Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netspeed kullanıyorum ve hiçbir sıkıntım yok. Hızım denildiği gibi ,ping sadece lolde 45-50 ms fazla değil. Yani 3-5 kişi mağdur oldu diye edebiyat yapmanın lüzmü yok.Yanlış anlaşılmasın adamlar tehdit etmişler yok efendim kaba konuşmuşlar ona bişey diyemem öyle bişey varsa haklarını sonuna kadar arasınlar tabiki ama burda iss ile ilgili ben sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 24 Ocak 2019; 11:2:3 >
  • Konuya anahtar kelimeler ekleyin google'dan arama yapanlar görsün, mesajları okusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Hocam tek birşey söyleyeceğim size emin ol bu sözü söylerken o adamında çok gücüne gidiyor ttnet mh de 2 sene çalıştım ekranda yazılar var müşteriye sorun yazıyor sormazsan senin puanını kırıyorlar oda o yazıları okuyor bu açıklamayıda kimseye yapmam normalde
    Sorunun görüştüğüm müşteri temsilcisinde olmadığını, bunu sormak zorunda olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden çalışanlara hep şunu söylerim; "Şahsi olarak sizinle bir problemim yok fakat şirketinizin tavrı doğru değil." Çalışanın içini ne kadar ferahlatır bu söylediğim bilmiyorum ama TTNET gerçekten çok zayıf bu konuda.
  • Oturduğu yerde Superonline fiberi olmayan Telekom dan şaşmasın. Turknet, Netspeed, Milenicom vs hikaye hepsi ttnet altyapısı kullanan ve müşteri hizmetleri rezelet olan, her zaman üvey evlat muamelesi gören beş para etmez şirketler. Sırf fiyatı daha ucuz diye bunları kullananlar aldıkları rezalet hizmet kalitesinden sonra paşa paşa telekom’a geri döneceklerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fibee ile saniyede 200 gb veri aktarıyorlar. Bu nasıl oluyor fiber diye adsl bağlamışlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Bayram tatillerine ulaşamazsın ben kurban bayramında ulaşamamıştım.

Alıntıları Göster
    Arkadaş sanırım internetiniz sürekli mi böyle yoksa sadexe belli saatlerde mi demek istemiş

• Sanki halen telekom adına çalışıyor gibisin

Pusula Call Center ile alakan ne? Adın neden pusula?

Bu kadar çok konu açmak akıl işi değil. Git btk ya şikayet et burada konu açana kadar. Bak bakalım o zaman ne oluyor. Bu devlet sahipsiz değil gençler! Devletin gerekli kurumları bostan korkuluğu değil.

Sabah akşam çamur atana kadar git yetkili mercilerde başvuru yap.

Devletin dili yazıdır, ver dilekçeni görelim ciddiyeti.

Tesadüfen bulup geçtiğim netspeed şirketini savunmak bana düşmez, lakin sizin son zamanda forumda yaptığınız sistematik saldırı dan başka sınıfa girmiyor.

Dediğim gibi burda çarşaf çarşaf yazana ve yerden yere vurana kadar keşke tüm konuyu Bilgi Teknolojileri Kurumuna yazsaydin şirketin kulağını çekerler di. Senin yaptığın gibi müşteri kaçırma çalışması yapmazlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matgab kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu kime yaziyosun dostum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O Cenk abi uçak pilotu olan

• Lefrer kullanıcısına yanıt
    Mantikli yorum atinda cevap verebileyim herseye laf atmak?
    Magduriyet yasadigim bi konuyu foruma tasimak yasakmi yada bunu yasaklamak sizemi düstü.
    Konuyu nerenizle okudunuz?
    Benim derdim hiz kesilmeside degil sorumlu firmanin 1mbit hiz degeri normal bunda bi sorun yok demesi(bunun nesi abarti) ?
    Benim derdim ilgili firmanin benimle ilgilenmemesi teknik anlamda yardim saglamamasi bu magduriyet degilde ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 13:38:8 >
  • Türk telekom kullanıyordum geçen seneye kadarıyla sonra fiyatlar uçmaya başladı Turknet çok rağbet görmeye başladı ona geçtik hemen ağustosa kadar memnunduk sonra ne olduysan müşteri temsilcisinin kaldırdılar bi sorun olduğunda mesaj yazıyorum ertesi güne cevap geliyo arıza kaydı sonuç veriyordu. Sırf bu sebeple netspeede geçtim çok memnunum. Bisi sormak istediğimde sorun olduğunda atıyorum 10 sn ye bağlanıyorum. Ve yaşadığım sıkıntılar hep dolap arizasindan kaynaklıydi. Tt den kaynaklı sorunlarda ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr e mail atıyorum arayıp bilgilendiriyorlar beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    😂😂😂 Pusula center nedir anlamış değilim bunun anlamı kıblemiz yönümüz pusulamız kıbledir buradan esinlenerek oluşturdum gerçekten bu millet paranoyak olmuş.Ben ttnetden ayrılalı 2 sene oldu evet çalışıyordum ama nefret ediyorum şu an Aslaada tavsiye etmem Türk Telekom ve ttnet kullanmam kullandırtmam ve sana neden açıklama yapıyorum suçlama yaparken sağlam araştırma yapalım.Bunun adı saldırı değildir canım yandı başka canlar yanmasın bu bir uyarıdır eleştiridir kendilerine çeki düzen vermeleri yönünde toparlamaları yönünde.Herkesin aklı var ister alır ister almaz ben aşağıya kendini at desem adam aşağıya atacakmı alma Netspeed desem almayacak mı? Ayrıca resmî olarak işlemler başlatılmış olup BTK ya yazılmıştır fakat savcılıktan yanıt gelmeden ses kayıtlarını paylaşmak istemiyorum bkz. Kişisel verilerin korunması hakkında kanun.

• Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    BTK ya yazdıysan burda paylaşmana gerek yok zaten, gereğini devlet düşünür forum değil.
    Gereğini sen niye düşünüyorsun onu anlamadım

• Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    bir tüketici olarak tüketiciyi düşünüyorum, anlamayacak bir şey yok.
    Hakkını araman için yol gösteriyorum. Bugün senin başına gelen başkasının da başına gelirse yolu yordamını bilsin.
  • Ben de aşırı memnunum. Bir sıkıntısı yok. Fiyat olarak ta aşırı uygun. Aşağıya 14:08 deki hız testi sonucunu bırakıyorum. 75 Mbps olan tarife.
    ''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 24 Ocak 2019; 14:14:18 >
  • Sadece bir oneri. Derdini anlatirken olabildiginde profesyonel bir dil kullan. Dilbilgisine, noktalama isaretlerine, anlatimina ozen ver ki karsindaki insan seni iyi anlayabilsin.
  • Resmen rezillik.
  • 10 senedir Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum...

10 senede toplam 2-3 kez kesinti yaşadım. Onların da hepsi haberli, altyapı iyileştirme çalışmalarıydı. Sadece 1 kez anlık voltaj gidip geldiği için, bina içi tesisatında sıkıntı olmuştu. Onu da aynı gün düzeltmişlerdi.

Zaten şu X Mbit'e kadar uygulamasına aşırı tilt oluyorum. Sadece net hız alabilmek için bile Superonline tercih sebebim.

Şu ana kadar çok memnunum. Eğer altyapınız varsa, imkanınız varsa herkese tavsiye ederim. 1 gün bile mağdur etmediler beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 24 Ocak 2019; 14:25:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.