Her saat başı veya her gün 1 defa olmak üzere hep böle yapıyor internetim yardımcı olabilecek olan varmı.
Tracert atarsanız sorunun nerede olduğunu daha iyi anlayabilirler, büyük ihtimalle türk telekom'un yurt dışı çıkışlarından diye düşünüüyorum.
bendede ping yukseldi.. tt de 2,5 yıldır aynı paket hızında sabit 13 idi simdi 21 ping gecıs yapınca bır ara yazdırdım ama degısen birsey olmadı.
quote:Orijinalden alıntı: frantic2 bendede ping yukseldi.. tt de 2,5 yıldır aynı paket hızında sabit 13 idi simdi 21 ping gecıs yapınca bır ara yazdırdım ama degısen birsey olmadı. sanırım genel bi sorun, geçiş yaptığımdan beri diğer iss ye göre 10-15 ms fazla pingim var benimde.
quote:Orijinalden alıntı: deta53quote:Orijinalden alıntı: frantic2 bendede ping yukseldi.. tt de 2,5 yıldır aynı paket hızında sabit 13 idi simdi 21 ping gecıs yapınca bır ara yazdırdım ama degısen birsey olmadı. sanırım genel bi sorun, geçiş yaptığımdan beri diğer iss ye göre 10-15 ms fazla pingim var benimde.Alıntıları Göster aynen genel sorun cogu kişi yuksek pinh sıkayetci..