Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.627
Cevap
154
Favori
692.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aradılar,fiber alt yapınız var,hizmet verebiliriz dediler.Kurulumu nasıl yapacağız,dedim.Fiber olduğu için onun kurulumunu gelen TT ekibi yapacak,dediler.Modem de vereceklerini,abonelik iptalinde de modemi teslim edebileceğimi söylediler.Şaşkınım. Umarım sorunsuz kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frdbb kullanıcısına yanıt
    Benim kargo mng saltak şubesine ulaşmış görünüyor. Umarım bugün teslim alırlar işlemlere başlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Benim geçiş değil hocam yeni abonelik, VodafoneNet ile sözleşmem bitmediği için geçiş yapmadım.

• Bana 22 Ocak'ta Evrakları MNG Kargo ile yolladırlar.Kargocunun Yanında Evrakları imzalayıp hemen teslim ettim.23 Ocakta Evrakları ulasmıs.Akşamı aradılar bilgilendirme icin.24 Ocak'ta TurkTelekom Yetklili oglene doğru hattı bağladı Akşamı Şifre ve user verdi.Bende Hemen Netspeed aradım Aktivasyonu Tamamlamaları icin ardından hemen Telefonuma mesaj geldi Akşam internete girmiştim.2 Gün'de bağlandı ve aktivasyon tamamlandı.
  • netspeed mi extranet mi arkadaşlar ,bunlar ayrı firmalar dimi?
  • Halen Türkiye genelinde hizmet vermiyorlar Ocak ayı sondu bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Bugün aradılar,fiber alt yapınız var,hizmet verebiliriz dediler.Kurulumu nasıl yapacağız,dedim.Fiber olduğu için onun kurulumunu gelen TT ekibi yapacak,dediler.Modem de vereceklerini,abonelik iptalinde de modemi teslim edebileceğimi söylediler.Şaşkınım. Umarım sorunsuz kullanırım.

Hocam modemi siz mi talep ettiniz onlar mı teklif ettiler.?

• quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

quote:

Bugün aradılar,fiber alt yapınız var,hizmet verebiliriz dediler.Kurulumu nasıl yapacağız,dedim.Fiber olduğu için onun kurulumunu gelen TT ekibi yapacak,dediler.Modem de vereceklerini,abonelik iptalinde de modemi teslim edebileceğimi söylediler.Şaşkınım. Umarım sorunsuz kullanırım.

Hocam modemi siz mi talep ettiniz onlar mı teklif ettiler.?

Ben talep etmedim,fiberde modem verdiklerini söylediler.İlk kurulum için de 75 lira talep ediyorlarmış.TT alıyor bu parayı sanırım.

• chnbs kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bizimki vdsl paketi olduğundan eski modemi kullanacağız anlaşılan.fibere nispeten vdsl daha avantajlı gibi, 6 ay taahhütle bağlantı ücreti de verilmiyor. Fiberin üst sınırı da 50 mbit sanırım.

• quote:

Anladım hocam bizimki vdsl paketi olduğundan eski modemi kullanacağız anlaşılan.fibere nispeten vdsl daha avantajlı gibi, 6 ay taahhütle bağlantı ücreti de verilmiyor. Fiberin üst sınırı da 50 mbit sanırım.

Evet 50 mb sınırmış.Benim için fazlasıyla yeterli esasında.Modem sürpriz oldu.6 aylık taahhüdü telefondaki hanım söylemedi.Neyse çok da önemli değil,özgür aboneliğin bedeli diyelim ona da.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Bana 22 Ocak'ta Evrakları MNG Kargo ile yolladırlar.Kargocunun Yanında Evrakları imzalayıp hemen teslim ettim.23 Ocakta Evrakları ulasmıs.Akşamı aradılar bilgilendirme icin.24 Ocak'ta TurkTelekom Yetklili oglene doğru hattı bağladı Akşamı Şifre ve user verdi.Bende Hemen Netspeed aradım Aktivasyonu Tamamlamaları icin ardından hemen Telefonuma mesaj geldi Akşam internete girmiştim.2 Gün'de bağlandı ve aktivasyon tamamlandı.

Hız testi sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz?

• netspeed müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra sözleşme gönderecekelrini belirttiler 4 5 gün oldu hala gelmeyince sözleşme tekrar aradım sistemde sorun olduğunu beni arayacaklarını söylediler ama kapasite olarak çok yetersizler belli oluyor personelin konuşmasından bununda sonu türknet gibi patlar ...
  • Benim taahhüt bitmesine 5 ay var o zamana kadar dayanabilirse iyi firma demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Evet 50 mb sınırmış.Benim için fazlasıyla yeterli esasında.Modem sürpriz oldu.6 aylık taahhüdü telefondaki hanım söylemedi.Neyse çok da önemli değil,özgür aboneliğin bedeli diyelim ona da.

Adsl-vdsl'de bağlantı ücreti 60 lira, 6 ay taahhüt verilirse alınmıyor. Fiber'de 75 lira, 6 ay olayı yok, ilk faturada alınıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 Mbps AKN Yok - 49 TL pakete başvurdum, işlemler tamamlanınca detayları yazarım.
  • İşlemleri başlattıklarını haber vermek için az önce aradılar. Yarın aktif olur heralde

• Port yokmuş bunu nasıl aşabiliriz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Twitter'dan Türk Telekom CEO'su na yazın belki çözüm bulunur

• Ben şu an 50 Megabit Alıyorum ancak bir gariplik var belli siteler acılıyor belli siteler acmıyor.Resmen 50 megabittte tıkanıklık yasıyorum turknet 4 megabit iken hız azdı ama kesinlikle takılma yoktu.Bu arada kopma yok.Sorunu anlamaya calısıyorum.Netspeed arıyacam.
  • Durumu Teknik Ekibe Bildirdim.Bolgedeki Sunuculardan kaynaklanabilceğini bildirdiler.Durumu kontrol edip donecekler.Hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.