Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sayfa öncesinde yanlış mı anladım akk sonrası hız 2 mbit olacak dememiş miydi? Akn sonrası upload niçin 1 oluyor ki? Normalde upload hızı akn hesaplamasına dahil olmaması lazım.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    1'e düşürülüyordu normalde,şimdi siteye girdim baktım benim tarifeye akn sonrası 24/2 diye yazmışlar.Arayıp konuşacağım şimdi Netspeed ile.
  • Kapı numarasına kadar girdim çıkan sonuç: Alabileceğiniz Hız: 81 Mbps
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    100 mbps olan tarifeye geçebilirsin.

75 mbps verirler muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

quote:

Orijinalden alıntı: ismo3000

quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

İstanbula hizmet gelmedi demi henuz .?

Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum :)

Bu ay sonu aktif olacak başta ben olmak üzere bekleyen çok kişi var

Geldiği gün/saat Turknet iptali verip geçmek istiyorum :)
  • Telekom kabinleri de değiştirmiş, yeni fark ettim. 2017 Faz 2, ZTE T7 V AC FTTX kabin takılmış. Ama etrafını sorguluyorum hep 8-15 mbit. Ya kutu devreye alınmadı yada kutudan binalara olan hatlar eski olduğu için böyle. Telekom 2018 ilk çeyreğinde vdsl verebiliriz demişti ya hadi bakalım.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Dostum teoride alabilirim peki ya pratikte? Sonuçta şuan interneti ADSL üzerinden alıyorum. Bina 15-20 yıllık var VDSL hizmeti verebilirler m?

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    Adsl portundan vdsl alıp alamayacağını söylemeyiz ki. Vdsl Portu tahsis edilip değerlere bakmamız lazım.

İkincisi hat değerlerin kotu, bunun nedeni 20 yıllık binanın tesisatından kaynaklı olabilir. O yüzden bina girişindeki türk Telekom un ankastre kutusundan dairene kdr gelen kabloyu kaliteli bir cat5e veya cat6 kablo ile değiştirmen gerekebilir.

Milleni.com daki değerler genelde pratik de alabileceğin

değerlerdir. Net bilgi istiyorsan Türk Telekom müdürlüğüne gidebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abone olanlar için soruyorum, abonelik süreci nasıl işliyor firmaya facebook üzerinden mesaj attım ama geç cevap veriyorlar.

Kargo sözleşmeyi adrese bırakıp gidiyor mu. Yada sözleşmeyi imzalatıp tekrar alıp götürüyormu.

Aboneliği kendi üzerime almam gerekli gün içinde evde olmadığım için başka biri kargoyu teslim alacak daha sonra musait olduğum gün sözleşmeyi doldurup kendim göndermek istiyorum.

selam hocam ben denizlideyim belki forumda ilk abone olan benim bir akşam üstü 17.15 gibi yerlerine gidip sözleşme yaptık ertesi gün 14.30 gibi telekom gelip eve hat çekti yarım saate de hat aktif oldu ama kargo ile sözleşme gönderimi nasıl işliyor bilmiyorum

Hocam sifirdan hat mi aldiniz hat mi tasidiniz? Denizli sube hizli calisiyor galiba denizliye gelip mi basvursak

sıfır hat hocam

Hocam yarin aciklarmidir ki gidip hemen halletsek? Bir fikrin var mi?

• Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPNetspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

Salı günü başvuru ellerine ulaşmıştı
    Yaklaşık bir saat önce aradılar,geçişim tamamlanmış
    Modem ve hız değerlerim böyle,yorumlar mısınız ? kopma yaşanır mı ?
    Ttnet 8mbit akn siz tarifeden,16mbit sınırsız adsl paketine geçtim
    Pazartesi gidip kökten ttnet ve telefonu kapatıyorum

• buda splitter ve telefonu aradan çıkarıp direk hatta takınca oluşan değerler
    diğeride 8mbit ttnet modem değerleri (bunda snr gayet iyi ama ama ama Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPNetspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yarın açık
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom un pazarlama stratejisi gariptir

Hattın 75 mbps desteklesin taahhütun bittiğinde eğer adsl kullanıyorsan vdsl teklifi yapmaz. Özellikle istemen lazım. 16 mbps 50 gb kotali kullanıyorsan 16 mbps 75 gb kotali tarife önerir. Çoğu kişi de bilmez. Bilmek zorunda da değil. Kabul eder 16 mbps den devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Türk Telekom un pazarlama stratejisi gariptir

Hattın 75 mbps desteklesin taahhütun bittiğinde eğer adsl kullanıyorsan vdsl teklifi yapmaz. Özellikle istemen lazım. 16 mbps 50 gb kotali kullanıyorsan 16 mbps 75 gb kotali tarife önerir. Çoğu kişi de bilmez. Bilmek zorunda da değil. Kabul eder 16 mbps den devam eder.

