Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu niye bu kadar büyüdü böyle anlamadım ben ama iyi bir şey bir müşterinin kendini ne kadar duyurabileceğini göstermiş oldu.
    Bakalım bu konu ne kadar etkileyecek Netspeed'i.
  • Sene olmuş 2019 biz halen neredeyiz. Yazık.
  • matgab kullanıcısına yanıt
    Gereken yapılmıştır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadir_150 kullanıcısına yanıt
    Prime time vakitlerinde hız testi yaparmısın akşamları çok düşüyor Netspeed

• quote:

Orijinalden alıntı: QuaLityTR

Bu konu niye bu kadar büyüdü böyle anlamadım ben ama iyi bir şey bir müşterinin kendini ne kadar duyurabileceğini göstermiş oldu.
    Bakalım bu konu ne kadar etkileyecek Netspeed'i.
    Saçmalıktan öte bir şey değil netspeed abonesi olmadığım halde rahatsızlık verdi sanki özellikle kurgulanmış bir saldırı gibi geldi konu içeriğine baktığımızda 2 - 3 netspeed abonesi haricinde tüm aboneler netspeed'ten memnun diğer yazanlar zaten farklı firmaların trolleri ve bu firmadan hiç hizmet almamış kişiler olduklarını görebiliyoruz. Ayrıca bir kullanıcının yazdıkları dikkatimi çekti ve gerçekten pusula@ adlı kullanıcının sadece son 1 haftada onlarca hatta yüzlerce netspeed konusu açtığını gördüm bunu ancak ya rakip bir firma veya hiç kusura bakmasın şizofrenik seviyede rahatsız biri yapabilir. Özellikle konuda ilgimi çeken diğer bir husus ise telekom poh pohçuları neymiş Turknet, Millenicom, Netspeed kullanmayaymışız he gerizekalyız biz.

• quote:

Tam da net speed abonesi olacakken güzel bilgilendirme.
  • Ben anlamdım ki hangi biri biribirinden beter, ne kullanacağız biz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    ben şuan kendime bunu soruyordum :)
    telekoma öylesine kızdım ki inan kendimi zor tutuyorum ,üstelik daha birkaç hafta öncesine kadar "bunlar kötünün iyisi" diyordum :)
    keşke şöyle uydudan falan alınabilen ,alt yapıya mahkum olunmayan bir sistem çıksa da şu "hattınız kaldırmıyor" diyen firma çalışanlardan kurtulsak
  • Ya arkadas ne kadar anlayisiniz gıt,kac kere izah ettik ya yeter,bip netmis zartnetmis turknetmis curtnetmis farkkkkk etmezzzz altyapi telekomunnnnnn,1 iss de ne aliyorsan hepsinde de aynj alirrr altyapi BORUU telekomun,sen ancak telekom altyapisindan cikarsan sorun çözülür sunu anlayin,akn varken ben cok rahattim aknsi 100mbps var bende k.rizler 5mbps dusunce ben en yogun saatdr bule 12-13mb. Sn down. Yapiyordum gülüyordum, şimdi akn kalktı yoğun saaatlerde ben bile hizda dalgalanma hissesdiyorum, fiber dolabina 20mt. Benim ev 150mbps down. Destekliyor hattim. Böyle bir hat bile yavasliyor. Cunku mahalle bazindan verilen hat limiti var atiyorum 10gigabit dolunca yavasliyor herkes.
  • Yıllardır Superonline kullanıyorum, diğer ürünleri kullananlardan her zaman daha iyi durumda bağlantım. Bir de bir şey ucuzluk vaad ediyorsa orada çokluk onun olduğu yerde de b.kluk olur.

Ev telefonu-interneti, cep telefonu-interneti tek fatura alıyorum, teklif edilen rakamı ttnet ofislerine danışıyorum " abi oradan uzat sen" diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusobreak

İlginç bir durum sizde şanslısınız sizinle birlikte bayağı kişi daha hız düşümü olmadığını yazdı demekki sadece bireysel sorunlar yaşayanlar var. Eğer kronik bir hız düşüşü olsaydı hızın herkeste düşmesi gerekiyordu. İşyerimde VDSL port olsaydı netspeed bağlatabilirdim fakat sadece fiber varmış kullanmak pek nasip olmayacak gibi 130 TL aktivasyon ücreti var onu almasalar düşünebilirdim zaten ucuz tarife arıyordum ADSL VDSL gibi fakat fiber hertürlü pahalı üstünede 130 TL ödeyemem maalesef.

Alıntıları Göster
    @yusobreak

Aynen, her iss da yaşanacak sıkıntılar yaşanılıyor.
    Normalde diğer tarifelerde 6 ay kalma sözüne aktivasyon almıyorlar da fiber de niye alıyorlar bilinmez, sormak lazım.
    Hattınız sadece fiberi mi destekliyor ?

Pusula@

Bu ikindi SS, Akşam da paylaşırım.

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Konudan bu kadar rahatsızsan şikayet edebilirsin?
    Fake olduğunu düşünüyorsan firma ile bağlantı kurup adınızı lekeliyor diyip bana dava açtırabilirsin.?
    İSS firmasının bana yazdığı yorumları ve benim deneyimimi paylaşıyorum bunun nesi yanlış bunun nesi uygunsuz?
    Lütfen yorum yaparken az düşününde yorum yazın komik duruma düşüyorsunuz konunun sahibi benim gerisi diğer kullanıcıların ne yazdığı benim sorumluluğunda değil.

