Şimdi Ara

Netspeed kotasız adsl vermedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır istanbul hizmetinin açılmasına bekliyorum sırf bunun için taahütsüz kulandım çöp bir pakete 90 lira vericem. bugun aradılar adresinize kotasız vermiyoruz ve 12 mbpsye kadar verebiliriz dediler veremiceklerini baştan söylemeleri güzelde insan internet sitesinde her paketi her bölgeye veremecegini belirtir .

• 12 mbps ye kadar mı kotasız verebiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünüşe göre netspeed fazlaca tedbirli davranıyor. O bölgede kiraladığı kapasiteye bakarak paket satıyor. Turknet'in yaptığı hatadan ibret almış bence Turknet herkese 35 mbit port tanımlıyor ama portun ilerisindeki kapasitesi yetersiz kaldığı için milletin hızları yerlerde sürünüyor.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    hayır 12ye kadar 75 akn li veriyor
  • faruker F kullanıcısına yanıt
    hızı anlarım da niye kotasız veremiyorlar

8 mbpps kotasız alamıyor musun şimdi veya 16 lık alıp 12 kullansan neden 75gb akkli dediler anlamadım
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    hiçibr şekilde kotasız vermediler hocam 8 kotasız alsam bile tam 8 gelmez, zaten suan aknden sonra 5 alıyorum.12 sabit mi diye sordum sabit veremeyiz dediler yani 12ye kadar 75akn veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruker -- 19 Ocak 2018; 18:51:32 >
  • 150GB AKK'lı 52 Liraya paketleride var onada geçebilirsiniz aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizzat arayarak bu durumu sordum. bana verilen cevap tüm bölgelerde altyapınız desteklediği sürece dilediğiniz tarifeyi seçebileceğimiz yönünde. yani sınırsız veya AKN li tarife tercih edebilirsiniz hiç bir engel yok zaten olsaydı saçma olurdu. kapasite durumu içinde tüm bölgelerde yeterli kapasite olduğunu her trafik toplama noktasında ihtiyaç duyulan kapasiteden %30 oranında fazla sürekli serbest kapasite bulundurduklarını ihtiyaç duyulması halinde anında arttırıldığı yönünde bilgi verildi. kaç aydır kullanıyorum hala memnunum sıkıntı yok.
  • cevaplarınız üzerine adres hizmet no verip facebook sayfasına sordu ssni ekliyorum.
    Netspeed kotasız adsl vermedi.

yani diyor ki 16lik paketlerde aknsiz 12 hız alırsınız. sorun yine klasik kadın iss çağrı merkezi çalışanı ben 16ya kadarlık paketi veremiyormusunuz diyorum o bana en fazla 12mgbit 75 akn veriyoruz diyor 8mgbt aknsiz dedi sanırım orada ses gitti ama 12 mgbit 75 akn dedigine onu aknsiz veremiyoruz dedigine %100 eminim. 2 defa sordum.neyse sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruker -- 26 Ocak 2018; 5:31:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.