Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.627
Cevap
155
Favori
692.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu devirde adsl modem alınmaz, ikinci el sitelerinde uygun fiyata ttnet çıkması vdsl modem bakın bence.
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    ucuz iss'ler pegasus mantığı ile çalışıyor, herşeyden kısıyorlar. turknet komple kaldırdı, netspeed'de mesai saati kavramı var
  • KovenanT kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 23 Ocak 2018; 18:33:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    uydunetin modemi niye olmuyor bu isten anlamadigim icin soruyorum tas gibi modem bosami cikti yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Uydunet dediğiniz kablo tv yani anten kablosu ile çalışır, vdsl ise telefon kablosu üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 23 Ocak 2018; 20:18:41 >
  • adsl yada vdsl modem almam gerekiyor yani,o zaman hangi markayi almam gerekiyor tavsiyeniz nedir?

• @bigben33 hocam PM atamıyorum kapatmışsınız buradan cevap vereyim..

Evet kullanıyorum,açıkçası bu fiyatlara bu hizmetleri kimse vermediği için tabiki tavsiye ederim fakat her ISS'te olduğu gibi Netspeed'de de şikayet var elbet.Müşteri hizmetleri fazlasıyla amatör ve pek ilgilenmiyorlar.Örneğin 50mbps'in üstü tarifelerde AKN sonrası 24/2 oluyormuş ben 24/1 hizmet alıyordum AKN sonrası.MH'ni arayıp konuştum upload hızıyla ilgili fakat size döneceğim deyip dönmediler üzerinden 1 buçuk hafta geçti Bir daha kotam bittiğinde böyle bir sorunla karşılaşırsam tekrar aramam gerekecek.

Benim için tek sıkıntı şuan bu,hızda düşüş falan yaşamadım henüz.Fakat yurtdışı testlerinde şuan aldığım değerler eskisi gibi değil.Sanırım CGN olayına dahil olduk son zamanlarda o yüzden alamıyorum eski değerleri.Ama bu haliylede bana sıkıntı yaratmıyor.

• Telekom ile netspeed arasındayım

Hat 100 mbps destekliyor

Netspeed en 50 mbps alsam hız düşmesi yaşar mıyım ?

• evraklar hangi kargo ile geliyor daha gelen evrak olmadı
  • UA57 U kullanıcısına yanıt
    Mng kargo ile geliyor.

Bende bugün doldurup tekrar geri gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çabucak bir soru soracağım. hali hazırda ttnet fiber kullanıyorum, apartmanın altında fiber kutusu var o şekilde dağıtılıyor. cezayı ödeyip netspeed'e geçeceğim, direkt aynı portu netspeed'e çevirebiliyorlar mı? yani ekip gelmesini falan beklemem gerekecek mi?
  • Aynı hattı taşıyabilirsiniz.

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    önce ttneti kapattırıyorum o zaman?
  • Hayır, işletmeci değişikliği formu dolduruyorsunuz sizin adınıza netspeed ttnet aboneliğiniz iptal ediyor aynı hat üzerinden kendi hizmetini veriyor.

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    anladım. böyle mi söyleyeyim netspeed yetkililerine? benim evde olmam gereken bir durum gerekecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

anladım. böyle mi söyleyeyim netspeed yetkililerine? benim evde olmam gereken bir durum gerekecek mi?

taşıma talebi verdikten sonra evde olmanıza gerek yok. herşey bağlı bulunduğunuz santralden ve saha dolabından yapılıyor.
  • süperonline 8 mbit akkli paketten netspeed 8 mbit yada 16 mbit destekliyorsa sınırsız geçmeyi düşünüyorum pişman olmam inşallah
  • ben de bugün evrakları gönderdim mng kargo ıle. 85 mbit destekleyen hatta ttnetin verdiği 5 mbitten kurtulduk. 100 mbit 200gb tarifesini istedik bakalım hızımız nasıl değişecek.
  • frdbb kullanıcısına yanıt
    Kargonuz şubeden çıkış yaptı mı, Şuan yolda mı?

Takip numarasını aldıysanız sorgulama yapın.

Bende bugün doldurup tekrar geri göndermek için şubeye teslim ettim ama halen şubede görünüyor. Normalde saat 18 gibi kargonun yola çıkması lazım.

• frdbb kullanıcısına yanıt
    75 verebilirler bilginiz olsun. Port ücretlerinden dolayı mı yoksa sistem müsade etmediğinde mi bilemiyorum 100 mbit pek vermiyorlar sanırım. Genel de 75 çıkıyor. Hayırlı olsun. Benim evraklar ulaştı beklemedeyim hayırlısıyla.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.