Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli olan bu saatte yapmak değil fark etti isen prime time saatlerinde akşamları Netspeed in hız düşürmesi ile ilgili bende memnunum bu saatlerde 19:99 00:00 kamlumbağa gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

Tek altyapı sağlayıcısı (VDSL ve ADSL) telekomdur ne yani şimdi herkes Telekomamı geçmeli diyorsunuz. İsterse 56 K faks modem ile bağlanayım yinede o lanet Telekomdan hizmet almam.
    Telekom çağrı merkezini arayın NAT Tracert vs anlatın bakalım ne cevap verecekler? tabi böyle bir muhabette girmeyecekleri için daima kaliteli hizmet veriyormuş gibi görünecekler. Yapabildikleri tek şey modem kapat ve aç demekten ileri değil. TURKNET olsun NETSPEED olsun harika firmalardır parası çok olan ve iyi hizmet alabileceğini düşünen gider saf saf TELEKOM'dan hizmet alır.

Alıntıları Göster
    Yoo 3 5 kuruş ucuz kullanicam diye böyle rezillik çekmeye devam edin diyorum. İşin ozetini yazdim, alt yapı kablonet, superonline, ttnet vs kiminse hizmeti ondan almak lazım. Bu netspeed ve turknetin fiyatları superonline kendi altyapısı olmasına rağmen veremiyor sence neden? Bu ucuz firmalar ölücüleri çekmek fiyatı düşürmek için yurt dışı çıkışı bile yeteri düzeyde almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da 35mbpsnin indirme karşılığı, uçiyeah
    ''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    Ben milenicomdan geçtim ayni hat aynı kablo aynı tesisat aynı modem max değer 92 mbps iken altyapıda.Fakat gel gör ki Netspeed de 51 e düştü

• Tam olarak anlatmak istediğim bu

• Şu an çoğu kullanıcı evlerindeki hızlardan habersiz

• ||SNAKE|| | kullanıcısına yanıt
    16 yıldır telekom ve ttnette olmasam bu yazdıklarınızdan sonra gerçekten çok korkardım :)
    ya ben çok şanslıyım yada siz çok şansızsınız

şu zamana kadar 2 günü geçen bir çözümsüzlük yaşamadım ama tabi ki onların çözümü ile benim çözümüm uyuşmuyor :)
    ben şikayetçi olduğumda onlar hemen hızımı düşürerek sorunu çözme yoluna gidiyorlar (bakın şuan 16 mbps. yerine 8 mbps. vermişler ve hiç sorun olmuyor) ama ben buna razı olur muyum ,asla :)

4 defa arıza kaydı yaptım ve bir gün sonra arayıp ,hattınızda problem göremiyoruz sorununuz hala devam ediyor mu dediler
    işin ilginci ilk 3 seferde onlar aradığında internet düzelmişti ve bende mecburen şuan sorun yok dediğim için şikayeti kapattılar

lakin 4. arıza hepsinden beter çıktı ,sürekli bağlanmaya çalışıyor ve nadiren bağlansa 600 kbps. hız görülüyordu
    bu gün yine aradılar ve malum ezberlenmiş şeyleri söylediler "hattınızda bir problem görmüyoruz"
    yahu 600 kbps. normal mi yani diye bir sürü kızdım ,bağırdım ,çağırdım ve gece vakti bir baktım internet gelmiş ama bu defa da 8 mbps. vererek beni kandırmaya çalışmışlar :)

emin olun bu böyle devam ederse başka bir firmayı deneyecek gibiyim ama gözüm korkuyor doğrusu :) (o firmalar hakkında yazılan şikayetler nedeniyle)

evet öğrendikleri diğer konu ise "sizin iç tesisatınızda sorun var" yalanı

ama ben pes etmeyeceğim ,daha önceki yaptığım mücadele gibi gerekirse her gün şikayet açacağım ,ta ki eski değerleri mi bana geri verdikleri güne kadar :)

edit :şu sıralar istesem de ayrılamam çünkü daha 8 ay taahhüt var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 24 Ocak 2019; 1:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Önemli olan bu saatte yapmak değil fark etti isen prime time saatlerinde akşamları Netspeed in hız düşürmesi ile ilgili bende memnunum bu saatlerde 19:99 00:00 kamlumbağa gibi
    Benim o saatlerde de tek tük hariç canavar gibi, nazar değmesin
    Arkadaş, işin aslına bakarsanız aslında sadece netspeed de değil hangi firma olursa olsun hatta buna TT dahil illaki bir sorun oluyor, hal böyle olunca bu işler kısmet işi diyelim.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir konuya değindiniz kurumsal kimliğe sahip firmalarda bu var karşıda ki ile papaz olsan onu şikayet edeceğin bir mercii var ama Netspeed de durum farklı Ahmet’i şikayet ettin şikayet kaydını Ahmet çözümlüyor veya çok yakın arkadaşı zaten hep aynı kişiler çıkıyor telefona.Yani bir üstü bir yetkilisi yok şikayet ettiğin kişi şikayet havuzuna bakıp müdahale edebiliyor bu durumda kimi kime şikayet ediyorum bizzat tecrübe edindiğim bir durumdur neyse bir dal sigara içeyim de geleyim

