Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.627
Cevap
154
Favori
692.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda hizmet vermeye başlamışlar Türknette altyapım nedeniyle 8-9 mbit alıyordum 60 liraya şimdi 50 liraya aknsiz 16 mbpslik tarifeye geçicem açıkcası türknette müşteri hizmetleri olsa hiç uğraşmazdım ama hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FK -- 25 Ocak 2018; 21:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda yeni eve taşınacağım ve mevcut hattımı kapattırıp Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Sıfırdan kurulum ortalama ne kadar zamanda gerçekleşir bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
  • 50 Megabit internet var ama 50 megabit değil muzik acmıyor takılıyor telefon app indircem indirmiyor.Sanırım altaypı sistemleri hazırlanmadan Telekomdan hemen port kirası almıslar.4 Megabit ile bu sorunları yasamıyordum.Ama işin ilgin youtube'da ucuyor sadece youtube'da 4k izleyebiliyorum.İLginc bir durum gercekten
  • seco917 kullanıcısına yanıt
    Bugün nedspeede başvurumu yaptım.Yarın kargoya verecekler sözleşmeyi tahminen P.tesi günü gelir dediler.Aynı gün imzalayıp geri gönderdikten sonra tahminen C.tesi günü bagianacagını söylediler Netspeed müşteri hizmetleri.Gelmeden önce randevu verecekler...Bu arada ben Mersinde ikametgah ediyorum.
  • Merhabalar. Arkadaşlar bana da adresiniz VDSL destekliyor, vdsl 50 mbps ye kadar alabilrsiniz dedi müş hiz. Bende 24 Mbps'ye Kadar Hız 100gb akn 46 TL, YADA 150 gb akn 52 TL olanını düşünüyorum. Modem almam gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz modem var mıdır.

Biraz araştırdığımda karşıma çıkan ürünler;

www.hepsiburada.com
    TP-Link TD-W9977 300 MBps Wireless Gigabit VDSL/ADSL Modem Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9977-300-mbps-wireless-gigabit-vdsl-adsl-modem-router-p-HBV000008867N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 25 Ocak 2018; 23:25:51 >

• bigben33 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için. Bakalım İstanbul/Silivri için nasıl bir yol izleyecekler yarın görüşeceğim.
  • Onların vereceği modemi bilen/kullanan var mı?Firmaların verdiği modemler dandik oluyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Ben şu an 50 Megabit Alıyorum ancak bir gariplik var belli siteler acılıyor belli siteler acmıyor.Resmen 50 megabittte tıkanıklık yasıyorum turknet 4 megabit iken hız azdı ama kesinlikle takılma yoktu.Bu arada kopma yok.Sorunu anlamaya calısıyorum.Netspeed arıyacam.

sorununuz buradaki gibi bir şey mi >https://forum.donanimhaber.com/netspeed-e-gectikten-sonraki-baglanti-sorunu--130539651

• batarist B kullanıcısına yanıt
    Zyxel modem geçenlerde 150₺ civarında satıldı mediamarkt de.

Düzeltme: başka modeli satılmış
    https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vdsl-modem-149-lira-mediamarkt--130172280

Ben asus dsl16 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
    İhtiyacınız olurmu bilmiyorum ama asus dsl16 da vpn özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 26 Ocak 2018; 10:2:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Ben şu an 50 Megabit Alıyorum ancak bir gariplik var belli siteler acılıyor belli siteler acmıyor.Resmen 50 megabittte tıkanıklık yasıyorum turknet 4 megabit iken hız azdı ama kesinlikle takılma yoktu.Bu arada kopma yok.Sorunu anlamaya calısıyorum.Netspeed arıyacam.

sorununuz buradaki gibi bir şey mi >https://forum.donanimhaber.com/netspeed-e-gectikten-sonraki-baglanti-sorunu--130539651

Selam Hocam Evet Benzer Sorun.50 Megabit İnternetim var.Youtube 4k izliyorum. Ama Twitter acılırken yavas acılıyor resimler gec geliyor.Bilgisayardan speedtest.com fast.com giremiyorum ama telefon uygulamasından speedtest yapabiliyorum.cnnturk acılmıyor donanımhaber acılıyor.Bunun gibi bir cok site daha giremediklerim olduğu icin tek tek hangi sitteler olduğpunu bilmiyorum girdikce ortaya cıkacak.Veya Telefonum ios uygulamaların güncellemeri geldi güncellemeleri yüklemiyor veya aşırı yavas yüklüyor.

