Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusobreak

Hocam çok ayıp ediyorsunuz belliki TTNET'e iftira atıyorsunuz öyle şey olurmu hiç ? TTNET gibi kocaman süper über kurumsal bir firmada böyle bir sorun olurmu? üstelik fiber altyapıda?
    EEE.. Altyapıda zaten onların anlaşılan dış mihrakların parmağı var bu işte yada kendi kendilerine ali cengiz oyunu yapıyorlar bunlar

Alıntıları Göster
    Bence sorun benden kaynaklanıyor. Akşamları işe gidip gündüzleri evde durmam gerekiyor olabilir mi? Yoksa bu tarz bir kurumsal firma nasıl olur da böyle bir sorun çıkartır?...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatihakgun

Bence sorun benden kaynaklanıyor. Akşamları işe gidip gündüzleri evde durmam gerekiyor olabilir mi? Yoksa bu tarz bir kurumsal firma nasıl olur da böyle bir sorun çıkartır?...

Alıntıları Göster
    Aynen yanlış zamanlarda interneti kullanıyorsunuz :)
  • Genel bir sorun olsa burda 3,4 kisi degilde turknette oldugu gibi 100lerce kisi konu acardi buraya.

Ben 75mbit netspeed abonesiyim hic hizim dusmedi loss problemi yasadik 2,3 gun baska da bir problem yasamadim.zaten problem yasamayan insan buraya konu acmaz o yuzden herkes problem yasiyo gibi degerlendirmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

hayırdır birader bu kadar araştırdığına göre hangi firma nın personelisin erkek gibi çık açıkla babanın firması mı bu kadar saldırgan hareket ediyorsun ?
    Tamda tahmin ettiğim gibi bir kaç konuya bakmam yetti TELEKOM CAN GERİSİ HEYECAN yaşayanlardansın. Alternetif firmalara tahammülün yok gibi galiba satış yapamıyorsun.

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• AKK kalktıktan sonra hız garantisi vermedikleri için bilerek hızları düşürdükleri yönünde çok sayıda şikayet var.

BTK artık şirketlerin sözleşmede hız garantisi sağlanması yönünde adım atmalı. Soğan depolarını basan AK parti (5tlden 7tlye çıktı bu arada soğan) , telekomünikasyon şirletlerinin sağladığı bu internetin vanasını kıstıkları yerlere de bir baskın düzenlesin görek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    haklısın satış yapamıyorum
    çünkü telekom sektörü ile bir ilgim yok sağlık sektöründe çalışıyorum
    heh böyle işde açıkla her şeyi tabiki sormak istediğim şeyler var

mesela yere düşen modemleri ne yapıyorsunuz

şaka şaka ne sorucam ilgin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 24 Ocak 2019; 18:29:56 >
  • quote:

haklısın satış yapamıyorum
    çünkü telekom sektörü ile bir ilgim yok sağlık sektöründe çalışıyorum
    O zaman aynı soruyu sana sorma hakkım doğuyor hayırdır Telekom babanın firmasımı bu kadar savunuyorsun?
  • quote:

heh böyle işde açıkla her şeyi tabiki sormak istediğim şeyler var

mesela yere düşen modemleri ne yapıyorsunuz

şaka şaka ne sorucam ilgin için teşekkür ederim.
    Çağrı merkezini ararsan o modemleri ne yapman gerektiği konusunda gerekli yönlendirmeyi yapıyoruz.

Telekom ile 10-14 yıldır düzeyli bir ilişkimiz var gerçi fatura konusunda bana geçirseler de aldığım hizmet güzel...

Arıza olunca ilgileniyorlar, internetsiz kalmamam için haftalık 2 gb veriyorlar arıza düzelene kadar arayıp soruyorlar devam ediyor mu diye

ben seviyorum o yüzden problem yaşamadım.

forumda okuyorum adam 1 hafta internetsiz kalıyor allah a şükür böyle bir sıkıntı yaşamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 24 Ocak 2019; 18:32:49 >
  • quote:

Telekom ile 10-14 yıldır düzeyli bir ilişkimiz var gerçi fatura konusunda bana geçirseler de aldığım hizmet güzel...

Arıza olunca ilgileniyorlar, internetsiz kalmamam için haftalık 2 gb veriyorlar arıza düzelene kadar arayıp soruyorlar devam ediyor mu diye

ben seviyorum o yüzden problem yaşamadım.

forumda okuyorum adam 1 hafta internetsiz kalıyor allah a şükür böyle bir sıkıntı yaşamadık
    Diğer firmalara tahammülsüzlüğünüz nedir o zaman?
  • Resimler büyümuyor

Ben diğer firmalar ile çalışmıyorum ki kâr ortaklığımda yok dolayısı ile tahamülsüzlüğüm de yok.

Kurumsal olmayan hareketler gördüm ve bunu mesajlarımda belirtmiş oldum hepsi bu kadar.

Şahsi görüşüm olarak küçük firmalar dan hizmet almam Telekom harici bir firma ile çalışacaksam kurumsal olması açısından Vodafone olabilir.

Türknet mesajımın resmini atmışsın, Ben mesajlarımın arkasındayım ShiftDelete ve DonaımHaber'e para yedirerek reklam yapıyorlar, TürkNet daha bir kaç ay öncesine kadar VİP Whatsapp Destek hattı kurmuştu forumda konularını bulabilirsiniz...

ShiftDelete ve Donanımhaber e para yedirmeseler o TürkNET destek hesabı suan burada olamaz destek veremez forum izin vermez.
  • quote:

Ben diğer firmalar ile çalışmıyorum ki kâr ortaklığımda yok dolayısı ile tahamülsüzlüğüm de yok.

