Trabzon da hem vdsl hem fiber bağlantım şuan leş, 1mbit/s bile değil. |
Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (778. sayfa)
-
-
Zonguldak, 200 mbps fiber, 2 saattir 4 mbps görmüyor. Müşteri hizmetleri sürekli meşgul.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
nereye taşıyabiliriz vdsl fiber ?
-
Habire zam yapıp, her sorun olduğunda telefonları açmıyor rezil herifler. Geçen senenin sonunda da böyle bir şey olmuştu ve 1 ay boyunca insanları kanser etmişlerdi. Ulan yatırım yapıp alt yapınızı geliştirmiyorsanız niye zam yapıyorsunuz o zaman? Pazar akşamı tüm keyfimizin içine ettiler.
-
Samsun’da patladı . Genel bir problem olduğu kesin. Umarım bir an önce çözerler
-
Neredeyse tt fiyatına yaklaştırıp birde hizmet sağlamıyorlar, önerisi olan var mı tt altyapısı 100 mbit için.
-
Netgsm geçicim ben. (Bu problemden dolayı değil ) yorumlar iyiydi
-
Turknet iyi tavsiye ederim buraya geceli 2 ay olmadı memnun değilim,3 ay dolsa hemen geri gidecegimde zor dolar gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ona da bakayım hocam. Saolun
-
200mbps kullanıyorsanız netspeed'te kalmak hiç mantıklı değil. 15 ay ne ödeyeceğiniz belli turk telekomda, ve bugün yaşanan olaylar olmaz en azından.
-
Nevşehir Merkez de aynı 1-2 Mbit (Bağlantı FTTH), yaklaşık saat 21:00 hat koptu 5 dak sonra zar zor ip aldı, sonuç rezalet. Arama yapıyorum, 20 dak da telefona bakmıyorlar. İnat ettim 30 dak bekledim, telefonu açmadılar.
22:10 itibari ile eski haline geri döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetSpeed_User -- 22 Eylül 2024; 22:14:11 > -
demin hat koptu geldi rezillik ankara
-
En rezil olan şey telefonlarının meşgul çalıyor olması.
-
-
anlık düzelmiş
-
Ne yaptılarsa bu saatte mi yapılır, eğer güncelleme vs yaptılarsa insanları 1-1.5 saat mağdur ettiler.
-
1 haftadir cogu zaman kopma oluyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim dikkatimi çekmedi ama, doğrudur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X