Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ocak sonuymuş arkadaş, her aradığımda bu laf arkadaş şimdiden başvuruları almaya başla (istanbul) ocak sonu patlama yaşarsınız dedim yine ocak sonu dedıler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abone olanlar için soruyorum, abonelik süreci nasıl işliyor firmaya facebook üzerinden mesaj attım ama geç cevap veriyorlar.

Kargo sözleşmeyi adrese bırakıp gidiyor mu. Yada sözleşmeyi imzalatıp tekrar alıp götürüyormu.

Aboneliği kendi üzerime almam gerekli gün içinde evde olmadığım için başka biri kargoyu teslim alacak daha sonra musait olduğum gün sözleşmeyi doldurup kendim göndermek istiyorum.

selam hocam ben denizlideyim belki forumda ilk abone olan benim bir akşam üstü 17.15 gibi yerlerine gidip sözleşme yaptık ertesi gün 14.30 gibi telekom gelip eve hat çekti yarım saate de hat aktif oldu ama kargo ile sözleşme gönderimi nasıl işliyor bilmiyorum

Hocam sifirdan hat mi aldiniz hat mi tasidiniz? Denizli sube hizli calisiyor galiba denizliye gelip mi basvursak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abone olanlar için soruyorum, abonelik süreci nasıl işliyor firmaya facebook üzerinden mesaj attım ama geç cevap veriyorlar.

Kargo sözleşmeyi adrese bırakıp gidiyor mu. Yada sözleşmeyi imzalatıp tekrar alıp götürüyormu.

Aboneliği kendi üzerime almam gerekli gün içinde evde olmadığım için başka biri kargoyu teslim alacak daha sonra musait olduğum gün sözleşmeyi doldurup kendim göndermek istiyorum.

selam hocam ben denizlideyim belki forumda ilk abone olan benim bir akşam üstü 17.15 gibi yerlerine gidip sözleşme yaptık ertesi gün 14.30 gibi telekom gelip eve hat çekti yarım saate de hat aktif oldu ama kargo ile sözleşme gönderimi nasıl işliyor bilmiyorum

Hocam sifirdan hat mi aldiniz hat mi tasidiniz? Denizli sube hizli calisiyor galiba denizliye gelip mi basvursak

sıfır hat hocam

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    İki net de adsl mi ? Nasıl aktif oluyor ayni anda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Evet adsl, kullanıcı adı değiştirip geçiş yapabiliyorum.

• Turknetten geçiş için başvuru yaptım. Taşıma olarak başvuru yaparsak netspeed şirketi turknet'in tahsis ettiği telefon numarasını iptal ediyor mu?
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal telefonu iptal edecekler.

Bende türknetten geçiş yapıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed e geçmek istiyorum ama bu değerlerle alacağım max hız nedir? VDSL paketlerine geçebllir miyim?

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 10 Ocak 2018; 22:8:18 >
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    www.milleni.com.tr/fiber-nerede

burada hız kaç çıkıyor
  • netspeed cgn kullanıyor mu

yoksa herkese ayrı ayrı ip mi atıyor
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar birde kota bittikten sonraki hızları atayım dedim,belki merak eden vardır.Yine bir sıkıntı yaşamadım açıkçası

Netspeed Izmir

Netspeed Frankfurt

@Mcrew hocam bu havuzda olup olmadığımızı nasıl anlıyoruz Modemin arayüzü biraz karışık,sanırım IP'lerin aynı olması gerekiyor ama ben hangi IP'ye bakacağımı bulamadım modem arayüzünden Fakat şöyle bir şey oluyor,Speedtest'ten test yapmaya başladığım zaman "Netspeed A.Ş Int." yazısının altında bir IP beliriyor,ve bu değer IP sitelerindeki sorgulattığım değerle aynı.Sanırım CGN olayı yok

Edit:CMD'den ping komutuyla herhangi bir siteyi sorgulamak istedim,fakat sürekli request timed out hatası veriyor.Elimde başka bilgisayarda yok şuan fakat daha önce bu kullandığım makinede bir sürü ping ve tracert testi yapıp foruma da atmıştım.Tracert testinde de Izmir'deki server bilgisini veriyor gerisi yine request timed out.İnternetten baktım ama galiba tam istediğim şeyleri bulamadım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 11 Ocak 2018; 10:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

İstanbula hizmet gelmedi demi henuz .?

Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismo3000

quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

İstanbula hizmet gelmedi demi henuz .?

Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum :)

Bu ay sonu aktif olacak başta ben olmak üzere bekleyen çok kişi var

• Hocam merhaba

Merkezi yerde misiniz ? Yoğun saatlerde hız düşüklüğü oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Hocam merhaba

Merkezi yerde misiniz ? Yoğun saatlerde hız düşüklüğü oluyor mu ?

Merhaba

Merkezi bir yerde değilim ama yakın sayılırım.Hız düşüklüğü falan yaşamadım henüz,oturduğum yerde bolca yaşlı insan var onunda etkisi olabilir

Aşağıda atacağım linkte detaylı kullanıcı deneyimimi paylaştım,gerçi bu konuda da paylaştım fakat bu linkte biraz daha fazla detay var

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130183386

• KRAK3NN kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:59:18 >
  • İyi günler, yakın zamanda Boluya taşınağım, Bolu için adsl desteğini her eve sağlıyorlar mı acaba bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

İnternette dolaşırken internet ip gösteriliyor. Speedtest modem ip yi gösteremez. Netspeed de statik ip 10 TL imiş. Yani cgn havuzu var.

Evet şimdi arayüzde buldum o kısmı,100.x.x.x ile başlıyor.IPSorgu sitelerinde 185 ile başlayan numaralar var halbuki.Bunu geçen gün bana bir Netspeed'li arkadaş sormuştu,bende o zaman baktığımda her iki IP'de aynıydı.Fakat şimdi ikiside farklı Umarım bir sıkıntı yaratmaz.. Yaratırsa 1 ay Statik IP ile deneriz,o da çare olmazsa el mecbur başka ISS bakacağız

• KRAK3NN kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:59:14 >
  • Yok hocam sorun yaşamadık,kamerada kullanmıyoruz.

Bu ping ve tracert komutları cgn'den dolayı çalışmıyor olabilir mi acaba? Ben onu merak ettim biraz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.