Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu sahibini sonuna kadar destekliyoruz bu hareketimiz Netspeed in iyileştirme yapmasını sağlamaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    Maşallah Vodafone gpon

• 14 yıllık adsl kullanıcısıyım
    E-Kolay
    süper.net
    Ttnet
    Vodafone Net
    Türk Net
    Millenicom (Doping idi bir zamanlar)
    Netspeed
    gibi çeşitli firmalar denedim kullandım tecrübe ettim! Ama böyle feryat figan görmedim. Hele 2015 yılı aralık ayında vodafone net ten hat taşıma talebinde bulunduğum sene müşteri hizmetlerini tam 10 gün boyunca günde 3 saat arayıp non-stop müzik dinlememe ve müşteri temsilcisine ulaşamama rağmen bu kadar konu kirliliği yapmamıştım.

• matgab kullanıcısına yanıt
    Çoğunluk Netspeed den şikayetçi mi ben ona bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Konu sahibini sonuna kadar destekliyoruz bu hareketimiz Netspeed in iyileştirme yapmasını sağlamaktır.
    Eleştiri ve destek vermek başka karalama çalışması yapmak başka şeyler kusura bakmayın ama siz kesinlikle art niyetlisiniz.
    Diğer arkadaşın tespitine hayran kaldım ve siz direkt itiraf ettiniz TTNET çalıştığınızı TTNET çalışanı olduğunuzu gizlemenin anlamı kalmadı bu yorumları eminim Telekom Callcenter'den yazıyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

her defasında kötünün iyisi telekom derdim ama bu defa bende aynı durumdayım :)
    tek tesellim arıza kaydı açtığım zaman 24 saat içinde ulaşıp cevap vermeleri

şuan 16 mbps. almam gerekirken 80 kbps. alıyorum ve işin ilginci dh. forumuna sorunsuz girip mesaj yazabiliyorum
    yani aslında dh. için 80 kbps. bile yeterliymiş :)

diğer ilginç değer ise nasıl oluyorsa upload 5708 görülmesi , 20 yıla yakın zamandır internet kullanırım şimdiye kadar böyle tuhaflıklar görmedim :)

4. defa arıza kaydı yaptırdım bakalım bu defa ne diyecekler ,gerçi bakıyorlar internet düzelmiş o zaman arıyorlar (küfür yememek için herhalde)
    bir şeyler dönüyor ama ilerde çıkar kokusu (bütün hizmet sağlayıcılarında aşırı şikayetler başladı) ,o nedenle boşuna o firmadan bu firmaya falan geçip durmayın :)
    Telekom kötünün iyisi filan değil, direk kullanıcıları soyan şarlatan firmanın önde gideni. Telekom battığı gün bu ülkede internet hızımız ikiye katlanacak.

Superonline'dan önce Telekom'daydım, 3 mbps hat ile sürünüyordum. Neyse bu problem değil zira telekomla 3mbps üstü şaşılacak hız zaten. Uzun süre böyle sürünürken günün birinde hat gitti 6 saat sonra geri geldi ama ne geliş. 0.01 mbps hız ile geldi.

Müşteri hizmetlerini arıyorum cevap beyefendi AKeNe'yi doldurmuşsunuz oyüzden hızınız düşmüş. Şark kurnazına bak 3 mbps yerine 0.01 mbps verecek birde para alacak. Tabiki 3mbps'e kadar olduğundan telekoma göre bu normal.

Binada baktım Superin altyapısı var, aradım gelip bağlantıyı yaptılar interneti açıp sözleşmeyi imzalattılar gittiler. 3 yıldır Akn'siz 25 mbps.

Superonline'nın altyapısı sorun yaratırsa geriye birtek uydu interneti kalıyor. Telekom'un 4 mbps'ine 100 lira verene kadar çanağı satın alır, 25 gb kotalı uydu internetini kullanırım. Yinede telekoma geçmem. Adam uydudan daha hızlı internet veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostum konuya girme o zaman yada engelle yada şikayet et.
    Hazımsızlık oluyor galiba senin yaptığın kıskanıyormusunuz populer oldu diye konu anlamadımki.
    Yaşadığım bir olayı anlattım ne firmayı kötüledim ne almayın dedim ne hakaret ettim ne küfür ettim.
    Nerde ''feryat figan'' etmişim konu içinde firmayı nerde kötülemişim.
    Firmanının tutumuyla ilgili şikayetimi foruma yazdım diye etmediğiniz söz kalmadı arkadaşlar hepimiz internet kullanıyoruz bu benim yaşadığım şey 2 gün sonra başka bi iss tarafından veya netspeed tarafından sizin başınızada gelebilir.Belki ilgili firmanın yetkili kişisi bunu görücek ve konuştuğum online destek birimine bu tarz cevaplar vermeyin arkadaşlar aboneye yardımcı olmaya çalısalım tarzında bir tutum sergileyecektir.
    Bir kez daha söylüyorum konu kirliliği olduğunu düşünüyorsan şikayet edin firmaya hakaret ettiğimi düşünüyorsan firmaya beni şikayet edin.
    Ama gelipte gerçekten içi boş yorumlar yapmanıza gerek yok.Sanarsınız şu an ben başka iss reklamı yapıyorum bunu yaşadım şuna geçin diyorum lütfen şacmalamayın arkadaşlar.

