< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 6 Aralık 2024; 11:27:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (780. sayfa)
-
-
Merhabalar comnetteki son sıkıntılardan dolayı netspeed'e geçmeyi düşünüyorum.Orada yazan 100mbit vdsl 299 tl paketi geçerli midir ve aylık ödeme ile bu tutardan faydalanabiliyor muyum? Yukarıdaki mesajda bir arkadaş 3 ay sonra farklı tutar demiş ama ben öyle bir ibare göremedim.
EDİT: Evet ilgili açıklamayı buldum teşekkür ederim maalesef fiyat uçuk
Fiyatlandırma Detayları
Kampanyada belirtilen fiyatlara %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Vergi oranlarında bir değişiklik olması durumunda Netspeed, vergi farkını müşteriye yansıtma hakkını saklı tutar. Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 6 Aralık 2024; 16:53:53 >
-
geforce now kullanan varsa uygulamadaki network testini koyabilir mi rica etsem? hiçbir yerde packet loss problemim yokken geforce serverlarında deli packet loss çıkıyor, netspeed ve gfn türkiye serverları arasında routingde problem veya netspeed tarafından bilinçli throttlelandığını düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 6 Aralık 2024; 17:14:25 > -
Hocam gigaspeed e geç connet patlamış heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Akşam eve geldiğimde bağlantı olmadığını farkettim, modemi aç kapa yaptım bir kaç kez, işe yaramadı. Bir saat önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Telekom kaynaklı sorun olduğunu, yarın sabaha kadar düzelmeyeceğini söylediler. Geçiştirmek için mi yoksa telekom kaynaklı gerçekten böyle bir problem olabiliyor mu size de sorayım dedim. Daha önce böyle bir şey hatırlamıyorum, en azından haber veriliyordu şu saatlerde kesinti olacak şeklinde. Şehir Ankara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün netspeed'e geçtim. Ping ve latency biraz azaldı. Ama yine var. Web sitelerin açılması hızlandı. 100 mbps altyapım desteklemiyor sanırım 100 download 20 upload alamıyorum ama olsun. VPN'siz yasaklı sitelere girme sorunu çözüldü. Demek ki bu sorun Comnet ile alakalıymış, bunu da öğrenmiş olduk.
-
referans kodu falan yok mu netspeed
-
Bağlantıları nasıl sık sık gidermi
gayet stabil turknet ayarında bir firma zaten. eskilerdendir. güvenle kullanılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çağrı merkezi ulaşılmıyor hocam bu edevletten baktım bulamadım edevlet başvurusu mh beni aradıktan sonra mı olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 11 Aralık 2024; 15:43:28 >
hocam siz siteden başvuru yapıp telefon numarası bırakın onlar arıyor. bende bu şekilde ilerledi. kalan adımları telefonda görüşerek birlikte yapıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başvuru yaptım numarayı bıraktım bugün herhalde aramazlar yarın ararlar mı tahmini haftasonuna kalmadan geçermiyiz
Kendiniz arayın 0850 800 5 800 numaraları, saat 16da aradım, 18de comnet den geçiş tamamlandı, internet geldi. geçişi edevletden onaylamak için, banka uygulamanız üzerinden edevlete giriş açık olması lazım.
Aradım sürekli meşgul hocam ulaşılmıyor ,numara bıraktım öğlen sitesinden ama hala arayan yok
referans kodu var hocam, 12 ay faturaya 30 TL indirim sağlıyor. İsterseniz özelden gönderebilirim referans kodumu
-
Gecmeyi dusunen arkadas olursa ozelden referans kodu paylasabilirim
7 yillik musteriyim, gecmek isteyene kod atarim
-
Arkadaşlar 12 ay peşin ödeme kampanyası şuan devam ediyormu türknetten geçiş yapmayı düşüyorum 1 ayım kaldı 100Mb için 300 TL gözükmete ama tarifeler kısmında 3 ay sonra 450TL olarak gözükmete geçil yapmam durumunda hangi tarifeden yararlanıcam birisi aydınlatırsa sevinirim.
-
Hocam yeni müşteri çekme fiyatlandırması o. 1 ayınız kalmış ama tam da yeni yıla denk geliyor. Zamların havada uçuştuğu zamanlar. O zaman sitede fiyatlandırma ne olur, yeni müşteri indirimi biter mi bilinmez. Su an geçseniz önünüzdeki 3 ay boyunca 300 tl sonra 450 tl olarak faturanız güncellenir. 2025 bşaında 3 ay boyunca 450 sonra 600 TL'de olabilir ya da bu kampanya tamamen de kalkabilir. Konuşmak için erken.
-
MH arıyorum hep meşkul neden acaba? Comnetten geçiş yapıcam bunlarda mağdur etmese bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X