Bak bu noktaya dikkat edin.

2 sene once oturdugum yer icin bana en uygun kampanya superonline 3 ay bedava 27 ay 16 mbps 50 gb 69 tl'ydi. Bende kabul ettim hizim 12 10 arasi seyretti.

Benim aklima geldi daha hizli nasil hizmet alabilirim diye. Solu aradim vdsl 24 mbps 100 gb 99 tl.dediler. tt neti aradim 79tl ye ayni hzmeti veriyor. Taahhutumun bitmesine 1 ay kala ben aradim indirim yapmafilar. Direk ttnete gectim. Sol ile.sozlemyi iptal ettim. 56 tl fatura cikti....

Bu arada 82 ye yakin mbps alirsin dediler ama 24 den fazla alamadim gelen tt yetkilisi amca oyle dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam peki deki trip kullanıcısına yanıt
    turkcell superonline vdsl olayını bitirdi artık vdsl paket satmıyor bu yeni akn düzenlemesinden sonra

en ucuz vdsl paketi 24 mbps 90 lira. Kim alırki. Türk Telekom 100 mbps vdsl yi 82 liraya veriyor.

Bir de duruma göre bazen suçu Türk Telekom'a atıyor bölgede VDSL olsa bile bölgeniz VDSL desteklemiyor diyor.
  • Merhaba,
    Superonline fiberden Netspeed fibere geçme niyetindeyim. Dün müşteri hizmetleri ile görüştüğümde binamda fiber altyapı olmadığını söylediler. Hem oturduğum sitenin yönetimi hem de Türk Telekom müşteri hizmetleri ile teyit ettim, binada Fibernet altyapısı varmış.
    Türk Telekom altyapısını kullanan Netspeed'in,Türk Telekom ile farklı altyapı sorgu sonucu vermesi nasıl olabiliyor, pek aklım almadı.

Netspeed fiber tarifesini kullanan arkadaşlar, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı?
    Ayrıca, Türk Telekom un Fibernet dediği tarifeler ile Netspeed in fiber tarifleri birebir aynı sistem midir? Bazı yerlerde, Fibernet 'in Vdsl2 olduğu yazıyor. Bu yüzden Netspeed, altyapı sorgusunda göremiyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydag -- 12 Ocak 2018; 21:46:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taydag kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla TT'da VDSL olayı Hipernet'te oluyor,fibernet'te sadece fiber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taydag

Merhaba,
    Superonline fiberden Netspeed fibere geçme niyetindeyim. Dün müşteri hizmetleri ile görüştüğümde binamda fiber altyapı olmadığını söylediler. Hem oturduğum sitenin yönetimi hem de Türk Telekom müşteri hizmetleri ile teyit ettim, binada Fibernet altyapısı varmış.
    Türk Telekom altyapısını kullanan Netspeed'in,Türk Telekom ile farklı altyapı sorgu sonucu vermesi nasıl olabiliyor, pek aklım almadı.

Netspeed fiber tarifesini kullanan arkadaşlar, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı?
    Ayrıca, Türk Telekom un Fibernet dediği tarifeler ile Netspeed in fiber tarifleri birebir aynı sistem midir? Bazı yerlerde, Fibernet 'in Vdsl2 olduğu yazıyor. Bu yüzden Netspeed, altyapı sorgusunda göremiyor olabilir mi?

FTTH/GPON Yani Dairenin İçine Kadar Fiber Kablo Geliyorsa Netspeed Hizmet Veremez,

Verebileceği Bazı Bağlantı Türleri

DSLAM/FTTC (Kabine kadar fiber)

FTTB/T11 (Dairenizin altında türktelekom kutusuna kadar fiber)

• Netspeed ten evrakları istedim, evraklar geldiğinde geri göndermek için anlaşmalı kargoları var mi?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.