/paketlere geçme ihtimaliniz olursa da aralarında 5-10 TL oynuyor taahhüt olmadığından da sıkıntı yapmazlar.

İstanbula ne zaman gelirse bende anında geçmeyi düşünüyorum

• Başvuralı bir ay oluyor ama daha bağlanmadı.
    ttnin ekipleri gelip hız tanımlaması gerekiyormuş, sistem gözükmüyormuş hızımız.
  • arkadaşlar hızlı cevap için çok teşekkür ederim. küçük bir işim çıktı o yüzden hemen dönüş yapamadım.

şimdi şöyle köyde ikamet ediyorum. o yüzden yüksek paketler yada fiber vs. benim için imkansız. adsl ile mutlu mesut yaşıyorum:)

bu sebeple taahhüt beni çok ilgilendirmiyor aslında. yeterki fiyat taahhüt boyunca sabit olsun. bide tabiki taahhüt olmayınca kafa rahat oluyor. benim için bi o avantajı var.

birde köyde olduğum için bir sorun yaşadığımda acaba tt daha çabuk müdale eder, daha çok ilgilenir mi acaba diyorum. çünkü netspeed de onlarla çalıştığı için sorun çözümü uzar gibi geliyor.

şimdi geçmeyin diyorsunuz yani öylemi

Taahhütsüz interneti denemekten zarar gelmez (netspeed 60 lira aktivasyon ücreti veya 6 ay tahhüt şartı istiyor buna dikkat edin) Sorun yaşamazsanız işinize yarar, sorun yaşarsanız çıkmakta özgürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 19 Aralık 2017; 16:58:53 >
  • Netspeed e abone olacağım. Ancak anladığım kadarıyla apartman girişinde uç bırakacaklarmis. Ondan sonrasını nasıl halledebilirim. Evde duvar içinde internet hattı çekili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 19 Aralık 2017; 17:1:29 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    şimdiden belirteyim biraz uzun olacak:)

az önce aradı yine aynı adam. düşündünüz mü teklifimizi dedi, ben biraz mırın kırın ettim. şimdiki sağlayıcımdan da memnunum ama dedim. zaten ufak bir memnuniyetsizliğim olsa hemen kabul ederdim dedim.o zaman isterseniz hattınızı 6 aya kadar donduralım dedi. şimdiki sağlayıcınız ile sorun yaşarsanız tekrar bize dönersiniz dedi. bu süre içinde de fatura veya herhangi bir bedel ödemeyeceksiniz dedi. ben yine kararsız kaldım bi şey diyemedim. peki hadi dondurduk 2 ay sonra tt ye geçmeye karar verdim diyelim yine 49₺ geçerli mi dedim. adamda, o zaman belki daha da uygun teklif sunulabilir dedi. daha ne kadar uygun olabilir ki, ben araştırırım forumları filan takip ederim hiç 50₺ den aşağı alanı görmedim dedim. adam hemen hayır efendim 40 ₺ ye 30 ₺ ye kullanan müşterilerimiz var dedi. kotalıdır onlar dedim. hayır kota yok dedi. e bana da teklif etsenize o zaman o fiyata dedim. biraz duraksadı, o zaman yine herşey dahil 44,90₺ verelim dedi. ben ikna olacak gibi olsam da sizler geçmeye değmez dediğiniz için hayır tamamen iptal edin istemiyorum dedim. adam biraz sinirlenerek 3-5 kelam etti sonra iptal edilmiştir dedi kapattı.

inşallah netspeed ilerde sorun yaşatmaz da verdiğim karardan memnun kalırım.

ama şunu anladım ki, adamlar 30 - 40 ₺ lik tarifeleri millete 50 - 60 ₺ ye kitliyorlarmış. yani netspeed belkide çok az kar koyarak bize bu hizmeti sunuyor arkadaşlar.

Kesinlikle doğru karar vermizsiniz Mart ayından bu yana Netspeed kullanıyorum. 8 Mbps akn yok 40 TL. Bir kere olsun hız düşmesi, kopma vs yaşamadım. Netspeed gerçekten şu anda internet dünyasının en güzel nimeti.

Taahhüt ise pişmanlıktır. Şu anda en fazla uzak durulması gereken şeydir 'taahhüt'.

Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi ki dondurma tuzağına düşmemişsiniz, dondurulan süre kadar taahhüt kazık liste fiyatından öteleniyor. Bu konuda yasal boşluk var, firmalar istediği gibi at koşturuyor.
  • Arıyorum müşteri hizmetlerini meşgul
    biz sizi arıyacağız diyorlar aramıyorlar...
  • @SquallTr

eyvallah hocam içime su serptiniz valla:) bende daha 1 haftalık netspeed kullanıcısıyım. hani 1 hafta içinde bir sorun olsaydı zaten hemen kabul edecektim tekliflerini. yani en son 44,90₺ diyince acaba geçsemmi diye çok düşündüm içimden ama işte geçmedik. belki adamı az daha zorlasam 40₺ den bile verecekti:)

@Dr. Boone

bahsettiğin tuzağı tam olarak anlayamadım bilmiyorum da hocam ama baktı kabul etmiyorum, dondurma konusunda bu sefer çok ısrar etti. hiç bir şey olmaz donduralım, isterseniz 2-3 ay sonra tekrar iptal edersiniz dedi ama içime pek sinmedi. kafam orda kalır, bi şey olur, bi şey çıkarırlar şimdi ordan diye düşünerekten onu da kabul etmedim işte:)

Şöyle açıklayayım, önce 24 ay taahhüt kitler sonra 6 ay dondurur. Taahhüdünüz 6 ay ötelenir, olur size 30 ay. İlk 6 ay fatura gelmez (hizmet kesildiği için) ama son 6 ay indirimli değil, liste fiyatından fatura çıkar. İptal ederseniz de cayma bedeli çıkarırlar.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    sağ olasın hocam açıklama için şimdi anladım. bundan hiç haberim yoktu gerçekten. iyi olmuş iyiki kabul etmemişim. vakti gelip de bunu öğrenince kafayı yerdim heralde.

• Müşteri hizmetleri bana özel olarak mı ilgisiz, nedir anlamadım.

biz sizi arıyacağız diyorlar, daha bir kere aramadılar ama en az 10 kere biz sizi ararız demişlerdir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.