Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablonet ile sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama farklı sistem ikisi bence kapattırın başvuru yapın veya netspeed aktif olduktan sonra kapattırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

kablonet taahütüm bugün bitiyor acaba kapattırım mı başvurayım yoksa direk netspeed i arayıp nakil gibi mi yaptırayım.40 tl olan paketinden yararlanabilirmiyim?yada daha ucuza paketi var mı?

Kablonet ile netspeed farklı sistemler. (kablonet-kablo altyapısı netspeed-- adsl-vdsl-fiber) kablonet i iptal ettirip netspeed e öyle başvurun.
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • İstanbul için bilgi varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

İstanbul için bilgi varmı?

Eğer olursa 2018 ocak sonuna
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Ocak sonundayız zaten hiç hareketlik yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Ocak sonundayız zaten hiç hareketlik yok

Bu konuda daha önce tartışılmıştı. İstanbul bölgesinde sıkıntı yaşamamak için oraya yatırım yaptıklarını gecikmenin bu yüzden olduğunu söylüyorlardı.

Talep patlaması yaşayacaklarını biliyorlar. türkiye nüfusunın 1/5'inden fazlası o bölgede. Ben de olsam turknet gibi hataya düşmemek için önce eksiklerimi giderir ondan sonra pazara girerim.
  • ttnet altyapısı alan her firma patlayacaktır.

ha türknet ha netspeed.

sahaya eleman indirmedikce ki ttnet buna izin vermez kendi saha dolabını taşeron firmaya ellettirmez...

kısacası kendi altyapısını oluşturacak 2. bir internet servis sağlayıcıya ihtiyaç var.

türk netin durumu ortada 20 gündür bi interneti bağlayamadılar. gerekçe de ttnet bağlamıyor. ee adama sorarlar o zaman sen düdük makarnası mısın ne işe yararsın diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

aynen herkes bilmesin netspeedi böyle iyiyiz

Hocam ne oldu senin iş Düzeldi mi?

bende bugün bununla ilgili bir paylaşım yapacaktım. evet uzun bir bekleyişin ardından şükür düzeldi hocam
    @manikoala ile baya bastırdık, rahatsız ettik müşteri hizmetlerini sonunda muradımıza erdik
    muğla bölgesine has bir sorundu giderildi sonunda. şimdi her şey çok güzel maşallah nazar değmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 15 Ocak 2018; 21:43:14 >

• Qonrul kullanıcısına yanıt
    O zaman tekrardan hayırlı olsun hocam.Umarım bir sıkıntı yaşamayız ilerleyen zamanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

O zaman tekrardan hayırlı olsun hocam.Umarım bir sıkıntı yaşamayız ilerleyen zamanlarda

inşallah hocam. artık rahat rahat 40 ₺ lik internetimin keyfini sürmek istiyorum

• netspeed önerir misiniz şuan vodafone adsl 16mbps kullanıyorum netspeed gecis yaparsam ankestre kutusunda bise yapmama gerek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

netspeed önerir misiniz şuan vodafone adsl 16mbps kullanıyorum netspeed gecis yaparsam ankestre kutusunda bise yapmama gerek varmı

ben de 16 kullanıyorum. fiyat olarak çok uygun 40₺. bu fiyat başka yerde yok geçiş olacağı için hiç bir bağlantıya gerek yok. sadece müşteri hizmetlerine geçiş istediğinizi üstüne basa basa belirtin

• Netspeed paketleri çok uygun umarım zamanla bozmazlar ilerde geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetten geçen var mı geçen varsa kaç iş günü sürüyor.

Evraklar dün işleme girildi.
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    millenicom de hattimin 50 mbps destekledigi gozukuyo sizce 100 mbps 200gb akn alsam sorun olurmu akn sonrası 24 dusmesi icin netspeed hattimin ne kadar destekledi hakkinda bilgi veriyormu

• Yahu İstanbul da Ocak ayında başlıcaklardı daha bir gelişme yok milenicom da taahhutum bitti 50 yerine 97 tl geldi fatura şimdi bekliyim mi bir 97 tl daha ödicem yada taahhut yapıcam tekrardan 8 mbıt 50 tl dediler eskiden iyiydi milenicom da şaşırdı yahu çok kullanılmıyor internet annemin evinde haftada 1 2 gün yiğenler geldiğinde kullanılıyor. Ne yapsam çok kararsız kaldım arkadaşlar.
  • tonntini T kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası sizde taahhüt koşulları en ağır firmayla sözleşme yapmışsınız.İnternet çok lazım değilse bence millenicom kapatılıp normal mobilden girilebilir bir kaç gün

Ama interneti kullanıyorsanız 1 ay daha fazla ödersiniz,zaten adamlar büyük ihtimalle ocak ayının sonuna doğru istanbula açacak kapılarını.Yada 2 sene boyunca tekrar millenicom kullanmaya devam edersiniz..
  • Arkadaşlar çanakkaleye ne zaman gelir acaba bilgisi olan varmı
  • Bi çok il için bu ay sonunu işaret ediyolar ama kalite durumu muamma sanki ?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.