Konudaki bu sorunu yaşayan ve memnun olan yüzdesine bakıcak olursak bu sorunu yaşayan tek abonenin ben olmadığını görüyorum.
    50mbit hız almam gerekirken 1mbit alıyorum ve sosyal medyaya konu açıyorum diye bana bu tür yalan ihtamlarda bulunamassınız.
    Ne firmadan internet almayın dedim ne kötüledim sadece deneyimimi paylaştım kusura bakmayında sizene bundan?

Firma bana ne zaman bu sorunu yaşıyorsunuz diye bile sormazken ben hakkımı aradım diyemi suçlu oluyorum.
    Firma bana teknik ekip yollamıyor diyemi ben suçlu oluyorum?
    Belki modemimde bi sorun var belki kablomda bi sorun var neden bana teknik ekip yollanmıyor veya yardımcı olmaya çalışılmıyor derdim o
    Belli saatlerde hız düşer 1mbit hız almanız normal denilen bir iss var karşımda bumu normal lütfen kendinize geliniz efendim daha fazla rencide olmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 15:51:33 >

• Konu ustte kalsin ne kadar cok kisi okursa o kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

@yusobreak

Aynen, her iss da yaşanacak sıkıntılar yaşanılıyor.
    Normalde diğer tarifelerde 6 ay kalma sözüne aktivasyon almıyorlar da fiber de niye alıyorlar bilinmez, sormak lazım.
    Hattınız sadece fiberi mi destekliyor ?

Pusula@

Bu ikindi SS, Akşam da paylaşırım.

Alıntıları Göster
    Evimde millenicom vdsl kullanıyorum fakat işyerimde netspeed kullanmak istedim sorgulama yaptırdım sadece fiber varmış vdsl veya adsl olsaydı bağlatıyordum. 1 yıl kalma sözü verseniz dahi fiber için aktivasyon ücreti alınıyormuş. Sağlık olsun kullanmak nasip olmadı ama netspeed'e sempati duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Konudan bu kadar rahatsızsan şikayet edebilirsin?
    Fake olduğunu düşünüyorsan firma ile bağlantı kurup adınızı lekeliyor diyip bana dava açtırabilirsin.?
    İSS firmasının bana yazdığı yorumları ve benim deneyimimi paylaşıyorum bunun nesi yanlış bunun nesi uygunsuz?
    Lütfen yorum yaparken az düşününde yorum yazın komik duruma düşüyorsunuz konunun sahibi benim gerisi diğer kullanıcıların ne yazdığı benim sorumluluğunda değil.

Konudaki bu sorunu yaşayan ve memnun olan yüzdesine bakıcak olursak bu sorunu yaşayan tek abonenin ben olmadığını görüyorum.
    50mbit hız almam gerekirken 1mbit alıyorum ve sosyal medyaya konu açıyorum diye bana bu tür yalan ihtamlarda bulunamassınız.
    Ne firmadan internet almayın dedim ne kötüledim sadece deneyimimi paylaştım kusura bakmayında sizene bundan?

Firma bana ne zaman bu sorunu yaşıyorsunuz diye bile sormazken ben hakkımı aradım diyemi suçlu oluyorum.
    Firma bana teknik ekip yollamıyor diyemi ben suçlu oluyorum?
    Belki modemimde bi sorun var belki kablomda bi sorun var neden bana teknik ekip yollanmıyor veya yardımcı olmaya çalışılmıyor derdim o
    Belli saatlerde hız düşer 1mbit hız almanız normal denilen bir iss var karşımda bumu normal lütfen kendinize geliniz efendim daha fazla rencide olmayınız.
    Söny kusura bakma evet yorumumu tekrar gözden geçirdim ve doğrudan sen hedef alınmışsın gibi görünüyor. Sen konuyu açmakla iyi etmişsin senin haklı netspeedinde bu konuda haksız olduğuna inanıyorum fakat konu altında yazan bazı kullanıcıların bunu suistimal ettiklerini gördüm. Düne kadar yeni bir aboneliğimi netspeed üzerinden almayı düşünürken az kalsın ucuz yırtmışım diyecek seviyeye geldim fakat dikkatlice takip ettiğimde aslında yorum yapanların %80'ine yakınının netspeed henüz abone bile olmamış kişiler olduğunu gördüm. Bu yüzden dehşetle bir firmayı linç etmenin ne kadar kolay olabileceğini görüp görüşlerimi yazdım.

• vodafone net kullanıyorum pıng veya hız sorunu yaşamadım daha şükür.

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    sosyal medya hesaplarım profilimde mevcuttur sorununuz varsa ordan bana ulaşıp devam edebilirsiniz iyi günler dilerim.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2096593

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 16:5:6 >
  • 10 yıldır ttnet abonesiyim. 16Megabit e kadar hıza para ödedim hiç 16 yi göremedim. Bir de akn kalktığından bu yana ps4 te bağlantı gecikmeleri ve kopmalar yaşıyorum. Üstelik bu kopmalar netin gitmesi gibi durumlar daha çok gece 12 den sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askin.tc -- 24 Ocak 2019; 16:12:31 >
  • 2 aydır netspeed kullanıyorum.Şuan için memnunum, memnun olmadığım noktada taahhüt olmadığı icin baska arayışlara gecilebilir.Hangisi diğerinden daha iyidir tartışılır.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.