Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.627
Cevap
154
Favori
692.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

75 verebilirler bilginiz olsun. Port ücretlerinden dolayı mı yoksa sistem müsade etmediğinde mi bilemiyorum 100 mbit pek vermiyorlar sanırım. Genel de 75 çıkıyor. Hayırlı olsun. Benim evraklar ulaştı beklemedeyim hayırlısıyla.

Bütün servis sağlayıcıların kullandığı türk telekomun hız sorgulama sistemi var. Bu sistemde ne gözüküyorsa netspeed ona en yakın hızı veriyor(örneğin 61 gözüküyorsa 50 mbit, 82 gözüküyorsa 75 mbit gibi). Bu sistemde 100 mbit gözüken kullanıcı hiç görmedim. Sistemde maksimum hız 80 civarı gözüküp modemde 120 gözüken kullanıcılar var. Daha sonra bunlar 75'den 100'e yükseltebilir diye düşünüyorum. Eskiden türknet'in herkese 100 mbps'e kadar verdiği zamanda da direkt 100 mbps alabilen yoktu. 75 alıp değerlerim uygun deyip 100'e yükseltiyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende dün akşam itibariyle başvurumu yaptım 58 TL 100 mbps 200gb pakete hayırlısı olsun bakalım. Ama müşteri hizmetleri gerçekten çok amatör. 3 kere görüşme yaptım 3 ünde de ayrı temsilci çıktı ama hepsinden daha bilgiliyim valla teknik bişey soruyorum hem küm yapıyorlar, papağan gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyorlar umarım düzeltirler bu durumu. Aman bağlantımızda sorun olmasın da bu müşteri hizmetleriyle alakamız olmasın dedirtecek cinsten yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsuna gelmedimi daha bu

• 100 mbps alabilir görünüyorum.Aramaları için numara bıraktım,bakalım sonumuz ne olacak.

Bir de modem tavsiyesi rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

75 verebilirler bilginiz olsun. Port ücretlerinden dolayı mı yoksa sistem müsade etmediğinde mi bilemiyorum 100 mbit pek vermiyorlar sanırım. Genel de 75 çıkıyor. Hayırlı olsun. Benim evraklar ulaştı beklemedeyim hayırlısıyla.

Bütün servis sağlayıcıların kullandığı türk telekomun hız sorgulama sistemi var. Bu sistemde ne gözüküyorsa netspeed ona en yakın hızı veriyor(örneğin 61 gözüküyorsa 50 mbit, 82 gözüküyorsa 75 mbit gibi). Bu sistemde 100 mbit gözüken kullanıcı hiç görmedim. Sistemde maksimum hız 80 civarı gözüküp modemde 120 gözüken kullanıcılar var. Daha sonra bunlar 75'den 100'e yükseltebilir diye düşünüyorum. Eskiden türknet'in herkese 100 mbps'e kadar verdiği zamanda da direkt 100 mbps alabilen yoktu. 75 alıp değerlerim uygun deyip 100'e yükseltiyorlardı.

Dediğinizin aynısını dün yaptım. 75 alıyor modem 100 verin hattım rahat kaldırır dedim temsilci ince sistem den baktı hattiniz 75 gösteriyor bundan fazla alamazsınız dedi. Gerçi 100 alsam ne yapacağım simdiden 200 GB kotanın 100 u doldu.

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Doğru benim sorgulamada 82 mbit gözüküyor modemde ulaşılabilir hız 151 mbit.
  • chnbs kullanıcısına yanıt
    Kablosuzda da o hiz icin ac51u olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad. Sıkıntısız alırız inşallah, Hayırlı olsun.

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Sorgulama yaptım hocam, şu an taşıma durumunda yazıyor. Belki sisteme girmemişlerdir sizin evrakların irsaliyesini. Aynı gün yola çıkar normalde

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Dediğinizin aynısını dün yaptım. 75 alıyor modem 100 verin hattım rahat kaldırır dedim temsilci ince sistem den baktı hattiniz 75 gösteriyor bundan fazla alamazsınız dedi. Gerçi 100 alsam ne yapacağım simdiden 200 GB kotanın 100 u doldu.

Daha önce 75 alıp 100'e yükselten olmuştu diye hatırlıyorum netspeed'te. Temsilci nasıl yapacağını bilememiş olabilir. Bir de 100 mbps vermek 75 mbps'e göre onlar için daha maliyetli olduğundan, çok yoğun ısrar olmadan 100 mbps vermiyor olabilirler. İki şekilde de akn 200 gb, geçince 24 mbps'e düşüyor, değişen bir şey olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• frdbb kullanıcısına yanıt
    InsaAllah. Tplink de urunleri var ac destegi oldugu vakit yuksek hizda avantajli olur.