Kurumsal olmayan hareketler gördüm ve bunu mesajlarımda belirtmiş oldum hepsi bu kadar.

Şahsi görüşüm olarak küçük firmalar dan hizmet almam Telekom harici bir firma ile çalışacaksam kurumsal olması açısından Vodafone olabilir.

Türknet mesajımın resmini atmışsın, Ben mesajlarımın arkasındayım ShiftDelete ve DonaımHaber'e para yedirerek reklam yapıyorlar, TürkNet daha bir kaç ay öncesine kadar VİP Whatsapp Destek hattı kurmuştu forumda konularını bulabilirsiniz...

ShiftDelete ve Donanımhaber e para yedirmeseler o TürkNET destek hesabı suan burada olamaz destek veremez forum izin vermez.
    Bundan daha doğal ne olabilir forum kullanıcılarına bir hizmet veriliyor aynı zamanda forum yönetimi bundan para kazanıyor alan razı veren razı hizmeti kullanan razı. Telekomda ronaldoya para yediriyor yani reklam ha tv'de ha bir forum sayfasında yapılmış bu sizi nasıl rahatsız edebilirki? forum sunucu paralarını nasıl karşılayacak ücretli üyelikmi var?
    Ayrıca sizin telekoma ödeyecek kadar bol paranız olabilir ALLAH dahada arttırsın fakat bunun öğrencisi var asgari ücretlisi var köylüsü işsizi var bunlara faturalarını öderken destek çıkmayı düşünüyormusun? Lütfen biraz anlayışlı olun ve insanların kullanmak zorunda oldukları bu tür hizmetleri baltalayıp zorunlu olarak sömürü sistemine yönlendirmekten vazgeçin. Sizin düşüncenize göre herkes tek marka araba kullanmalı diğer tüm erişilebilir ekonomik arabalar trafikten men edilmeli.

Ben mi baltalıyorum konuyu ben mi açtım ?

Netspeed,Türknet ile ilgili bir sürü şikayet konusu var ve sorumlusu ben miyim ?

Bu firmalar kurumsal değil ki müşteri ile arasındaki diyalogu kişiselleştirip Facebook dan engellemek ne kadar kurumsallık sayılır ?

Destek aldığın personeli şikayet edebileceğin bir birim bile yok.

Bunları ben yazmıyorum sayın arkadaşım kullanan kullanıcılar yazıyor.

İster Türk Telekom kullan ister farklı bir firma kullan beni ilgilendirmez ben sadece Türk Telekom da hiç bir problem yaşamadığımı basit bir hız probleminde bile 1 haftalık 2 gb olmak üzere 2 kere telefonuma internet tanımlandığını ve arıza sonrası 2-3 kere arayıp arızanın geçip geçmediği ile ilgili benimle görüştüklerini söyledim.

Ben memnunum bana böyle davranan firma babamın oğlu değil ki herkese öyle davranır çünkü kurumsallık bunu gerektirir. İnanmayan arkadaşlar 444 0 375 i arasın arıza kaydı oluştursun internetsiz kalmamanız için Türk Telekom hattınız varsa size haftalık 2 gb internet veriyorlar. 1-3 gün de bir arayıp problemin devam edip etmediğini sorum ilgileniyorlar...

Test etmeniz serbest ben ne yapayım ?

• Bu alternatif İSS'lerde sorunu direk Türk Telekom'a yıkıp, sorumluluk almamak moda olmuş. Madem öyle sen niye varsın? Niye lisans alıp internet hizmeti veriyorsun? Yaptığın tek şey, Türk Telekom altyapısını kullanmak. Geri kalan sorumluluk senin. İyi hizmet verirken "Netspeed, Türknet farkımız tarzımız" dersin, kötü hizmet verirken Türk Telekom'u öne atarsın. Yazık bunca insanın sinirleriyle oynuyorsun.
  • Bende yaklaşık 7 aydır netspeed kullanıyorum çok memnunum.

Müşteri hizmetlerinden ayrıca çok memnunum.

Bir gün pingimle ilgili sıkıntı oldu tam aradım o arada test yapıyorken düzelince müşteri hizmetlerini beklemeden kapadım

Birgün sonra adamlar arayıp ulaşamamışsınız diyerek aradılar çok şaşırdım.

ttnetten 2 yıl boyunca kazık yemekten kurtardıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.

umarım farklı firmalarda çıkar.neresi ucuzsa oraya geçerim
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    madem TürkTelekom ve TTNET ayrıysa port sorunlarında neden bazı insanlara "gidin kimden,alıyorsanız onlara söyleyin diyorlar"
    Vdsl port lazım ama yok sırf terslenirim damarıma basarlae diye gitmiyorum sadece bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bir kere netspeed ftth kullanıcı olarak bir pazar günü bu sıkıntıyı yaşamıştım.

Aradım netspeed i. Tüm cihazlara olan erişimi kapatın dedi. Kablolu olarak bir cihaza bağlayın dedi. Şu an hız testi yapın ne kadar veri alışveriş yaptığınıza bakayım dedi.

Baktı 4 mbps veri geliyor. Sonra Telekom kaynaklı bir sorun gözüküyor iki gün içinde sorun duzelicek dedi. Düzeldi

• Türk Telekom altyapısını kullanan firmaların Telekom'un döşediği kabloyu söküp yeni kablo çekmesi veya istedikleri sokağa, caddeye kazma vurması bekleniyor sanırım.

Ev sahibi Telekom iken elleri kolları bağlı. Müdahaleleri sınırlı.

İleride imkanları genişler umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.