Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin613

Netspeed ten evrakları istedim, evraklar geldiğinde geri göndermek için anlaşmalı kargoları var mi?

Mng kargo ile anlaşmalı zaten kargo görevlisi gözetiminde imzanı atıp hat sahibinin kimlik fotokopisini veriyorsun.
    Eğer evrakları daha sonra vermek istersen Mng kargo ile ücretsiz şekilde yollayabilirsin.

Ha ben mng kargoyu oldum olası sevmem. Mng kargondan evrakları aldım. imzalayıp kimlik fotokopisini ekledim. Yurtiçi kargo ile ücretini (kendim) ödeyerek geri yolladım.

Bundan sonrası kendilerde 35 Mbit Turknet kullanıyorum. altyapım 75'e kadar destekliyor
    75 Mbit'e kadar 200 gb Akn'li paket için taşıma yapıyorum.

Taşıma işlemi gerçekleştiğinde hız testi fotosu atarım.
  • Netspeed hala bölgeleri genişletmedi galiba?
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Demek Netspeed Mng kargo ile anlaşmalı bende bu kargoyu oldum olası sevmem. Bu geçtiğimiz salı antalyadan gelen bir kargom var kaç gün geçti dağıtımda yazıyor. Bu sabah şubeye gittim dağıtımda olduğu için alamıyormuşum.

Anlaşılan abonelik yaparken sorun yaşayacağız desene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Demek Netspeed Mng kargo ile anlaşmalı bende bu kargoyu oldum olası sevmem. Bu geçtiğimiz salı antalyadan gelen bir kargom var kaç gün geçti dağıtımda yazıyor. Bu sabah şubeye gittim dağıtımda olduğu için alamıyormuşum.

Anlaşılan abonelik yaparken sorun yaşayacağız desene.

Evrakları cmt gününden alayım hazırlayayım geri göndereyim pzt günü işleme konsun diye erken saatte (8.30) gittim 9.1 a kamyon geldi 9.30 da kargoyu zor buldular. beni fazladan 1 saat beklettiler.
    Sabah soğuk'unu sayelerinde yedim iş bilmez personelleri de cabası.
    Şu anda evrakları gönderdim pzt günü inşallah işleme alınacak.

Facebook'da şöyle bir yorum buldu. galiba hizmet verdikleri tüm illerin santrallerine kendi cihazlarını koyuyorlar. sadece çıplak kabloyu tt üzerinden kiralıyorlar. hizmetlerinin ucuz olmasının sebebi'de bu bana göre.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

Netspeed ten evrakları istedim, evraklar geldiğinde geri göndermek için anlaşmalı kargoları var mi?

Mng kargo ile anlaşmalı zaten kargo görevlisi gözetiminde imzanı atıp hat sahibinin kimlik fotokopisini veriyorsun.
    Eğer evrakları daha sonra vermek istersen Mng kargo ile ücretsiz şekilde yollayabilirsin.

Ha ben mng kargoyu oldum olası sevmem. Mng kargondan evrakları aldım. imzalayıp kimlik fotokopisini ekledim. Yurtiçi kargo ile ücretini (kendim) ödeyerek geri yolladım.

Bundan sonrası kendilerde 35 Mbit Turknet kullanıyorum. altyapım 75'e kadar destekliyor
    75 Mbit'e kadar 200 gb Akn'li paket için taşıma yapıyorum.

Taşıma işlemi gerçekleştiğinde hız testi fotosu atarım.

Anladım hocam teşekkür ederim... TTNet den geçiş yapacağım 16mbit lik pakete... Eğer memnun kalırsam diğer hattımı da türk net den VDSL pakete geçireceğim... Bu tarz firmaların yaygınlaşması fiyat düşüşü için çok iyi olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Netspeed hala bölgeleri genişletmedi galiba?

Bizim şehrimize (Kahramanmaraş) dedikleri tarihte (2018 ocak) hizmet vermeye başladılar.
  • Bugun 14.15 itibariyle basvurumu subeden yapmis bulunmaktayim. Gelismeleri buraya atarim.

• mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Facebook'tan soru sormuştum, kargo görevlisi sözleşmeyi teslim edip gidiyor mu diye.

Cevap olarak, hayır kargo görevlisi adresine gelip imza alıyor kimlik fotokopisi ile birlikte sözleşmeyi alıp gidiyor dediler.

Bemde bu cevaba karşılık dediğiniz gibiyse benim için sıkıntı olur dedim. Çünkü gün içinde ben çalışıyorum ve aboneliği kendi adıma almam gerekli. Bu yüzden benim imzam gerekiyor.