• netspeedde yalın internet mi alıyoruz arkadaşlar?geçen gün de sormuştum ancak aldığım yanıtları pek anlamadım, ekstra telefona para vermek istemiyorum da.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Telefon başka firmadan olacak şekilde veya yalın olarak kullanabiliyorsunuz, fiyat farkı yok.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    o zaman direkt yalın olmalı benimki, sadece internet için faturasını ödediğim telefona para vermek istemiyorum artık.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    ayrıca, sitesinde mevcut hat varsa bu hat üzerinden internet hizmeti verilir yazıyor, ben bunu istemediğim için bu hattı kapattıracağım, bu durumda port sorunu yaşamam olası gibi geldiama ayda 25 lira sadece telefona para vermek de istemiyorum, telefonu ve mevcut interneti kapattırmadan başvursam geçiş değil de yeni abone bunda bi zararım olur mu?mevcut hattımın üzerinden yaparsalarsa o hat için para vermeye mahkum olacağım yine.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlandıktan sonra telefonu kapattırıp yalına geçiş yapabilirsiniz diye biliyorum, emin olmak için sorun bence.

• Selam Arkadaşlar Kocaeli Kurucesme'de Netspeed İnternet Dun itibariyle gecmiş bulunmaktayım.Muşteri hizmetleri 100 Megabit olanı istemem ragmen 50 megabit kadar hozukuyopr dediği icin 50 megabit olanı sectim.Daha sonra kurulum yapıldığında Modemde 77 Megabit Gorebildiğimi farkettim.Konusunca Sağolsun hemen 75 Megabit verdiler.Ancak Gürültü Noise 75 Megabit'te 8 SNR dustuğu icin 75 Megabit 50 Megabitten daha yavas ve problemli oldu.Jitter 30 milisaniye üzerine cıkıuyor 50 Megabit'e sabitlettirince SNR Noise 14,3 Cıkıyor o zaman daha rahat oluyor 4k video indirme vs hızlı.Ancak Bazı siteler kesinlikle acılmıyor server error veriyor cok ilginc speedtest.com fast.com bu siteler acılıyor ama test yapmıyor hata veriyor.facebook twitter veya telefonuma ios application indirirken bekliyor bekliyor sonra indirmeye baslıyor.Bu tip enteresan sorunlar yaşıyorum.Sanki belli bir siteler bandwith var gibi.Emin olamadım.Var mı Bu tip sorun yaşayan.Veya En Doğru Test yontemi program vs biliyormusun.Birde ASlında Ankastre uzaklık 250 metre ancak Site ici tesisattan dolayı cok noise var.Bunu düzeltirebilirsem 75 Megabit sorunsuz olabilir diye dusunuyorum.Nasıl bir yonettem ile bunu yapabilirim.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Selam Arkadaşlar Kocaeli Kurucesme'de Netspeed İnternet Dun itibariyle gecmiş bulunmaktayım.Muşteri hizmetleri 100 Megabit olanı istemem ragmen 50 megabit kadar hozukuyopr dediği icin 50 megabit olanı sectim.Daha sonra kurulum yapıldığında Modemde 77 Megabit Gorebildiğimi farkettim.Konusunca Sağolsun hemen 75 Megabit verdiler.Ancak Gürültü Noise 75 Megabit'te 8 SNR dustuğu icin 75 Megabit 50 Megabitten daha yavas ve problemli oldu.Jitter 30 milisaniye üzerine cıkıuyor 50 Megabit'e sabitlettirince SNR Noise 14,3 Cıkıyor o zaman daha rahat oluyor 4k video indirme vs hızlı.Ancak Bazı siteler kesinlikle acılmıyor server error veriyor cok ilginc speedtest.com fast.com bu siteler acılıyor ama test yapmıyor hata veriyor.facebook twitter veya telefonuma ios application indirirken bekliyor bekliyor sonra indirmeye baslıyor.Bu tip enteresan sorunlar yaşıyorum.Sanki belli bir siteler bandwith var gibi.Emin olamadım.Var mı Bu tip sorun yaşayan.Veya En Doğru Test yontemi program vs biliyormusun.Birde ASlında Ankastre uzaklık 250 metre ancak Site ici tesisattan dolayı cok noise var.Bunu düzeltirebilirsem 75 Megabit sorunsuz olabilir diye dusunuyorum.Nasıl bir yonettem ile bunu yapabilirim.Teşekkürler

aynısı benim başıma da geldi sistemleri santrallere tam kurulmdan tüm türkiye ye açıldılar. test aşaması bittikten sonra normal değerlerinizi alırsınız. facebook'dan yazarsanız dönüyorlar çok ilgililer.

• Sözleşmeyi gönderdikten kaç gün sonra bağlantınız yapıldı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Sözleşmeyi gönderdikten kaç gün sonra bağlantınız yapıldı arkadaşlar ?

Bir arkadaş 5. gün yapıdlı demişti geçiş. Ben de soruyorum telefonla ancak yapılıyor deniliyor. Daha ses seda yok 2. gün.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.