Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.625
Cevap
155
Favori
692.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu da benim ayıbım olsun napalım
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Bir musibet bin nasihatten iyidir, güzel bir ders olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ocak 2018; 16:22:24 >
  • İstanbul/pendik
    Ağustosa kadar sürem var 89tl/ay 50mbit/175gbakn/ay SOL
    Aralıkta biten bir taahütüm daha vardı SOL da. İptal edene kadar ruh hastası ettiler beni. Yemin ettim devam etmeyeceğim diye SOL ile. Kime gideceğimi şaşırmış vaziyetteyim , Netspeed iyi gibi görünüyor. Ufak tefek aksaklıklara takılmayacağım da bu SOL vb na 24 ay taahhüt veresim yok. Umarım O zamana kadar İstanbul devreye girer. Bundan dolayıdır ki gözüm bu konuda.
  • Sakarya için çalışmalar tamamlanmış, şuan test aşamasındaymış. Ocak ayı içinde abone alımı başlayacakmış.
  • Arkadaşlar merhaba. Karabük/Safranbolu'da oturuyorum. Şu anki tarifemiz vodafone net 60 mbit ve 150 gb akk. Herkese sundukları 50 mbit ve 250 gb akk 73 lirayı bize de sundular ve forumda bu netspeed konusunu gördüm. Garip bir şekilde Karabük, Netspeed Aktif Olarak Hizmet Verilen İller kısmında gözüküyor Şimdi kulllananlar nasıl memnunlar mı acaba, sizce napmalıyım, önce nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca hangi tarifeyi önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba,bende Netspeed kullanıyorum ve geçeli 1.5 ay oluyor ortalama.Detaylı kullanıcı deneyimlerimi aşağıdaki linkte elimden geldiğince vermeye çalıştım Bence Netspeed'e geçin,bir deneyin.Taahhüt yok,6 ay içinde kapatırsanız Aktivasyon ve Bağlantı bedeli olan 60TL'yi ödeyip çıkıyorsunuz.

60mbit kullanıyormuşsunuz,hat değerleriniz nasıl bilmiyorum fakat belki daha üst seviyeleride görebilirsiniz.VDSL Pro(100mbps'e kadar) tarifesi gayet ideal,üstelik AKK sonrası 50mbit'te ki gibi 16'ya değil 24'e düşüyor,buna da şükür.

Birde Netspeed'e geçmek isterseniz ya MH'den yada Facebook üzerinden iletişime geçip mutlaka hattınızı bir sorgulatın,belki port yoktur numarası çekerler o yüzden

Kullanıcı deneyimimi anlattığım link;
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130183386

• Müşeri hizmetleri (MH) biraz kötü ya

hızımı 12 yapın diyorum, 14 yapuyorlar.
    14 olunca snr değerim 10'a kadar düşüyor ve kesilmeler oluyor.

tekrar 12 yapın dedim, 10 yaptılar. 10da yavaş kalıyor açıkcası.

2-3 kere daha arıza kaydına yazdım, artık ilgilenmiyorlar.

Önceki ISS'de tek seferde yaptırmıştım.
  • Arkadaşlar ben de Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ay sonunda geliyor büyük ihtimalle. Size birkaç sorum olacaktı.

1) Dsmart ADSL + TV maxi paket + ev telefonu kullanıcısıyım. Son bir senedir VDSL altyapısını düzenli olarak internetten sorguluyorum ve altyapının desteklediği hız her seferinde 79mbps çıkıyordu. Dün sorgulattığımda ise bu hız 67mbps'ye düşmüştü. Sokaktaki diğer binaları da sorguladım ve onların da altyapı hız desteklerinin 80 civarından 60 civarına düştüğünü gördüm. Bunun sebebi ne olabilir? Düzeltilmesi için telekoma başvurulabilir mi?

2) Port sorunu olabilir mi? Boşta port olup olmadığını nereden öğrenebilirim?

3) Netspeed 100mbps 200gb akk pakete geçmek istesem 60mbps'ye sabitletme imkanı var mıdır? Sonuçta kota sonrası 24mbps önemli benim için. Vodafone bir zamanlar 60mbit paket sunuyordu yani sisteme böyle ara paketler girilebiliyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 5 Ocak 2018; 15:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Arkadaşlar ben de Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ay sonunda geliyor büyük ihtimalle. Size birkaç sorum olacaktı.

1) Dsmart ADSL + TV maxi paket + ev telefonu kullanıcısıyım. Son bir senedir VDSL altyapısını düzenli olarak internetten sorguluyorum ve altyapının desteklediği hız her seferinde 79mbps çıkıyordu. Dün sorgulattığımda ise bu hız 67mbps'ye düşmüştü. Sokaktaki diğer binaları da sorguladım ve onların da altyapı hız desteklerinin 80 civarından 60 civarına düştüğünü gördüm. Bunun sebebi ne olabilir? Düzeltilmesi için telekoma başvurulabilir mi?