Bir daha söylüyorum konu sahibi olarak benim yorumlarım beni ilgilendirir diğer kullancı ve hesapların ne yaptığı hakkında herhangi bir fikrim yok benide ilgilendirmez eğer konuda bir manipule veya netspeed'i kötüleme varsa benim hakkımda gerekli yerlere şikayet ederbilirsiniz hatta ismimi soyismimi ben size verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 16:46:50 >

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    😂 Şu an ttnet çalışanı değilim ttnetden nefret ediyorum bunu diğer yorumlarda çalışan olmadığımı söyledim ama dikkatli bir araştırmacı değilsin bu onu gösteriyor.Ayrıca bir insan bir insanı durduk yere öldürürmü öldürmez durduk yere kimsenin canı yanmasa burda yorum yazarmı ne zamandır eleştirmek karalama oldu anlayışına bakış açın çok garip herkes işine baksın Netspeed çöptür

Şehir efsanesi hey yavrum be Telekom call centerdan yazıyormuşum çağrı merkezi çalışanı eline telefon almaya fırsat bulamaz

Dava filan acarsan ben sana yardim ederim hocam, ben avukat filan degilim ama cok dava actim bilirim nasil diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    Saydın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Dava filan acarsan ben sana yardim ederim hocam, ben avukat filan degilim ama cok dava actim bilirim nasil diye.
    Teşekkür ederim hocam, e-devlet üzerinden telekoma bu ödemeyi yaptığımı göremiyorum nereden başlamam gerektiğini de bilmiyorum.
  • söny kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen senin başına gelen benim başıma geldi, hatta daha kötüsü, bir aydan uzun süre kullanamadığım internet ve ev telefonunun parasını ödedim!
    Ancak ben hakkımı yasal yollardan aradım ve buldum. Senin burada açman tamamen algıya giriyor.
    Yapma demiyorum! Yap! Ama önce git hakkını yasal yoldan ara olmazsa gel buraya satır satır yaz.
    Sanki Muz Cumhuriyetinde yaşıyoruz da sana kimse hakkını vermemiş gibi bir izlenim oluyor.
    BTK kesmezse git devletimizin kolluk kuvvetlerine bas şikayeti, git savcıya ver dilekçeni, Devlet niçin var? Senin benim hakkımı korumak için!
    Burada kimse hırsızı savunmuyor, asla! Önemli olan sorunlar çözülsün.
    Yorumunu yorumsuz bırakıyorum

Ne devletçi çıktın ya iki lafın bir arası devlet

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Saydın mı?
    Boşver hocam arkadaşın sorunlu bir tip olduğu anlaşılıyor "İnternet Servis Sağlayıcılar" ana konusuna girip bakayım dedim hangi konuya baksam pusula yazıyor adam bildiğin pusulayı şaşırmış tüm açtığı konular bu firmaya eleştiri ve hakaretlerle dolu kesinlikle artniyetli bir TTNET çalışanı.
    TTNET ismini duyunca bildiğin midem bulanıyor heleki savunmak için TURKNET, MİLLENİCOM ve NETSPEED eleştirenlere tahammül edemiyorum. Adamlar bildiğin bu tür firmaların kapanmasını ve TTNET kucağına düşmemizi istiyorlar. Ama yemezler vede yedirmeyiz.
    Değişik bir arkadaş, hani bizde yıllardır her tür operatör kullandık tecrübe ettik, böyle bir sorunun bu boyutta tartışmaya sebep olması çok garip.
    Devletin işi gücü yok Netspeed ile uğraşacak kolluk kuvveti diyor kardeş sen iyi misin polis asker ne alaka

• Abi firma değil kurumsallık sıfır merdiven altı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.