Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.626
Cevap
155
Favori
692.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Hadi gözümüz aydın ay sonuna doğru bende başvurumu yaparım.

Paket konusunda kararsızım yalnız

32mbps 150gb akn mi 52₺

100mbps kadar 200gb akn mi 58₺

fiyat olarak bütçene hangisi uygunsa onu seç. orda 100mb diyor ama kimse kolay kolay 100 alamıyor benim hat 65 destekliyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Hadi gözümüz aydın ay sonuna doğru bende başvurumu yaparım.

Paket konusunda kararsızım yalnız

32mbps 150gb akn mi 52₺

100mbps kadar 200gb akn mi 58₺

fiyat olarak bütçene hangisi uygunsa onu seç. orda 100mb diyor ama kimse kolay kolay 100 alamıyor benim hat 65 destekliyor mesela

Merhaba. Netspeed 100mbit paketi seçince ara hızlara sabitleyebiliyorlar mı? Örneğin sizin 65mbit altyapı desteği varken 100mbit tanımlayıp 60-65mbit'e sabitleme işini yapabiliyorlar mı?
  • Netspeed 6 ay taahhüt istiyor, yoksa 60 lira aktivasyon ücreti alıyor. Hattını taşıyanlardan da taahhüt, aktivasyon ücreti istiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Evet istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    İki daire neden kullanıyorsunuz adamlar zaten 40 liraya akn siz internet veriyor. Ne taahhüt istiyor ne bir şey.

Eskiden 50 lira limitsiz internet 15 lira sabit ücret 65 lira civarında idi limitsiz internet. 500-600 lira asgari ücret zamanında.

Simdi üç katı oldu asgari ücret. 40 liraya akn siz hizmet alınabiliyor. Bırakın da bu adamlar da biraz para kazansın yatırım yapsın. Dışarı çıkıp iki kişilik yemek yerseniz 40 lira para veriyorsunuz. Eğer gerçekten durumunuz çok kötü değilse bunu yapmayın.

Hem İnterneti paylasaginiz kişiye ne kadar güveniyorsunuz. Bizzat tanıdığım birinin is arkadaşı belediyedeki işinden oldu. İnterneti Paylaştigi kişinin girdiği siteler yüzünden.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Yan dairede babam var 1 tane telefon giricek oradan :) yinede söyledıklerinize katılıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Eyvalllah bun yazdıklarınız hem adsl hem vdsl destekli öylemi hocam

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Türknet'teki aboneliğim para iadesini 1 yıldır alamıyorum BTK'ya devamlı şikayet ediyorum kansızlar ya uğraştırıyorlar sonunda 20 TL için mahkemeye vermek istemiyorum.

Bugün Kocaeli için Yeni abonelik başvurusu yaptım hayırlısı olsun gelişmeleri ve hızları yazarım.

En son netspeed kendi omurgasını dağıtıyordu bakalım ne olacak
  • Arkadaşlar ben netspeed'e geçmeyi düşünüyorum fakat benim için önemli olan birşey var. Zaten bu yüzden geçmek istiyorum. Ping sorunu ortadan kalkar mı ? Şu an cs go'da 80 ping alıyorum. Netspeed'e geçtiğim zaman ping'im düşer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Eyvalllah bun yazdıklarınız hem adsl hem vdsl destekli öylemi hocam

Hem adsl hem vdsl desteklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine e-devlet üzerinden online başvuru yapabilirsiniz.

• 8 Ocak pazartesi başvuruyu yaptım. Çarşamba MNG kargo ile evraklar ulaştı imzalayıp, geri gönderdim. Cuma günü aradılar belgelerinizi teslim aldık işlemleri başlattık diye. Cumartesi telekomdan ekip gelip bağladı.

Yer Sivas, merkez, Ping 10 küsur ms, download 11 mbps, upload 0.85 mbps.

• Bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız sözleşmedeki bir madde, akn sonrası upload hızı 1 mbit diyor ama sitesinde akn sonrası upload hızının 2 mbit olduğu belirtiliyor. Bu nasıl bir çelişki ki?
  • ocak bitti bitecek istanbula ne zaman hizmet verilecek
  • Hizmet dun başladı.

• Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    ilk mesaj yaniltici oluyor sitesinden baktigimdan simdi gordum tesekkurler birde hocam evde internete baglanabilen 3 teknolojik arac var ya 46 yada 52 lik paketi alacagim paketi ileride taahhüt olmadigindan paketi degistirebilir miyiz internet hizmetinene kadar surede ulasabiliriz bir modem almamiz gerekiyorda 20 gunden fazla olacaksa cinden alayim 40 tl fiyat farki var onerebileceginiz bir modem var mi 100 150 liralik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız sözleşmedeki bir madde, akn sonrası upload hızı 1 mbit diyor ama sitesinde akn sonrası upload hızının 2 mbit olduğu belirtiliyor. Bu nasıl bir çelişki ki?

Hocam nerede adsl için upload 2 mbps yazıyor? Ben göremedim sitelerinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız sözleşmedeki bir madde, akn sonrası upload hızı 1 mbit diyor ama sitesinde akn sonrası upload hızının 2 mbit olduğu belirtiliyor. Bu nasıl bir çelişki ki?

Eskiden 1'e düşüyordu, çok şikayet olunca 2 olarak güncellemişler, ama sözleşmeyi güncellemeyi unutmuşlar sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port yokmuş, arkadaş yeni bina 4-5 dairede net var nasıl port yok diyor anlamıyorum

• Tarifeler sayfasında mevcut.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.