Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.626
Cevap
155
Favori
692.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşletmeci değişikliği yaparak abone olmak istiyorum dersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Ev telefonunu kapattırın hocam alışıyorsunuz bir süre sonra, boşa masraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerx77

Bende aynı durumdaydım geçiş yapmak için başvuru yaptım yeni abonelikte portunu kaybedebilirsin yeni port bulman aylar sürebilir

Teşekkürler. Sizin hatta TTNET ALO var mıydı. Mantıken interneti taşıyınca onun da otomatik iptal olması lazım. Bu şekilde mi oluyor?

• uranus kullanıcısına yanıt
    Öyle yazmışlar ama kotalı 8mbps tarifesi yok hocam.Tam sınırsız 8mbps var

Aynı fiyattada 16mbps-75gb akn paketi de var.Yani 3mbit'e düşecek bir paket yok,haliyle yazılması saçma olmuş
  • Yeni iller eklenmiş beyler duyurulur.
    10 gün içinde geliyomuş topram Kocaeli'ne
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt
    Düzce halen aktif altyapı içinde görünmüyor ne şansızız arkadaş. Sakarya, Kocaeli de aktif değil.

• Şimdi sordum kocaeli için 10 gün içinde aktif olarak hizmet vereceklermiş. Hızlı bir şekilde gelirde inşallah kurtulurum şu türknet belasından.
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt
    Sormuşken Düzce yide sorsaydınız hocam.

Hocam telefon onayında sorun var o yüzden pm atamıyorum burdan cevap veriyim.
    Hocam bende gölcükte oturuyorum. Yaklaşık olarak 2 aydır türknetteyim ancak geçtiğim günden beri akşam 20:00-24:00 arası hızım 2MBPS'ye düşmekte. Detaylı olarak hız test sonuçlarım burda mevcut :https://forum.donanimhaber.com/turknet-ile-20-00-sonrasi-hiz-dususu--130470523
    Ben fazla download yaptığım için büyük ihtimal hızımı düşürdüler çünkü akşam 20:00 olduğu anda hızım otomatik sabitleniyor bende inadına indirme yapıyorum şuanda 300GB indirme yaptım. 10 Gün sonra netspeed gelicekmiş. Ben onlara geçicem. Ev telefonu içinde anneme bimcell alıcam ucuza heryöne tarifeleri var türk telekom altyapısını kullanıyor tavsiye ederim.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Hocam onuda sordum oda kocaeli ile birlikte gelicekmiş
  • istanbula ne zaman geliyor soran varmı? asıl müşteri istanbulda
  • verilen hizmet sadece il merkezlerini mi kapsısyor? yoksa il , ilçe , köy , kasaba hizmet kapsamındamı?
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Bütün ili kapsıyor

• Birkaç gün önce yoktu, şimdi Osmaniye'ye gelmiş gözüküyor. 27 ocakta taahhüt bitiyor. Çok kararsızım.

• Ocak ayı bitmeden sanırım Türkiyenin her bölgesinde hizmet vereceklerini söylüyorlar.
  • alifatih kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama da kendin diyorsun taahüt kelepçesinden kurtuluyorum diye. Adamlar taahüt istemiyor, şansını dene beğenmezsen yine kolunu verirsin ttnete, sol vb iss lere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 7 Ocak 2018; 13:30:10 >
  • Geçiş işlemlerini netspeed kendi mi hallediyor türk.net gibi.. Hali hazırda TTnet aboneliğim var.
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Hocam ben adsl çıktı çıkalı kullanıyorum, hep de taahhüt verdim, sorun yaşamadım. Türk Telekom'dan memnunum, sonuçta profesyoneller. Aynı hizmeti daha ucuza almak için istiyorum ama sorun yaşarım diye kararsızım. Çok yoğun çalıştığım için, sorun yaşayınca iptal edip geri Türk Telekom'a dönmekle uğraşasım yok.

• İstanbul Sultanbeyliye geldimi ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.