Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 ocak saat 23:59:59 da hizmet vermeye başlayacaklarmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi başvuru bugün bağlantı hattım da gayet iyi durumda. Teşekkürler Netspeed favorimsin
  • İstanbul için sabırla bekliyoruz valla, Allahtan 29 unda bitiyor taahhütüm inşallah o zamana kadar gelir de mobile kalmayız benim ufaklık illallah ettiriyor ayda fix 100 gb youtube kotası var geri kalan 100 gb ta bana yeter zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazy199717 C kullanıcısına yanıt
    ben şimdi ne desem yalan olur hocam. netspeedi arayın. onlar sizden adresinizi alarak kapı nosuna kadar, size hemen telefonda söylüyorlar. en sağlıklısı o şekilde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Cumartesi başvuru bugün bağlantı hattım da gayet iyi durumda. Teşekkürler Netspeed favorimsin

Taşıma yolu ile mi basvurdunuz yoksa sıfırdan bağlantı mi? Paket hızınızı ve hız testi sonucunu atarsanız memnun oluruz.

• Ankara’da kullanan varmı eryamanda özellikle Türk telekomla sözleşmem bütün bitiyor netspeed 75 e kadar hız alabilirsiniz dedi memnun sanız arayıp geçiş işlemlerini başlatacağım

• vodafone adsl den geçiş icin basvurdum 100mbps lik vdsl paketine internette kesilme olacakmı geçiş yapilirken

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

vodafone adsl den geçiş icin basvurdum 100mbps lik vdsl paketine internette kesilme olacakmı geçiş yapilirken

Eski net kapanıyor netspeed açıldığında kullanıcı adı şifreni girene kadar kesinti oluyor...

• Ben de turknetten geçiş için başvuru yaptım. 3 iş günü oldu hala ses seda yok. Geçiş ile başvuran arkadaşlar hangi servisten geçtiklerini ve internetlerinin kaç günde taşındığını yazarlarsa memnun olurum.

• Bugün müşteri hizmetlerini aradım.Eve telefon kablosu gelmediği için vdsl alamayacağımı fiber tarife alabileceğimi söyledi.Kurulumun TT ekipleri tarafından yapılacağını söyledi.Israrla sormama ragmen kurulum gerçekleştrilen modem modelinin hgw modem olduğunu söyledi nedir bu hgw modem aradım ama pek bişey bulamadım.Fiber kullanan arkadaşlar sizde hangi modem var.Tılgın mı zyxel mi?
  • bende geçen gün kendilerine mail attım 15 dakika sonra aradılar istanbul için bu ay sonu çalışmalarımız bitiyor isterseniz sizi ay sonu arayabiliriz dediler. bende sabırsızlıkla bekliyorum turknet'e yeni geçmiştim ama hiç memnun değilim oyunda devamlı delay ping oluyor oyun oynayamıyorum 16mbps hızdan 6mbps alıyorum max.
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    Tilgin oluyor telekom da kullansanız bunu kullanıyorsunuz fiber olduğu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu netspeed tarafından uygulanan hizmet ve fiyatlar çok iyi iyi olmasına da özellikle İstanbul gibi bir piyasaya bu fiyat ve şartlarla girince Superonline, Vodafone ve diğer taahhüt adı altında soygun yapan tüketiciyi bezdiren servis sağlayıcı şirketler eli kolu boş durur mu sizce? Diğer iller neyse de İsanbul ve diğer büyükşehirler onlar için ciddi tehdid anlamına gelir. Yakın zamanda yaptıkları rezilliği , Akn nin kalkması , hız azaltılması gibi işlerde nasıl bir ortak işbirliğine girip BTK ya kararlarını yalattırıp bizleri tekrar kucağa oturttuklarını hiçbirimiz unutmadık. Binbir türlü tarife oyunuyla 70 TL lik interneti 150 lira gösterip , abuk subuk hizmetler altında taahüt verilirse almadıklarını belirttikleri saçma sapan hizmet bedellerini taahhüt bozma noktasında karşımıza çıkartıyorlar ve seve seve!! dünyanın en pahalı , uploadı en düşük internetini en yüksek cayma tazminatları karşılığında bize yedirmeye devam ediyorlar. Ben açıkçası bu netspeed olayından biraz umutsuzum. Bu internet tekeli bize gene bir gol atacaktır. 6-7 ay daha var benim Superonline esaretimin bitişine ve hergün bu konuyu izlemeye devam edeceğim.

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    Banada sonu Turknet gibi olacak gibi geliyor ama burası Türkiye,kimin ne yapacağı belli olmuyor.Gittiği yere kadar kullanmaya devam edeceğiz artık.. Superonline bu aralar iyice kafayı yedi zaten,kotalı tarifelerini yüksek yüksek fiyatlardan getirmiş bide.Bende superonline kullanıyordum 64 liraya 16mbit adsl tarifesi satıyorlardı.. Halbuki altyapı VDSL destekliymiş bizim haberimizde yok tabi geçir babam geçir ADSL'i. Netspeed sağolsun yine bir yerden kurtardı bizi,müşteri hizmetleri ilgisiz ama bunlarında.
  • istanbul a gelmiş bağlatan var mı
  • Başvurumun 4. günü taşıma yolu ile başvuru yapmıştım. Bugün aradığımda bir hatadan dolayı red geldiğini sisteme yeniden girildiğini söyledir.
    Fiyatlar uygun olabilir ama çok amatörler.
  • Gelmiş İstanbul'a. Başvuran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.Sefer

Gelmiş İstanbul'a. Başvuran var mı?

Turknet akn yi kaldırınca bu tarifeler gölgesinde kaldı gibi
  • Düzce'de aktif olmuş, bu akşam çağrı merkezini arayıp başvurmayı düşünüyorum.

• Hadi hayırlı olsun istanbula giriş yaptilar

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.