Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.627
Cevap
155
Favori
692.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama o sıkıntı, yapmadıkları takdirde sözleşmede böyle yazıyor diyebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bir üye telefonla yükseltti ancak başka var arkadaş da 1 mbitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 19 Ocak 2018; 21:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Ama o sıkıntı, yapmadıkları takdirde sözleşmede böyle yazıyor diyebilirler.

Yazın akn kaldırılmadan önce kullandığım, haziran ayında imzaladığım türknet sözleşmesinde 75 mbit akn sonrası 3 mbit'e düşecektir yazıyordu. Mayıstan beri adamlar güncellememiş o kısmı. Normal bir şekilde 24 mbit'e düşüyordu neyse ki. Tabi upload konusunda btk tarafından getirilen bir zorunluluk olmadığından, ileride sözleşmenizde upload böyle yazıyordu diyebilirler dediğiniz gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    AKN'den sonra upload'ı 1mbit kalan arkadaş bendim Şaka bir yana bir kaç güne tekrar bitireceğim AKN'yi muhtemelen,o zamanda 1'e düşerse biraz ters konuşacam açıkçası.Geçen 1'e düştüğünde MH'ni arayıp sorduğumda ben size geri dönüş yapacağım dediler arayan olmadı üstünden 1 hafta geçti..

Bu arada ADSL tarifelerde 1mbit upload'dan fazlası alınmıyor hocam,ADSL'in olayı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCvv

ilk mesaj yaniltici oluyor sitesinden baktigimdan simdi gordum tesekkurler birde hocam evde internete baglanabilen 3 teknolojik arac var ya 46 yada 52 lik paketi alacagim paketi ileride taahhüt olmadigindan paketi degistirebilir miyiz internet hizmetinene kadar surede ulasabiliriz bir modem almamiz gerekiyorda 20 gunden fazla olacaksa cinden alayim 40 tl fiyat farki var onerebileceginiz bir modem var mi 100 150 liralik

20 günü bulmaz hocam, benim evraklar ellerine ulaştıktan 1 gün sonra eleman geldi bağlantıyı yaptı. Paket değişikliğini ben sormuştum telefondan yapabilirsiniz demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, sizdiniz ve tekrar evet adsl 800 kilobit verilir TT'de böyleydi.

• Tenda v150 mi v300 mü bir modeli var iş görür ya da ikincş Zyxel Tt modemler erş de olabilir lşr. Tarife değiştirilebilir sanırım telefondan.

• Bende Bugun Başvurdum Kocaelinde.Turknet İptal Ettim. Temmuz ayında beri 16 megabit'e kadar ancak 4 megabit kullanıyordum.Netspeed 50 Megabit verebilirzi diyor.PAzartesi Evraklarım gelirse hemen gondercem.Hayırlısı ile onumuzdeki haftaya kadar acılır diye dusunuyorum.

Denemet yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

AKN'den sonra upload'ı 1mbit kalan arkadaş bendim Şaka bir yana bir kaç güne tekrar bitireceğim AKN'yi muhtemelen,o zamanda 1'e düşerse biraz ters konuşacam açıkçası.Geçen 1'e düştüğünde MH'ni arayıp sorduğumda ben size geri dönüş yapacağım dediler arayan olmadı üstünden 1 hafta geçti..

Bu arada ADSL tarifelerde 1mbit upload'dan fazlası alınmıyor hocam,ADSL'in olayı bu

selam hocam sen hangi paketi kullanıyordun acaba ben 100 mbitlik kullanırken 1 e düşüyordu şikayet edince 2 ye çıkarmışlardı sonra hep 2 ye düşüyordu
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Selamlar..

Hattim 75 desteklediği için sitelerinde olmayan 75mbitlik tarifeyi kullanıyorum, hız hariç her şey "VDSL Pro" paketiyle ayni.Bende kullandığım tarifeyle ilgili sitelerinde hiç Bir bilgi olmadığı için aradım MH'ni,onlarda bilmiyor :) Dediğim gibi kota yenilendi fakat bu ay çabuk bitecek gibi.Bittiginde tekrar bakacağım

• Benim hat 130 mb destekliyor santrale uzaklığım 50 metre yok :)

Tam 100 hız verirlerse netspeed'e geçicem vodafone'nun abv.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Benim hat 130 mb destekliyor santrale uzaklığım 50 metre yok :)

Tam 100 hız verirlerse netspeed'e geçicem vodafone'nun abv.

Merakımdan soruyorum santrale olan uzaklığınızı nasıl biliyorsunuz. santral dediğiniz saha dolabı mı?
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Saha dolabı sadece dağıtıcı Santral genelde bölgedeki Türk Telekom müdürlüğü binasıdır.

Santralden saha dolablarına hat çekilir ordan binalara dağıtım yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 20 Ocak 2018; 9:28:46 >
  • Arkadaşlar benim Vodafone taahhütü 2 şubatta falan bitiyor sanırım. Ben başvuruyu taahhüt bitmeden yapamaz mıyım netspeede? En azından evrak işlerini erkenden halletmiş olurdum.

• Dun siteden bilgileri girmistim demin aradilar.

Suan Vodafone 60 mbit 150 akk paketi kullaniyorum, Vodafone bana 50 mbit 250akk 2 sene taahhude 73 lira cekiyordu.

NetSpeed ise adresi verince 50 mbit 200gb olan paketi verebiliriz dedi akk sonrasi hiz 16 olmasina ragmen 24 mbit olacak dedi ama kolpa yapiyor

Evraklari istedim var olan hattimi tasiticam.

En azindan taahhutsuz takiliriz.

• Hizmetim 1 hafta sonunda taşıma yolu ile açıldı. ama gözlemlediğim 1 büyük sıkıntı var.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

toplam kota miktarına upload da dahil ediliyor. ya da ben yanlış biliyorum. bugün evde yokum yarından itibaren gözlemlerimi yazarım.
    Hayırlı olsun, hangi operatorden geçmiştinşiz? Cuma günü kargoya verilen evrak ki digital halle de yollanabilir hazırşık asamasında hala. Ya yogunluk oldu ya da baska bir sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Hayırlı olsun, hangi operatorden geçmiştinşiz? Cuma günü kargoya verilen evrak ki digital halle de yollanabilir hazırşık asamasında hala. Ya yogunluk oldu ya da baska bir sıkıntı var.

Turknet
    Geçen cumartesi günü evraklar kargoya verildi. pazartesi girişi yapıldı. bugün açıldı.
    Anladım sürmüş biraz. Hayırlısı bakalım.

• Daha önce biri bahsetmişti ama bu bağlantı işini nasıl yaptırıyorsunuz?Kendimiz yapamıyorsak kimi bulacağız?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.