Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018 ocak itibari ile İstanbulda hey yere geleceğiz dedi faceden cevap geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Sitelerine baksaydınız bunu geçen hafta da öğrenebilirdiniz ayrıca şu adrese gelecek mi diye sormanınaza gerek yok turknet gibi telekom üzerinden hizmet veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz paketden bir alt düşük fiyat paket daha yapsalar çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna gireyim dedim kanser olacaktım.
    tekrar arıza kaydına yazdım bakalım nolacak

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    https://store.donanimhaber.com/89/92/0c/89920cec6148762424aaa66ddbb9c008.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 13 Ocak 2018; 22:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

oyuna gireyim dedim kanser olacaktım.

Hocam SNR değeriniz çok düşük geldi bana,çokta anlamıyorum gerçi ama.Her akşam sıkıntı yaşıyor musunuz? Belki hattınız kaldırmıyordur kullandığınız mevcut hızları.Hat değerlerinden iyi anlayan arkadaşlar bir baksa daha iyi olur tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: technique24

quote:

oyuna gireyim dedim kanser olacaktım.

Hocam SNR değeriniz çok düşük geldi bana,çokta anlamıyorum gerçi ama.Her akşam sıkıntı yaşıyor musunuz? Belki hattınız kaldırmıyordur kullandığınız mevcut hızları.Hat değerlerinden iyi anlayan arkadaşlar bir baksa daha iyi olur tabi..

Bu gün sabahtan beri böyle. Önceden düzgündü.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Bu aralar müşteri hizmetleri ilgilenmemeye başladı iyice.Bende geçen gün AKN sonrası hızlarımı attım merak edenler için,upload 1 yerine 2mbit'e düşüyormuş arkadaş söyledi bana.Bende 75mbit'lik tarifeyi kullanıyorum,ama 100 üzerinden değil.İnternet sitelerinde bu tarifeyle ilgili hiç bir bilgi olmadığı için aradım müşteri hizmetlerini upload 2mbit olmuş tarifelerde benimki ne olacak diye sordum ben size geri dönüş yapacağım dedi ve üstünden 3 gün geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Bu aralar müşteri hizmetleri ilgilenmemeye başladı iyice.Bende geçen gün AKN sonrası hızlarımı attım merak edenler için,upload 1 yerine 2mbit'e düşüyormuş arkadaş söyledi bana.Bende 75mbit'lik tarifeyi kullanıyorum,ama 100 üzerinden değil.İnternet sitelerinde bu tarifeyle ilgili hiç bir bilgi olmadığı için aradım müşteri hizmetlerini upload 2mbit olmuş tarifelerde benimki ne olacak diye sordum ben size geri dönüş yapacağım dedi ve üstünden 3 gün geçti

arıyacam diyorlar kesinlikle aramıyorlar hocam, bana en az 10 defa demişlerdir.
    Sen arayıp sorunca niye aramadınız diye, ulaşamadık diyorlar, yersen.

• apartman kablonuz kötü deyip 16 mbit zor veriliyor ama başka bir firma aynı kabloyu kullanıp 6-7 kat daha hızlısını verebiliyor
    gel de anla ?
  • 3 den fazla arıza kaydı açılmıyor uyarısı alıyorum, internetim hala berbat.
  • turknet de olduğu gibi bu firmada da sorunsuz kullananlar çok şanslı herhalde. eğer şansınız yaver gitmez ise bunlarda süründürecek gibi duruyor.
  • quote:

LEL

https://store.donanimhaber.com/88/64/2f/88642fa9603151467740886b444d193b.png

Hocam daha ölmemiş bu biraz daha vursunlar

• Fiyatı uygun, hızı süper. İnsanları iyi gaza getiriyorsunuz. Abone sayısı çoğaldığı zaman aynı hızları alabilecek misiniz?
  • aynen herkes bilmesin netspeedi böyle iyiyiz

• Geçmeyi düşünüyodum ama son yazılanlar kafamı karıştırmaya başladı

• Az müşteri çok özen, çok müşteri sıradan bir iss olur bu da.

• Arkadaşlar vodafone taahüdüm gelecek ay bitiyor.

Şimdi direk geçiş yapabiliyormuyuz?

Vodafone taahhüt bitince kapatırsak port sıkıntısı çekmeyelim 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

aynen herkes bilmesin netspeedi böyle iyiyiz

Hocam ne oldu senin iş Düzeldi mi?
  • kablonet taahütüm bugün bitiyor acaba kapattırım mı başvurayım yoksa direk netspeed i arayıp nakil gibi mi yaptırayım.40 tl olan paketinden yararlanabilirmiyim?yada daha ucuza paketi var mı?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.