Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şöyle hocam, ben tt saha ekibine gidip bağlantı işini hallettirdikten sonra netspeed i aradım. durumu anlattım böyle böyle bağlantı işi tamam dedim. sonra internetim geldi kullanmaya başladım. daha sonra tt yi bi arayayım dedim. tt ye sizde aboneliğim gözüküyor mu dedim. onlar da evet dedi. geçiş veya iptal yok mu, ben başka sağlayıcıya geçtim dedim, onlarda hayır anoneliğiniz devam ediyor dedi.

hemen netspeed i aradım. tt yi aradım adamlar böyle böyle dedi, niye hala onlarda aboneliğim görünüyor dedim. biz size yeni abonelik açtık, öyle istemiş siniz dedi

yahu ben öyle bi şey istemedim, hali hazırda tt kullanıyordum zaten geçiş istediğimi belirtmiştim dedim. yok yine öyle istemişsiniz dedi.

yani anlayacağın hocam tt yi arayıp aboneliğim ne durumda diye sormasam bi yandan da tt aboneliğim devam edecekti hemde taahhütsüz fiyattan, taahhütüm bittiği için.

biraz uzun oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 25 Aralık 2017; 23:56:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçiş yapmak mı iyi? Yeni üyelik yaptırmak mı? Taahhütün bitmesine 1 aydan az var. Gününde kapatabilmek için yeni üyelik istedim ama belgeleri daha teslim almadım. Nasıl yapsak
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin Qonrul, benim bağlantı da aynı şekilde problemli.
    2 Aralık'tan beri kullanıyorum netspeed'i, çözümsüzlük devam ediyor.
    Müşteri hizmetleriyle 10 kez görüşmüşümdür bu konuda, bana da en son belki modeminizle alakalıdır demişlerdi.
  • bende internet almayı düşünüyordum 1 ton araştırdım ettim turknet ten vazgeçtim. şimdide bekliyordum ki kocaeliye netspeed gelsin de alayım diye onda da mı sorunlar var yoksa ne alcaz abi :
  • Bende istanbula gelmesini bekliyorum, suan taahhut bitti 110 lira kitliyor vodafone .

• manikoala M kullanıcısına yanıt
    gel hocam bi sarılalımmodem ile alakası yok hocam. değiştirdim modemi de değiştirdim. müşteri hizmetleri de çaresiz. ne olacağı belli değil.

• manikoala M kullanıcısına yanıt
    Modemlerin arayüzünden dns değişikliği yapmayı denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Aklıma geldi ama modem arayüzünde bulamamıştım nasıl dns değiştireceğimi. Teknik ekiple sonraki görüşmemde bunu da denesek mi acaba diye hatırlatarak deneyebilirim.

Bana ülke çapında bu sorunu yaşayan tek müşteri olduğumu söylemişlerdi. Bugün @Qonrul'un da tıpatıp aynı bağlantı sorununu yaşadığını öğrendiğimi bildirdim.
    Bakalım çözebilecekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manikoala -- 26 Aralık 2017; 20:52:10 >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    Bakin bu konu cok onemli. Ayni sorunu ben vodafone nette yasadim. Gecis basvurusu yaptim kafam rahat diye dusunmeyin. Mutlaka eski aboneligin kapanip kapanmadigini kontrol edin. Bu sebepten 200 kusur lira bosuna para odeyen biri olarak uyarmasi benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: manikoala

Aklıma geldi ama modem arayüzünde bulamamıştım nasıl dns değiştireceğimi. Teknik ekiple sonraki görüşmemde bunu da denesek mi acaba diye hatırlatarak deneyebilirim.

Bana ülke çapında bu sorunu yaşayan tek müşteri olduğumu söylemişlerdi. Bugün @Qonrul'un da tıpatıp aynı bağlantı sorununu yaşadığını öğrendiğimi bildirdim.
    Bakalım çözebilecekler mi?

Modem markası ve modeli nedir?

Asus DSL-N16
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107279734&fromzero=yes şunu bir dener misin

• Netspeede evraklarin ulaşmasının ertesi günü aktivasyon gerçekleşti. Bu işlerden çok anlamadığım için modem kurulumunu da teknik ekip yönlendirmesiyke yaptım. Şu an için olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Umarım karşılaşmam da.

• Ocak 2018 e sayılı günler kala NetSpeed in İstanbulda hizmete başlayacağından bir haber var mıdır ? Ocak ayında geçiş yapabilecek miyiz bilen var mı ?
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Bugun gorustum Ocak ayinin sonuna kadar denildi.

Teşekkürler Ares.
    Bulamamıştım o bölümü, çok da gizli bir yerde değilmiş aslında.
    Denedim ama yine olmadı. (Yandex ve google dns'lerini denedim)
    Tekrar otomatik dns moduna geçtim modemde. Aynı dns'leri windows ağ ve internet ayarlarında da denedim, sonuç aynı.
    Dün tekrar konuştum müşteri hizmetleriyle, bugün içinde haber vereceklerdi sözde. Bir isp için atla deve olmaması lazım bu durumun ama çözemiyorlar işte, 25 gün oldu.
  • Bende bugün netspeede başvuru yaptım evrakları kargoya vermişler kafamı karıştıran bazı sorular var ttnet taahütüm bugün doldu yarın tamamen sonlandıracağım netspeed kısa sürede bağlantıyı sağlayacakmı port değişikliği talep ettim bu geçiş suresini uzaltırmı acaba

• sezerx77 kullanıcısına yanıt
    bazı arkadaşların ki 2-3 gün içinde halloluyor. ben 1 ay kadar bekledim ama o kadar uzun sürmesinin sebebi geçiş değil de yeni abonelik açmışlar. eğer sizde böyle bir problem yaşanmazsa kısa sürebilir.

port değişikliği konusunda bilgim yok maalesef.

• Netspeed'in upload hızları ne durumda beyler? 32 mbit vdsl için merak ediyorum özellikle.
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    32'lik bağlantıda upload hızı 3 mbps,
    32 mbps üstü bağlantılarda upload hızı 4 oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.