Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım. elbette kopma olması durumunda yaptıgınız olay en dogru ve mantıklı olanı. bende oyle bişey olmadıgı için eger sizde de olmuyorsa diye dusurtmemenizi önermiştim ama sorun oldugu için yapacak bişey yokmus o konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar turknette akşamları yaşadığım hız düşmeleri yüzünden netspeed e geçmek istiyorum. Sormak istediğim bir iki soru var. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

1- Akşamları hız düşmesi yaşanıyor mu?

2- iptv,oyun,vs izlediğiniz zaman sorun yaşıyor musunuz? Turknette izlemek imkansızdı

3- iP adresiniz gerçek mi, yoksa cgn havuzundan ortak mı kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar turknette akşamları yaşadığım hız düşmeleri yüzünden netspeed e geçmek istiyorum. Sormak istediğim bir iki soru var. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

1- Akşamları hız düşmesi yaşanıyor mu?

2- iptv,oyun,vs izlediğiniz zaman sorun yaşıyor musunuz? Turknette izlemek imkansızdı

3- iP adresiniz gerçek mi, yoksa cgn havuzundan ortak mı kullanıyorsunuz?

Merhaba.

Kendi adıma konuşacak olursam;

Netspeed'e geçeli 1.5 ay oluyor,sadece bağlandıktan 2 gün sonra akşam 7'den 10'a kadar bir yavaşlık oldu,TT yurtdışı çıkışlarını değiştiriyordu bu aralar sanırım o yüzden öyle bir sıkıntı yaşadım.O günden beridir bir hız düşmesi falan yaşamıyorum.IPTV servisi kullanmıyorum ama twitch youtube film-dizi tarzında sitelerden izlerken herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Geçen gün başka bir arkadaşta pm'den sormuştu CGN havuzunda mısınız diye,baktım bende IP'ler aynı yani havuzda değilim.Ama başka bir netspeed'li arkadaş'ı netspeed cgn havuzuna atmış.

Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim dedim,son ödeme tarihleri çok uzun.Yani Kasım ayının faturasının son ödeme tarihi 8 Ocak'tı Normalde SOL kullanırken en geç 1 hafta sonra ödeme tarihi veriliyordu.Enpara kullanarakta faturaları ödeyebiliyorum gayet basitmiş hatta ilk defa böyle kullanıyoruz

• Aralık bitti netspeed haber yok ocak bitecek bakalım ne zaman gelecekler Türkiye geneline?
  • Sitesinden arıza kaydı bildirirken 150 karakter sınırlaması var.

Canlı destek gelmeli artık siteye.
  • Bu arada bende yeni geçtim, son ödeme tarihi bende 20/02/2018 gözüküyor
  • sol cuma günü beni aradı sözleşmenizin bitimine 1 ay var yenileyelim dedi. hayır hattımı kapatacağım dedikten sonra hızımı düşürdüler, sabrediyorum bekle beni netspeed
  • Turknetten kaçmak için netspeede bakıyorum tarifeler güzel aynı parayı verip rezillik çekiyorum turknette İstanbul’da tam anlamıyla ne zaman yayılacak bu ay sonuna kadar olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu ay sonunu bekliyorum vodafone net 2 yıllık aboneyim Ocak sonunda bitecek şükürler olsun bir daha tövbe taahhütlü abonelik fln yaptırmam, gerekirse internet kullanmam yinede yaptırmam yani o derece.

Şu an kullandığım paket 75 lira = 60 mbit + 150 gb akn (+10 lira filbox hariç)

Bana kampanya diye sundukları 73 lira = 50 mbit + 200 gb akn

E dedim burda nerde kampanya aylık 2 lira indirime mi kampanya diyorsunuz " işte beyefendi 2018 sonunda akn kalkacak" "e dedim tamam kalkacak bütün iss lerde kalkacak" "işte beyefendi hızınız akn sonrası 24 mbit olacak" "dedim biraz önce akn kalkacak diyorsunuz şimdi akn sonrası hızınız 24 mbit olacak bu nasıl çelişki"

Bikaç eveledi güveledi anladı benimle başa çıkamayacak ben sizi arayana kadar veya siz bana doğru düzgün bi kampanya sunana kadar beni aramayın dedim öyle kapattım.

Netspeed İstanbul Avrupa ya dört gözle bekliyoruz hadi artık Aralık sonu Ocak başı oldu.

• Türknet abonesiyim, hattımı netspeed firmasına taşıyabilirmiyim. Firma telefon hizmeti vermiyor taşıma gerçekleşirse telefon aboneliği iptal olacaktır değil mi otomatik olarak. Telefon zaten kullanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    İnterneti taşırlar telefonu siz iptal etmeniz lazım.

• Aralik ayi 106 lira Fatura gelmis.

NetSpeed de istanbula ocak sonu hizmet vermeye baslayacagiz diyor, kafadan 115 lirada ocak faturasi girecek.

• Turknet tek paket abonelik yaptığı için telefon ve internetten biri iptal olduğunda öbürü de iptal oluyor, bu durum sözleşmede de yazıyor zaten
  • Benim taahütüm bitiyor ttkom ile buna bir bakayım ama şöyle bişey var ev telefonumuz var oda taahhütlü sanırım. :(((

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    İnternet hattım taşınsında telefon hattı iptal olsun önemli değil. Telefonu takıp alo demişliğim yok zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralık sonunda tt netin internetsiz ev kalmasın kampanyasına başvurdum. hattım maksimum 16 mbps destekliyor. fiber vdsl yok. netspeede gelirse başvursam mı acaba?Keşke tt taahütsüz olsaydı
  • Kasım ayında bağlattığım Ttnet hattımı netspeed'e taşımak için başvurdum. Taahhütün daha başlarında olduğumdan, öderim dedim. Belgeleri geçen hafta gönderdim. Hala bekliyorum. Taşıma işlemi taahhüt bitmeden biraz sürüyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 3 Ocak 2018; 15:17:31 >
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Taahhüt ile hiçbir alakası yok, evrakları tarayıp işleyen elemanların yoğunluğu ile ilgili. 192 lira aktivasyon ücreti + 2 aylık indirim adı altında cayma bedeliniz hayırlı olsun
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    192 de çokmuş Vaz mı geçsem
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Okumadan imza atarsan böyle şaşırırsın işte
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.