< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (779. sayfa)
-
-
surda bir tt turknet ve superonline (kendi alt yapisi varsa) bunlari tavsiye ederim biraz pahali ama hizmet ona gore veriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 24 Eylül 2024; 20:13:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar.
12 ay sabit fiyat kampanyasından yararlanıp, ileride herhangi bir sebepten iptal edersek kullanılmayan ayların ücreti geri ödenecek mi?
Türknet'te iade yapılacağı açık açık yazılmış ama Netspeed'te bu detayı göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Eylül 2024; 23:59:56 > -
İade Politikası
İade işleminde, kullanılan aylar güncel tarife fiyatı üzerinden hesaplanarak varsa kalan bakiye iade edilir.
https://www.netspeed.com.tr/destek/12ay-sabit-fiyat-avantaji
Zam gelirse kullanılan ayları zamlı fiyattan hesaplayıp kalanı iade ediyorlar galiba.
-
Teşekkür ederim.
Kullanılmayan ayların geri ödenmesi güzel fakat kampanyasız güncel fiyat üzerinden hesaplama yapmaları işgüzarlık.
Sorun yaşamadıktan sonra iptal düşünmesem de bu konuda Netspeed'e güvenmeli miyim emin değilim :)
-
26 ekimde ttnet taahhütüm bitiyor. şu an 50mbit yalın hipernet kullanıyorum. taahhüt sonrası kampanyalı olarak ilk 5 ay 360 tl sonra 15 ay boyunca ayda 630 tl olacakmış!! resmen kazıklamak istiyorlar. fiber internet ücretine kıytırık 50 mbit satmaya çalışıyorlar.
netspeed taahhütsüz 299 tl olan pakete geçmeyi düşünüyorum
apartman 30 senelik ankastreden internet alıyoruz.ben direk cat 6 kablo çektirdim kutudan hızım maksimum 50 mbit başka alternatifim malesef ki yok.
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!
-
Merhaba gigaspeed e bakmanızı tavsiye ederim
Şu an yeni kampanyası var 3 ay indirim sunuyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
yeni üyelikte modem veriyor mu ?
-
referans kodu olan var mı? acil
-
Ankara Batıkentte kullanan var mıdır? Ocak 2025 te Superonline taahhütüm bitiyor. Şimdiden arayışlara başladım. Turknet mi yoksa Netspeed mi önerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netspeed güncel fiyatları nedir internet sitesindeki güncel değil galiba çünkü fatura 100 mbs 449 geldi
www.netspeed.com.trNetspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testihttps://www.netspeed.com.tr/destek/duyurular
-
Referans kodu paylaşabilecek olan var mı ?
-
Rize için an itibarıyle net yok sizlerdede durum aynımı acaba
geforce now kullanan varsa programındaki network testinde packet loss çıkıyor mu bir dener misiniz?
-
Bugün itibariyle 4105 TL nakit ödeyerek 12 aylığına yine netspeedli oldum. Aylık 342 tl gibi bir fiyata geldi. Sanırım 450 lira olacakmış açık söyliyim o paraya ben netspeed kullanmazdım. 20 Lira daha verir türknete geçerdim ama 342 olunca uyguna geldi geçtim.
-
Rezilliğe bak. Şuan fiyat 279 TL olan paketi bana Temmuz ayında 329 TL'ye satmışlar.
-
O fiyatlar yeni aboneler için 3 aylık indirimli fiyatlar. 3. aydan sonra 390 lira ödeniyor. Sizin tarife fiyatı artmazsa(kesin artar) 5. aydan sonra ortalama olarak sizden daha fazla ödemiş oluyorlar.
"Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 389.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir."
-
Zam gelirse anında başka firmaya geçerim.
-
Son 3 gündür akşam saatlerinde fiber alt yapıda hız düşüşü, ping artışı ve paket kaybı problemleri yaşıyorum. Aradığımda ''hattınızda sorun görünmüyor'' diyorlar. İstanbul avrupa yakasında son günlerde bu problemleri yaşayanlar oldu mu acaba yoksa benim bölgemdeki kapasiteleri mi zortladı yine bunların? Geçen sene de aynısı olmuştu sonra düzeltmişlerdi. Şimdi yeniden aynı süreci yaşamak istemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X