Bildirim
Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (33. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: technique24
Hocam hangi tarifeye geçtiniz?
Bende şöyle bir güncelleme yapayım,eskiden speedtest yurtdışı Frankfurt testlerinde 50'den aşağısını görmezken 45'e kadar düştü download speed.Sanırım eskiden CGN olayına dahil değildim,ama şuan dahil olmuşum büyük ihtimalle bu yüzden.Gerçi bu haliylede bize yetiyor fakat eski değerleri alamadığımı belirtmek istedim.
selam hocam şimdiye kadar bende bazen cgn havuzuna girerdim facebook üzerinden benim hattı cgn havuzundan çıkarın değince benim hattı 5 dk ya düzeltiyorlardı şimdi yine cgn havuzuna girmiş hat düzeltmiyorlar da sabit ip hizmeti hizmeti alın cevabı veriyorlar abone çoğaldıkça hizmet kalitesini gerçekten bozmaya başladılar eskisi gibi ilgilenmiyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: furi
Bulunduğum sitede FTTB/T11 bağlantı tipi var. Türknet TT fiber olduğu için biz üyelik veremiyoruz açıklaması yapıyordu. Bakalım netspeed bu konuda ne yapabilecek
s.a hocam netspeed in turk telekom la anlaşması var FTTB/T11 alt yapıya abonelik veriyorlar -
Net olarak adrese göre ne kadar hız verebileceklerini gösteren bir sayfaları var mı? -
telefonla aradim adresimi verdim saha dolabına 190 metre gözüküyormuş max 50mbps verebileceklerini söylüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam telefonla yada facebook üzerinden bilgi alabilirsin -
-
Ben hattımı 75mbit olarak yeni bağlatmıştım. ama 20 mbit i kesinlikle geçemedim. facebook üzerinden kendileri ile iletişime geçtim. Bana şöyle birşey dediler;
yeni bağlatmayı düşünen arkadaşlar için önemli bilgidir. konu sahibi gerekirse konu başlığına ekleyebilir. Sonuçta turknetten azımsanmayacak bir çoğunluğun burayı tercih edeceğini düşünüyorum. Eğer bunun gibi bir problem ile karşılaşan arkadaşlar olursa yol gösterici olur.
-
Bu sorgulama ekranı hangi site acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Limonen
Bu sorgulama ekranı hangi site acaba
www.milleni.com.tr
Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/fiber-nerede -
Bende öyle değil hocam farklı bir site galiba burası
Netspeed'in kendi sorgulama ekranı. Müşteri hizmetlerini arayarak veya Facebook aracılığıyla adresine ileterek ulaşabilirsin
-
Kaç gün oldu kullanmaya başlayalı ?
20 gün olduysa ilk fatura 20 günlük gönderilir sonraki ay tutar normale döner.
quote:
Orijinalden alıntı: lnescapabLe
Kaç gün oldu kullanmaya başlayalı ?
20 gün olduysa ilk fatura 20 günlük gönderilir sonraki ay tutar normale döner.
Geçen ayın 30'nda interneti kullanamaya başladım. -
Netspeed e basvurdum yeni. Bende türktelekom ttnet aboneligimi iyi kampanya sunmadiklari icin 11 yillik aboneligimi iptal ettdirdim.bir durum var bulundugum bolgeye türktelekom 16 mb internet verirken farkli internet saglayicilari sorgulama yapildiginda 8mb veriyor.Turktelekom bi kurnazlik yapiyor tahminimce hiz dusuturup kimse almasin turktelekomdan abonelik alsin gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE0NARD -- 23 Ocak 2018; 16:26:52 >
Başladığınız tarihten fatura kesim tarihinize kadar olan tutarın faturası çıkmış.
Ben ulaşamadım kendilerine.müşteri hizmetlerinde kimse yok geride aramıyorlar.kablonete mahkum bıraktılar gene.
Merhaba bu detayli altyapi sorgulamasi hangi siteden yaptiniz acaba
arkadaslar simdi benim adrese 40 tl lik interneti veriyorlar ve uydunetin modemi netmaster vardi bende uymaz yeni adsl modem alacaksin dediler.cok pahali olmayacak ve isimizi gorecek adsl modem ne alabilirim tavsiyenize ihtiyacim var, ikinci husus 8 mb mi 16 mb mi alayim ,75 gb hemen dolarmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X