Ama inşallah sözleşmeyi teslim edip giderler de ben doldurup kendim teslim ederim şubeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 13 Ocak 2018; 14:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Netspeed hala bölgeleri genişletmedi galiba?

Bizim şehrimize (Kahramanmaraş) dedikleri tarihte (2018 ocak) hizmet vermeye başladılar.

Ben İstanbul ve Kocaeli için alacam da. Orada da 2018 Ocak yazıyor ama ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Facebook'tan soru sormuştum, kargo görevlisi sözleşmeyi teslim edip gidiyor mu diye.

Cevap olarak, hayır kargo görevlisi adresine gelip imza alıyor kimlik fotokopisi ile birlikte sözleşmeyi alıp gidiyor dediler.

Bemde bu cevaba karşılık dediğiniz gibiyse benim için sıkıntı olur dedim. Çünkü gün içinde ben çalışıyorum ve aboneliği kendi adıma almam gerekli. Bu yüzden benim imzam gerekiyor.

Ama inşallah sözleşmeyi teslim edip giderler de ben doldurup kendim teslim ederim şubeye.

Şube'den teslim aldım eve geldim. Kimlik fotokopisi ve imzaları halledip tekrar kargoya verdim. O konuda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum ekipleri var mı bu arkadaşların? Yoksa TT ekipleri gelip bağlantıyı sadece ankastre kutusuna kadar yapıp gidiyorlar mı?
  • Camino Del Rio kullanıcısına yanıt
    Ekip yok Türk Telekom binadaki kutuda kabloyu hazırlayıp bırakıyor bağlantıyı siz yapıyorsunuz.

• İstanbul bir açılırsa göreceğiz patlamayı

Facebook ta sorulan soruları okudum netspeed sayfasında.

Bir kaç kişi özellikle sormuş Türknet gibi yogun saatlerde kapasite sorunu olacak mı diye.

Kapasitemizi her an arttıracak şekilde yatırım yapıyoruz diye cevap vermiş.

• Kırklareli ili için önereceğiniz internet sağlayıcısı var mı???

Vodafone net yalın 16 mbit 60gb akk li paket kullanıyorum

Taahhüttüm 14 mart 2018 de bitecek

Türk.net 35 mbit vdsl hizmeti alabileceğimi belirtti!! Hattım o kadarını destekliyormuş ama evime 30 metre mesafede turktelekomun fiber kutusu var İnan'ın fiber kullanan Yok gibi bulunduğum ilçede tt da çalışan arkadaşım kayıpsız hız alacağımı belirtti eğer tt a geçersen biraz pahalı ama çıkacak sorunlara tt netin daha hızlı çözüm bulacağını belirtti!! Türk.net ile tt net arasında kaldım
    Şöyle 200 gb kotalı fiber 75 mbit internet paketi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 13 Ocak 2018; 18:9:56 >
  • Binada Türksat kutusu var.Son kattayım ve koridorda bu kutu var.Sadece kablonet mi kullanabileceğim?

• chnbs kullanıcısına yanıt
    Öyle gözüküyor başka altyapı yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Öyle gözüküyor başka altyapı yok mu

Yeni taşındım sayılır,şimdilik gözüme çarpan durum bu.Genelde de Kablonet'in aracı çarpıyor gözüme.

• Otosanayi Sultanbeyli İstanbul, adresimizde hizmetiniz varmı, ne zaman olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

İstanbul bir açılırsa göreceğiz patlamayı

Facebook ta sorulan soruları okudum netspeed sayfasında.

Bir kaç kişi özellikle sormuş Türknet gibi yogun saatlerde kapasite sorunu olacak mı diye.

Kapasitemizi her an arttıracak şekilde yatırım yapıyoruz diye cevap vermiş.

başka bir mesajda mustifb hocam kendisi yanılmıyorsam telekomda çalışıyor netspeed için izmir e 100 gbit lik hat çekmişler maliyetide milyon doları buluyor demişti adamlar piyasaya baya sağlam girdiler ben firma yetkilisi murat bey ile görüşmüştüm forumda baya arkadaş soruyor istanbula ne zaman gideceksiniz demiştim bana internet abonelerinin %35-40 istanbulda orayı çok iyi analiz edip ona göre çok ciddi yatırım yapıyoruz orada aktif olduğumuzda müşteriyi mağdur etmemek için istanbulu en sona bıraktık demişti

• Sabah bir kopma oldu ve internetim 10 mbps'den 5'e düştü hızı.

arıza kaydı bölümüne yazdım öğlen ama hala aynı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.