Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.618
Cevap
156
Favori
691.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türknet ile devam etmem halinde şuan 1 yıllık ödeme yaparsam 470TL 20 TL fark için yerimden tepişmeye değmez diğer altarnetif İSS'lere de güvenmiyorum daha öncede 4 yıl netspeed kullandım geçen yıl peşin ödeme ile türknete geçtikten sonra netspeedde peşin ödeme sistemi getirdi şuan 300 TL gözüktüğü için aklıma yatmıştı ama onlarda gizli tarife uygulamışlar sitede gözüken fiyat gerçeği yansıtmıyor.

Güncelleme: Hocam bu arada peşin ödeme yaparsam ilk 3 ay 300TL fiyatıda geçerli değilmiş direkt 450TL üzerinden hesaplanıyormuş. o kampanya sadece aylık ödeme yapanlar için geçerliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonesse -- 12 Aralık 2024; 11:40:45 >
  • mydonesse M kullanıcısına yanıt

12 ay olayını bilmiyordum hocam. Doğrudur. Ben de netspeed 450 yapınca çıkıp netgsm geldim. şimdi çıkmak için gün sayıyorum. comnet'in bel kemiği görevini gören cogent internetin en köklü firmalarından ve ilişkimizin olmaması zor. Turknet falan da kullanıyor bunları. O yüzden riske girip başka isplere bulaşılmaz. yabancı şirketler verdikleri lisans ücretini karşılayacak parayı kazanamayınca belki de tekrar lisans alma zahmetine bile girmeyebilirler. bu durumda çözüm üretecek ve varını yoğunu tek şirkete bağlamayacak ispler ile devam etmek en iyisi. büyüklerin yanında da şimdilik en akılcısı turknet görünüyor.

• Şimdide açmıyorlar telefonları hayret bişey ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samunda 3 gündür internet yok bir arkadaş da Rizede de yok yazmış karadeniz bölgesinde sorun var şuan. 2024 yılındayız 3 gündür internet sorununu çözememek nasıl bir iştir? Ne zaman çözülecek diyoruz o da belli değil. Maksimum bu hafta sonuna kadar beklerim hala düzelmezse iss değiştireceğim. Rezillik resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profx5561 -- 12 Aralık 2024; 13:33:51 >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Nasıl geçtiniz hocam? Bende altyapı yok diyor. Eski iss em netspeed zaten. Comnet abonelik hala durduğu için mi altyapı yok diyor acaba?

• kreat kullanıcısına yanıt

Altyapı sorgulama sistemi bozuk. Altyapı yok lafına aldanma. Boş port olmadığında da altyapı yok sonucu veriyor.

• Netspeed referans paylasımlarını su konudan yapabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/netspeed-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--148318388

Netspeed e geçiş yaptım. Para iadesi için comnet aboneliğini iptal ettim. Netspeed de geçiş yapmadı abonelik iptal oldu diye. Port da başkasına gitmiş. Port bekleyeceksiniz diyorlar.

Rezalet. Ben Comnet Türkiye'den çekilmeden 3 gün geçiş yaptım ucuz kurtulmuşum. Sende keşke geçiş yapsaydın niye iptal ettin. Boş port olmadığı belliydi zaten.

Geçiş yaptım zaten ama 48 saat tamamlanmadan iptal ettiğim için geçiş yapılmadı. Öylece ortada kaldım.

İptal işlemi yapmayın diye uyarıyor aslında firmalar.

Mobil uygulama üzerinden iptal ettim. Uyarı var mıydı hatırlamıyorum.

• Merhaba

Netspeed abone sayısını bilen var mı?
    Ne denli büyük bir firma güvenilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NetSpeed VDSL 35Mbps paketin İskenderun'dan test sonuçları. 40 yıllık binadaki altyapı ile pek bir sorun göremedim. Fiber altyapı ile 100mbps Adana'dan da Gigaspeed'e geçtim. Her iki firmayı da test ediyorum.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17135579798

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17135585846
  • Birkaç gündür müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Altyapıdan kaynaklı mı yoksa benden kaynaklı bir sorun mu var bilmiyorum 100 mbit internetim ama 1 mbit bile görmüyor, ara sıra 3-5 arası.

• arkadaşlar şu an yeni gelenlere ozel indirim mi var?

ben 4 ay önce geçiş yaptım. 350 TL oduyorum

aynı paket sitede şu an 289 TL gozukuyor

• Tekirdağ bölgesinde kullanan var mıdır acaba bilgi paylaşımı yapabilirse + referans kodu olan var mıdır

• 1 haftadır fiber 100 paketi kullanıyorum. Bir arkadaşım da vdsl kullanıyor. Gayet güzel ping değerleri vs. Geçmek isteyen olursa davet kodumu kullanilirse sevinirim. 12 ay 30₺ az öderiz karşılıklı. Malum öğrenciyiz :) Davet kodu: AS2K7T

• 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.