Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tt de ben o paketi kullaniyorum 24 te gayet yeterli bence ama upload 1 e dusmese cok guzel olurdu ( netspeed de )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine ulaşmak ücretli demek istedim Ücretsiz çağrı merkezi yakında gelecek yazmışlar ama tarih falan belli değil.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    upload 1 e düşmüyor sanırım 2 ye düşüyor mh aradğımda öyle söylemişti sanki 4 ten 1 e düşmesi baya sıkıntı olur işte ek akn alma şansı varsa güzel bir paket gibi geldi bana 80 lira benim için internet faturası sınırı gözümde 80 e denkleştirirdim.birde yapılan upload acaba akn den düşüyor mu ki? mesela 180 download yapıp 20 gb upload yaparsam akn dolar mı.daha önce upload ı akn ile düşen bir paket kullanmadığımdan aklıma takıldı bu sorular
    Kullananlar burada 1 e düşüyor dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

upload 1 e düşmüyor sanırım 2 ye düşüyor mh aradğımda öyle söylemişti sanki 4 ten 1 e düşmesi baya sıkıntı olur işte ek akn alma şansı varsa güzel bir paket gibi geldi bana 80 lira benim için internet faturası sınırı gözümde 80 e denkleştirirdim.birde yapılan upload acaba akn den düşüyor mu ki? mesela 180 download yapıp 20 gb upload yaparsam akn dolar mı.daha önce upload ı akn ile düşen bir paket kullanmadığımdan aklıma takıldı bu sorular

selam hocam ben mayıs ayından beridir netspeed kullanıyorum ilk abone olduğumda upload kotasıda akk ye dahil oluyordu firma yetkilisi ile görüştüm ertesi ay sistemi düzelttiler upload kotası akk ye dahil olmuyor artık ve benim paket 100 mbit 200 gb akk li paketti upload 1 mbite düşüyordu firma ile tekrar görüştüm 100 mbite kadar pakette güncelleme yaptık 2 ye düşecek dediler ve 2 mbit yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Kullananlar burada 1 e düşüyor dedi

100 mbite kadar olan pakette upload 2 mbite düşüyor
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    hocam peki ekstra akn alma sistemi var mı para karşılığında 20-50 gb vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

hocam peki ekstra akn alma sistemi var mı para karşılığında 20-50 gb vs ?

yok hocam
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    Eğer bina altında fiber kutu varsa ve eve gelen kablo iki uclu bakır kablo değilse Türk Telekom un fiber modemi dışında bir şey kullanamazsin. Genelde de tilgin markası olur

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Upload akksi var mı varsa kaç gb yoksa download akksi dolunca mi hız düşüyor

Tt de bende 4 alıyordum 3 e düşürdüler bu ay da 2 olmuş herkesin hızını düşürüyorlar gibi duruyor forumda başkasına da olmuştu bu ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 9 Ocak 2018; 8:29:29 >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Upload için akk yok hocam sadece download için akk var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün aradılar,başvurum (evraklar) ellerine ulaşmış
    ne zamana hallolur diye sorduğumda gün vermediler
    kullanıcı adı şifre yollayacaklarını,daha sonra gidip ttneti telefonunuzu kapatabilirsiniz dedi yetkili kişi (anlayacağınız süreçte internetsiz kalınmıyor)
    bahsettiğim adsl 16mbit sınırsız paket için
  • Bursa da kullanan varmı..Ocak da gelecek deniyordu.
  • bakalım bugün türk nete son defa sorunumu ilettim gün içinde çözdüler çözdüler çözmediler netspeed e geçiş işlemlerini başlatıcam.58 tl lik paket mükemmel gözüksede baktım aylık ortalama 300-350 gb download yapıyormuşum türknette akn olmayınca 300 gb gibi ara bir değere ikna ettirmeye çalışacam net speed çalışanlarını
  • İstanbula hizmet gelmedi demi henuz .?

• Mevcut abone olanlar için soruyorum, abonelik süreci nasıl işliyor firmaya facebook üzerinden mesaj attım ama geç cevap veriyorlar.

Kargo sözleşmeyi adrese bırakıp gidiyor mu. Yada sözleşmeyi imzalatıp tekrar alıp götürüyormu.

Aboneliği kendi üzerime almam gerekli gün içinde evde olmadığım için başka biri kargoyu teslim alacak daha sonra musait olduğum gün sözleşmeyi doldurup kendim göndermek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abone olanlar için soruyorum, abonelik süreci nasıl işliyor firmaya facebook üzerinden mesaj attım ama geç cevap veriyorlar.

Kargo sözleşmeyi adrese bırakıp gidiyor mu. Yada sözleşmeyi imzalatıp tekrar alıp götürüyormu.

Aboneliği kendi üzerime almam gerekli gün içinde evde olmadığım için başka biri kargoyu teslim alacak daha sonra musait olduğum gün sözleşmeyi doldurup kendim göndermek istiyorum.

selam hocam ben denizlideyim belki forumda ilk abone olan benim bir akşam üstü 17.15 gibi yerlerine gidip sözleşme yaptık ertesi gün 14.30 gibi telekom gelip eve hat çekti yarım saate de hat aktif oldu ama kargo ile sözleşme gönderimi nasıl işliyor bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abone olanlar için soruyorum, abonelik süreci nasıl işliyor firmaya facebook üzerinden mesaj attım ama geç cevap veriyorlar.

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaştim. Ertesi gün evraklar kargoya verildi.Evraklari kargo şubesinden teslim aldım. Araya pazar günü girdiği için evrakları iki gün sonra geri gönderdim. Kargo paketinin üzerinde, kargo görevlisinin gözetiminde doldurulması gerektiği yaziliydi. Ancak kendim doldurup gönderdip ve bir sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 9 Ocak 2018; 22:31:12 >

• Evrakları 4 ünde kargoya verdim, bugün arayıp hattın açıldığını söylediler. Yeni üyelik olarak açıldı o yüzden şuan hem ttnet hem netspeed internetim var.

Yeni abonelik açtırdım, burada anlatılanlara göre baya kısa sürdü denebilir. Altyapı kötü olduğu için 8mbit paketi tercih etmiştim. Ve direk ölçülen 8 şuan da. Ttnette modem de 11mbit ölçülen 9.5 dolaylarındaydı. Ttneti kapattıktan sonra bakalım neler olacak.

100 mbps zaten akn den sonra 24 mbps ye düşüyor.

32 mbps ile 24 mbps arasında hissedilir bir fark yaşamazsın sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.