2) Port sorunu olabilir mi? Boşta port olup olmadığını nereden öğrenebilirim?

3) Netspeed 100mbps 200gb akk pakete geçmek istesem 60mbps'ye sabitletme imkanı var mıdır? Sonuçta kota sonrası 24mbps önemli benim için. Vodafone bir zamanlar 60mbit paket sunuyordu yani sisteme böyle ara paketler girilebiliyor olması lazım.

Merhaba bazı sorularınıza cevap vermek isterim,1.5 aydır kullanıyorum.

1)Açıkçası mahallenizde teknik arıza olabilir,yada genel bir bakım olabilir.Bunun hakkında kesin bir şey diyemeyeceğim

2)Öncelikle Netspeed ile iletişime geçtiğinizde zaten açık adresinizi isteyip port durumunu öğrenebiliyorlar.O sırada da size söylerler,çok kalabalık bir yerde değilseniz muhtemelen "port yok" sorunuyla karşılaşmazsınız.

3)Dediğiniz tarife VDSL Pro diye geçiyor,100mbps değil 100mbps'e kadar diyor zaten hocam dikkat ettiysen.Yani senin hattın 100 üzerinden kaçı kaldırıyorsa sana o hızı veriyorlar.Gerçi ben 75mbit hizmet alıyorum ama modem arayüzünden biraz daha fazla hız alabileceğimi görüyorum.MH'ne söyledim bu durumu ama "maalesef maksimum 75mbit verebiliyoruz" diye direttiler.Açıkçası bir şeyde diyemedim,SOL'da 16mbps 50gb akn + 2 sene taahhüt 64 lira veriyorduk Bu adamların 58 liraya bu hizmeti bile vermeleri gayet iyi aslında.

• akn sonrası upload hızın düşüyor mu?
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Evet 4'ten 1'e düşüyor
  • yeri burası değil ama sormak istedim
    evdeki internetin 2 yıllık sözleşmesi kasım ayında bitti
    son iki fatura 167 + 170 tl gelince yeter deyip dün netspeed şirketini aradım sözleşmeyi yollamalarını istedim,bugün elime geçti yarın sabah kargoya vereceğim
    modem arayüzündeki değerler böyle.16mbit sınırsız 49 tl olan tarifeyi istedim ama daha fazlasını kaldırır mı acaba ? saha dolabının kodunu bilmiyorum genişliği 2 metre var(bölgede fiber yok)
  • Beyler Ttnet ikna ile vdsl e geçtim ama aklım Netspeed de kaldı. 100 mbit tarifeyi gözüme kestirdim ama endişe ediyorum sorunsuz hizmet konusunda.

Ankaradayım , ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Netspeed e Türk Telekom 'dan geçiş yapmak mı veya yeni abone olmak mı mantıklı?

İşlem süresi açısından soruyorum.

Yeni abonelikte elimizdeki vdsl portunu kaybetmek var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xapheon X kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdaydım geçiş yapmak için başvuru yaptım yeni abonelikte portunu kaybedebilirsin yeni port bulman aylar sürebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu geçiş muhabbeti nasıl oluyo arkadaşlar? Biz de şu an Vodafone'dayız bu da vdslmiş. 2 Şubat'ta bitecek nasıl yapmam lazım?

• Aynı altyapı üzerinden sağlayıcı değişikliği yapıyorsun, eve gelip harhangi bir kurulum yapılmıyor abonelik geçişi sağlandığında geçtiğiniz sağlayıcı size kullanıcı adı ve şifreyi veriyor bunları modeme kayıt edip interneti kullanmaya devam ediyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bu AKN muhabbetinde anlayamadığım birşey var adam zaten minumum hız olan 8mbit kullanabiliyor onuda AKN ile hiçte insani olmyan bir hıza 3 mbit'e çekiyorsunuz oysaki bir üst paket olan 16 mbit 5mbit'e iniyor aralarında fiyat farkımı var biri 3mbit sabitlenirken diğeri 5 mbit ? mantık ne burada?
  • Kocaeli için bu ay sonu hizmete açılacakmış. TTnet taahütüm de bir dahaki ay bitiyor.Turk.net e de başvurdum. Ama belgeleri yollamadım. Kafam allah bullak oldu. Netspeed de telefon hizmeti yok. Her ne kadar ev telefonu kullanmasam da lazım oluyor. Onu ayrı ödücez o zaman turk telekomdan. En düsük ne kadar bilgisi olan var mi sabit telefon hizmetinin?
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Böyle yapalım madem peki ne demek lazım hocam bunun için geçiceğimiz zaman?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.