Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.618
Cevap
155
Favori
691.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon da hem vdsl hem fiber bağlantım şuan leş, 1mbit/s bile değil.

• Zonguldak, 200 mbps fiber, 2 saattir 4 mbps görmüyor. Müşteri hizmetleri sürekli meşgul.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netspeed olarak ülke geneli patladık

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye taşıyabiliriz vdsl fiber ?

• Habire zam yapıp, her sorun olduğunda telefonları açmıyor rezil herifler. Geçen senenin sonunda da böyle bir şey olmuştu ve 1 ay boyunca insanları kanser etmişlerdi. Ulan yatırım yapıp alt yapınızı geliştirmiyorsanız niye zam yapıyorsunuz o zaman? Pazar akşamı tüm keyfimizin içine ettiler.

• Samsun’da patladı . Genel bir problem olduğu kesin. Umarım bir an önce çözerler

• Neredeyse tt fiyatına yaklaştırıp birde hizmet sağlamıyorlar, önerisi olan var mı tt altyapısı 100 mbit için.

• WmGMD W kullanıcısına yanıt

Netgsm geçicim ben. (Bu problemden dolayı değil ) yorumlar iyiydi

• Turknet iyi tavsiye ederim buraya geceli 2 ay olmadı memnun değilim,3 ay dolsa hemen geri gidecegimde zor dolar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom fiyatları avantajlı gibi, 200 mbps kullanıyorum, 640 TL olmuş netspeed. Türk Telekom, 200 mbps daha avantajlı değilmi. En azından muhatap buluruz sorun olduğunda Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• sirhot52 S kullanıcısına yanıt

Ona da bakayım hocam. Saolun

• farukyolcu F kullanıcısına yanıt

200mbps kullanıyorsanız netspeed'te kalmak hiç mantıklı değil. 15 ay ne ödeyeceğiniz belli turk telekomda, ve bugün yaşanan olaylar olmaz en azından.

• Nevşehir Merkez de aynı 1-2 Mbit (Bağlantı FTTH), yaklaşık saat 21:00 hat koptu 5 dak sonra zar zor ip aldı, sonuç rezalet. Arama yapıyorum, 20 dak da telefona bakmıyorlar. İnat ettim 30 dak bekledim, telefonu açmadılar.

22:10 itibari ile eski haline geri döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetSpeed_User -- 22 Eylül 2024; 22:14:11 >
  • demin hat koptu geldi rezillik ankara

• En rezil olan şey telefonlarının meşgul çalıyor olması.

• Rap1d kullanıcısına yanıt
    Bu kesinti vesile oldu, tt 500 mbps başvuru yaptım. Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• anlık düzelmiş

• Ne yaptılarsa bu saatte mi yapılır, eğer güncelleme vs yaptılarsa insanları 1-1.5 saat mağdur ettiler.

• NetSpeed_User kullanıcısına yanıt
    1 haftadir cogu zaman kopma oluyormus

• phasan P kullanıcısına yanıt

Benim dikkatimi çekmedi ama, doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.