Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (777. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.619
Cevap
156
Favori
692.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DM'den bana ilk referans kodunu atanı kullanıyorum direk, karşılıklı indirimli olsun

-kullandım-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JFM_ -- 11 Temmuz 2024; 13:4:15 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hangi bankalara taksit var world ve ziraate var mı? Vade farkı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbell kullanıcısına yanıt

Firmaya ya da bankanıza sorun; ben yapmadığım için bilemeyeceğim.

• Nedsped e geçmeyi düşünüyorum iptv de sorun yaşayan varmı ve oyunlarda ping durumu nasıl

• bykutluay kullanıcısına yanıt

Cok araştırdım bu ay netspeede geçtim iyiki geçmişim,televizyonda iptv de sıkıntı yok 100 mb fiber var, oyunlarda(lol) ping 5 15 arası Manisadan kullanıyorum

• Zam gelmiş.  

• Eylül fırsatı. Yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir.

Kampanyada belirtilen fiyatlara %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Vergi oranlarında bir değişiklik olması durumunda Netspeed, vergi farkını müşteriye yansıtma hakkını saklı tutar. Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.

Fiber kira 20 TL olmuş.

Fiber Modem için tarife ücretine ek olarak aylık 20 TL modem kira bedeli alınacak ve size teslim edilirken bir tutanak düzenlenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 3 Eylül 2024; 21:38:13 >

• Zam mesajı geldi maalesef.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

bu nasıl eylül fırsatı abi? zam mesajı geldi daha ağustos ayında 330 dan 380 olmuştu şimdi ekimde 470 lira oldu. bize eylül fırsatı bu mu? buradaki fiyatlar ne alaka? netspeed ne yapmaya çalışıyor abi? şu taksit işini nasıl yapıyoruz? banka peşin harcamayı vadesiz taksitlendiriyor mu?

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

Yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. 

• 1 Kendi routerimi kullanıyorum. TTNET markalı fiber modemi iade etmek istiyorum. kirasını da ödemek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
    2 Taahhüdüm yok. 390 liraya sabitleme nasıl oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alphace A kullanıcısına yanıt

1)Kendi modemjnizi kullansanız bile parayı ödemek zogjndasınız fiber altyapıda.

2)369.90×12 peşin ödeme yaparak sabitleyebilirsiniz.

• Adamlar 299tlye yeni müşteriye internet veriyor biz 369tl ödüyoruz. Anlatmaya gerek yok son dönemlerde oyunlarda gereksiz ms oluyor galiba ipini çekmenin zamanı geldi. Sırf Türknete kılım diye (kütahyada beni çok uğraştırdılar sonra Türktelekom yaptı dediler) tercih ettim ama buda hafiften tilt etti.

• 4mbiti geçmiyor hız şu an, sıkıntı yaşayan var mı?

• Ankara da hız 1mbit i geçmiyor. Ayrıca yeni müşteriye 299 da eski müşterilerinize 429 çok adil fiyatlandırma olmuş tebrik ettim.

• Tamamen gitti şuan

• Silphatos kullanıcısına yanıt
    Kırklareli de aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pazar pazar saka gibi

• Istanbul da gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • genel problem mi bu kaç saattir 2 3 mbit internet çekiyor

• 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.