Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.626
Cevap
155
Favori
692.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam
  • palio1.6 P kullanıcısına yanıt
    İnşallah daim olur kardeşim.Erzurum'a da gelsede geçsek diye bekliyoruz.
  • Beyler taahhut bitti 3 haftadir bekliyorum, İstalbulda hemen hizmet vereceklermi.

Yoksa Subat marti bulurmu .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Ocak ayinin sonuna kadar dediler bana gecenlerde bir sorun siz de isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de balıkesir için ocak ayı sonunu bekliyorum netspeed gel kurtar bizi
  • Bende aynı şekilde Ocak ayı sonunu bekliyorum keşke daha erken gelseler tahattüt var ama bozacağım her türlü umarım sonu Türk.net gibi olmaz.
  • Ben ttnet hipernet bağlatmışdım bir ay önce adsl internetle arasında pek bir fark göremedim speedtest den ölçümlerimde hız 22 uplaod 2.20 ping 15 online oyun oynamak için yeterli gibi görünüyor ama oyunda eskisinden daha iyi değil dmz yi açtım yine bir şey farketmedi dün netspeed e geçiş işlemlerini başlattım evrakları bekliyorum mh deki arkadaşa sordum netspeede geçince netimde herhangi bir iyileşme olacakmı diye sonucta aynı altyapıdan hizmet vereceksiniz dedim bana söylediği altyapı ttnetle aynı ama serverlerimiz farklı bir düzelme olacaktır dedi umarım doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

bende meşakkatli bir sürecin ardından netspeed e geçtim. 2 hafta olmak üzere sanırım. ama geçtiğimden beri sanırım bana özel bir sorun yaşıyorum. sorunum için ayrı bir konu açmıştım. merak edenler bakabilir➡️https://forum.donanimhaber.com/netspeed-e-gectikten-sonraki-baglanti-sorunu--130539651#130541422

müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen, çözüm için herşeyi denememe rağmen ve en son bugün modemden kaynaklanıyordur diyerek masraf edip yeni bir modem alıp denememe rağmen sorunum yinede çözülmedi maalesef. müşteri hizmetleri de bu konuda çaresiz durumda, sorunum şuan meçhul durumda ne olacağı belli değil.

bu yüzden artık istemeyerek de olsa tt yi aradım ve en son verdikleri teklifi sordum, beni tekrar arayacaklarını söylediler. eğer son teklifleri geçerliyse kabul edip tt ye geçeceğim geç kalmadan

Şimdiki hattımız 3-5 ay öncesine kadar VodafoneNet 'ti, siteyi hatırlamıyorum ama yasaklı felan olmayan normal bi siteydi mesela dh gibi. Bir türlü o siteye girememiştim vpn kullanmadan. Ama komşumuzda olsun, mobilde olsun her yerden girilebiliyordu. Sizde ki durumun aynısı.

• saspegas kullanıcısına yanıt
    @manikoala ile aynı sorunu yaşıyoruz aynı bölgedeyiz. bir çok siteye girilemiyor. müşteri hizmetleri en son, bulunduğunuz ilde sorun var, çözmeye çalışıyoruz dedi. bekliyoruz artık inşallah çözerler.

• Oh be kurtuldum sonunda akk derdinden.

Eğer şu an kullandığınız ISS'den geçiş yapacaksanız, Geçiş işlemi için başvurduğunuzu BASA BASA söyleyin, yoksa benim gibi 1 ay felan uğraşırsınız. Gerçi bende en az 5 defa geçiş olacak dedim ama müşteri hizmetlerinin iletişim sorunu var biraz galiba

16 mbit sınırsız paket 49 lira çok iyi:D
    Düzenleme:hızı 12 mbit yaptırmak için arıcam, çünkü SNR değeri 10larda oluyor hız yüksek olunca.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 30 Aralık 2017; 20:15:24 >

• quote:

@manikoala ile aynı sorunu yaşıyoruz aynı bölgedeyiz. bir çok siteye girilemiyor. müşteri hizmetleri en son, bulunduğunuz ilde sorun var, çözmeye çalışıyoruz dedi. bekliyoruz artık inşallah çözerler.