Benimde Bulunduğum Bolge Kocaeli Kuruçeşme Fatih Mahallesi bolgesi.Telekom daha yeni Santral Kurdu.Fiber Kabin vs.Bende O zaman Direk Müşteri hizmetlerine size yaptıkları işlemi yapmasını soyliyeyim belki zamandan kazanırız hızlı şekilde cozulur.

Yardımların icin teşekkürler.Muhtemelen seninle aynı sorun umarım cozulur

• Musteri Hizmetlerini Aradım SOrunu cozmek icin Uğrasıyoruz dediler.Bakalım umarım 1 ay surmez senin yazdıklarınıda ilettim bakalım.

Umarım Hayırlısı olur.
  • Kullananların son durumları nedir şu an? Şubatın ortasında Vodafone taahhütüm bitiyor ona göre geçiş yapıcam fakat gördüğüm yorumlar olumsuz sanırım. Ben kontrol ettiğimde 85 mbit gösteriyor.

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve sıfır kurulum işlemlerini başlattım. Bakalım nasıl bir süreç olacak. 100 mbps kadar/200 gb akk paketini seçtim. Lokasyon Silivri/İstanbul.
  • Bağlantı için Türk Telekom ekibi geldi eve kadar kurulumu yaptı (modem ayarları dahil) şimdi aktivasyon için bekliyoruz.

Netspeed i aradım aktivasyon tamamlanınca telefonunuza gün içinde sms gelecek dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

Ben hattımı 75mbit olarak yeni bağlatmıştım. ama 20 mbit i kesinlikle geçemedim. facebook üzerinden kendileri ile iletişime geçtim. Bana şöyle birşey dediler;

yeni bağlatmayı düşünen arkadaşlar için önemli bilgidir. konu sahibi gerekirse konu başlığına ekleyebilir. Sonuçta turknetten azımsanmayacak bir çoğunluğun burayı tercih edeceğini düşünüyorum. Eğer bunun gibi bir problem ile karşılaşan arkadaşlar olursa yol gösterici olur.

Kahramanmaraş için bende başvuracaktım bu bilgi iyi oldu sistemi oturtsunlar bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

Ben hattımı 75mbit olarak yeni bağlatmıştım. ama 20 mbit i kesinlikle geçemedim. facebook üzerinden kendileri ile iletişime geçtim. Bana şöyle birşey dediler;

yeni bağlatmayı düşünen arkadaşlar için önemli bilgidir. konu sahibi gerekirse konu başlığına ekleyebilir. Sonuçta turknetten azımsanmayacak bir çoğunluğun burayı tercih edeceğini düşünüyorum. Eğer bunun gibi bir problem ile karşılaşan arkadaşlar olursa yol gösterici olur.

Kahramanmaraş için bende başvuracaktım bu bilgi iyi oldu sistemi oturtsunlar bari.

Ertesi gün öğle vakti sorun çözüldü. şu anda sıkıntısız 71 mbit hız alıyorum.

• Ankastreye kadar bağlayıp bırakıyorlardı ? İç kurulumuda yaptılarsa iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Modem ayarları dahil herşeyi yaptılar. Bize kalan aktivasyonu beklemek.

Başvuru yaparken MH evde kurulum hizmetimiz de başladı demişti.

• arkadaşlar evime 40 tl olan paketi almak istiyorum.16 mb hız 75 gb olanı mı ,yoksa 8 mb hız sınırsız kotayımı almalıyım?

bir de modem almam gerekli adsl hangi marka modeli tavsiye edersiniz?

teşekkürler
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Ben 8mbit olanı kullanıyorum. Hat maksimum 11mbit veriyor. 3 fazla alıp 75gb sonrası 3 eksik olacağına hep 8 olsun dedim. Sabit 16 alacağımı bilsem yine sınırsızı seçerdim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.