Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.627
Cevap
155
Favori
692.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bina içindeki bağlantıdan bahsediyorsanız elektrikçi halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

Hizmetim 1 hafta sonunda taşıma yolu ile açıldı. ama gözlemlediğim 1 büyük sıkıntı var.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

toplam kota miktarına upload da dahil ediliyor. ya da ben yanlış biliyorum. bugün evde yokum yarından itibaren gözlemlerimi yazarım.

upload dahil edilmiyor hocam mayıs ayında upload dahil ediliyordu ama o zaman düzelttiler
  • Hayırlı pazarlar
    dün netspeed bağlantım yapıldı. (taşıma yolu ile)
    hat değerlerim

Buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok. Ama yaptığım hıztestinde daha 18 i geçmiş değilim.

Bu da indirme ekran görüntüsü

Türknet 35 mbit sorunsuz alıyordum. saniyede 4 mb sıkıntısız indirme yapabiliyordum. sadece akşamları hız problemi olmasından ötürü bu şirkete geçmiştim. arıza kaydı bıraktım ama çıkcası canım sıkıldı.

Gelişmeleri buradan yazarım.

• Vodafone net ten telefonsuz interneti sorunsuz tasıyan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tarifeye geçtiniz?

Bende şöyle bir güncelleme yapayım,eskiden speedtest yurtdışı Frankfurt testlerinde 50'den aşağısını görmezken 45'e kadar düştü download speed.Sanırım eskiden CGN olayına dahil değildim,ama şuan dahil olmuşum büyük ihtimalle bu yüzden.Gerçi bu haliylede bize yetiyor fakat eski değerleri alamadığımı belirtmek istedim.
  • Hat değerlerine göre 100 mbps lik pakette sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum sitede FTTB/T11 bağlantı tipi var. Türknet TT fiber olduğu için biz üyelik veremiyoruz açıklaması yapıyordu. Bakalım netspeed bu konuda ne yapabilecek

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:57:56 >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

QoS ayarları açık mı? Ayrıca indirme testini kablo üzerinden mi, Wi-Fi üzerinden mi yapıyorsunuz? 75Mbps sorunsuz geliyor normalde. DSLAM üzerinden de hız kısıtlanmış olabilir. Modemi fabrika ayarlarına alarak farklı cihazlar ile indirme testi yapın. Hız yine düşükse arıza kaydı açın.

Arıza kaydı açıldı hız ve indirme testi hem kablolu hem kablosuz üzerinden yapıldı. sanki vdsl değilde adsl portuna bağlıyım gibi bir hızım var şu anda. Hizmet ilk açıldığında da modem hızını 32 Mbit e sabitlemişlerdi. arayıp düzelttirmiştim. şimdi de bu çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Hocam hangi tarifeye geçtiniz?

Bende şöyle bir güncelleme yapayım,eskiden speedtest yurtdışı Frankfurt testlerinde 50'den aşağısını görmezken 45'e kadar düştü download speed.Sanırım eskiden CGN olayına dahil değildim,ama şuan dahil olmuşum büyük ihtimalle bu yüzden.Gerçi bu haliylede bize yetiyor fakat eski değerleri alamadığımı belirtmek istedim.

Her tarafta aynı sonucu alıyorum özellikle yurtiçi sunucu seçtim hız testi yaparken indirmeyi de hem youtube üzerinden hem de diğer siteler üzerinden yaptım.
  • MH ye ulaşabilen var mı?

• Netspeedde sabit telefona ihtiyacımız var mı yok mu, türk telekoma sabit telefon için fatura ödemek istemiyorum artık, sadece internet için telefon faturası ödüyorum sonuçta.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Sadece internet satılıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

Netspeedde sabit telefona ihtiyacımız var mı yok mu, türk telekoma sabit telefon için fatura ödemek istemiyorum artık, sadece internet için telefon faturası ödüyorum sonuçta.

Netspeed de telefon hizmeti yok yalın internet veriyor.

Telefon hattını iptal edebilirsiniz.

• Merhaba,

Turknet'ten geçiş yaparken, herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu?
    Geçiş süreci boyunca internet ne kadar süreyle kesik kalmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismo3000

Merhaba,

Turknet'ten geçiş yaparken, herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu?
    Geçiş süreci boyunca internet ne kadar süreyle kesik kalmıştı?

Haftasonu dahil 1 haftada geçişim tamamlandı.Cumartesi evrakları kargo ile yolladım. diğer cumartesi günü açıldı.
    Bu sürede internetiniz ne kadar zaman kesik kalmıştı hatırlıyor musunuz?
  • Standart Plus paketi için bende başvuru yaptım az önce.

Sözleşme kargo ile gönderilecek imzalayıp geri gönderdiğimde işlemler başlayacak.

Maltepe/İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: ismo3000

Bu sürede internetiniz ne kadar zaman kesik kalmıştı hatırlıyor musunuz?

evde yoktum sadece kullanıcı adı şifreyi girmeye gittiğimde internetim açıktı.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.