Sabreden derviş, muradına ermiş.
    Ben sabrettim muradıma erdim hocam, sizede tavsiye ederim:D
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun👏inşallah sorunsuz kullanırsınız hatta hep beraber kullanırız.

ben de 1 ay bekledim. hatta ttnet ile olan taahhüdümü bozmayı göze alarak geçtim. evet sonuç itibariyla netspeed deyim ama bizim sorunumuz başka. ve ne zaman çözüleceği de belli değil. inşallah şu (açtığım konuda anlattığım) sorunumuz da çözülür de biz de ağız tadıyla kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 30 Aralık 2017; 20:53:42 >
  • quote:

hocam hayırlı olsun👏inşallah sorunsuz kullanırsınız hatta hep beraber kullanırız.

ben de 1 ay bekledim. hatta ttnet ile olan taahhüdümü bozmayı göze alarak geçtim. evet sonuç itibariyla netspeed deyim ama bizim sorunumuz başka. ve ne zaman çözüleceği de belli değil. inşallah şu (açtığım konuda anlattığım) sorunumuz da çözülür de biz de ağız tadıyla kullanırız.

Sağolun hocam. Umarım sizin sorunda hemen çözülür. Netspeed'den tekrar TT'ye geçseniz yine aynı sorun olur diye düşünüyorum çünkü Netspeed TT'nin altyapısını kullanıyor sonuçta.

inşallah hocam sağ olun. ama işte ttnet kullanırken bu sorun yoktu. evet altyapı aynı ama netspeed e geçince bir şeyler oldu. müşteri hizmetleri halledeceğiz diyor ama gerçekten bir çaba sarfediliyor mu onu da merak ediyorum doğrusu. ilk zamanlar çok arayıp sordum durmadan rahatsız ettim, çözün şu sorunu diye ama artık yoruldum gerçekten:) zaten netspeed e geçene kadar 1 ay boyunca kendim uğraş verdim. ne diyeyim çözerler umarım en kısa zamanda.

Bende yeni üyelik istedim, ttneti gününde kapatabilmek için Geçiş işlemi mi yaptırayım? 1 ay dediniz ne yapsam bilemedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Bende yeni üyelik istedim, ttneti gününde kapatabilmek için Geçiş işlemi mi yaptırayım? 1 ay dediniz ne yapsam bilemedim .

Yeni abonelik sıkıntılı olabilir bulunduğun sokaktaki saha dolabında port yok ise aylar sürebilir bende önce yeni abonelik istemiştim sonra vazgeçtim aynı port üzerinden geçiş istedim evrakları bekliyorum geçiş işlemi gerçekleşene kadar ttneti kullanacağım bu arada tahaatüm doldu şu anda tahaatsüz kullanıyorum

• quote:

Geçiş işlemi yapıcam deyin. Geçiş formu isteyin.
    Geçiş işlemi olunacağı öğrenildiğinde 4 günde halledildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Geçiş işlemi yapıcam deyin. Geçiş formu isteyin.
    Geçiş işlemi olunacağı öğrenildiğinde 4 günde halledildi.

Portu sordum sıkıntı yok, biri bi kaç gün uzun sürüyor dedi. Öyle olunca kaç yıldır bu porttayım, değişiklik iyi olur hem de ttneti zamanında kapatmak için yeni üyelik istedim. 15inde bitiyor taahhüt.

eher kopma vs yasamıyorsanız bence elletmeyin. 10 snr degeri kotu sayılmaz. ben turknette 50 mbiti genelde7-8 snrlerde alıyorum hatta 4-5lerde bile kullanıyorum hiç birsey olmuyor. sorun yasamıyorsanız hız dusurtmenizi tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

eher kopma vs yasamıyorsanız bence elletmeyin. 10 snr degeri kotu sayılmaz. ben turknette 50 mbiti genelde7-8 snrlerde alıyorum hatta 4-5lerde bile kullanıyorum hiç birsey olmuyor. sorun yasamıyorsanız hız dusurtmenizi tavsiye etmem

Kesilme vs. çok oluyor hocam. Düşürttüm hızını 12 mbit'e şu an SNR 20

Düzenleme:Önceki kullandığım ISS'de de böyle yapuyordum. yani netspeed'e geçince snr değerim artmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 31 Aralık 2017; 0:50:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.