• Bey V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim şu anda inancın olsun aynı dslam aynı modem aynı hat aynı kablo aynı PC aynı altyapı yani tt vallahide billahide maşallah nazar değmesin 🧿 tam kapasite kullanıyorum akşamları hız düşmüyor defalarca söyledim yine söylüyorum Netspeed son 1 kaç aydır cihazları yetersiz kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

Bu da 35mbpsnin indirme karşılığı, uçiyeah
    Hangi firma bu? tam 35 Mbps alıyorsunuz.
  • parça parça yazıyorum ama aklıma da parça parça geliyor :)

önemli bir konuyu daha bu gün öğrendim
    mh. diyor ki 18 saattir bağlı görülüyorsunuz ,problem olsa ip alamazsınız (aldığım hızın ne olduğu umurunda değil tabi)
    bu defa arada bir modemi kapatıp açacağım ki şu kadar bağlı kalmışsın diyemesin :)

işin diğer ilginç yanı ise sürekli kopan internet nasıl olmuş da 18 saat kopmamış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusobreak

Hangi firma bu? tam 35 Mbps alıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaş verim alamıyormuş ben de tam tersi verim aldığım için paylaştım firma Netspeed, "Hiper extra 35mbps" tarifesi.
  • quote:

Konuyu açan arkadaş verim alamıyormuş ben de tam tersi verim aldığım için paylaştım firma Netspeed, "Hiper extra 35mbps" tarifesi.

Alıntıları Göster
    Bu hızı yoğun saatlerde alabiliyormusunuz peki birde hangi il?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusobreak

Bu hızı yoğun saatlerde alabiliyormusunuz peki birde hangi il?

Alıntıları Göster
    Evet 7/24 hız aynı, çok nadir hız düşümleri oluyor fakat iyi yanı çok sürmeden tekrar aynı hız geri geliyor. Gün içerisinde bir kaç görsel paylaşırım tekrar.
  • Netspeed, Turknet vs. hizmeti alan arkadaşlar bir zahmet ağlamayacak. Altyapı kendilerinin değil. Bir olayda müdahale edemiyorlar. Altyapısı kendinin olmayan bir firmadan hizmet almayın

• 31 MARTTAN SONRA TÜRK TELEKOM ÇOK FENA GEÇİRECEK... BİRAZ ÖNCE REKLAMI VAR SON KATILIM TARİHİ 31 MART YANİ SEÇİM GÜNÜ

BEN TÜRK TELEKOMA 150 LİRA RÜŞVET VERİYORUM YILLIK,HATTIM DÜZGÜN ÇALIŞSIN DİYE ... KASITLI DİĞER FİRMALARIN ÇALIŞMASINI ENGELLİYORLARDIR

TÜRKİYE'DE TEKEL VAR BİRAZDA SUPERONLİNE

31 MARTTAN SONRAKİ KAZIĞI ŞİMDİDEN HAZIRLANANIN... BAKAN BİLE ZAM TALEPLERİNİ ZOR DURDURUYORUZ DİYOR.DÜŞÜNÜN

• quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos

Netspeed, Turknet vs. hizmeti alan arkadaşlar bir zahmet ağlamayacak. Altyapı kendilerinin değil. Bir olayda müdahale edemiyorlar. Altyapısı kendinin olmayan bir firmadan hizmet almayın
    Hocam bu konuda yanlışınız var Superonline Fiber haricinde oda belli başlı bölgelerde var bunun dışında hiç bir firmanın kendisine ait altyapısı yok ki? Bakır altyapı yani ADSL ve VDSL tüm İSS'ler için ortak kullanılan altyapı zaten.
  • quote:

Evet 7/24 hız aynı, çok nadir hız düşümleri oluyor fakat iyi yanı çok sürmeden tekrar aynı hız geri geliyor. Gün içerisinde bir kaç görsel paylaşırım tekrar.

Alıntıları Göster
    İlginç bir durum sizde şanslısınız sizinle birlikte bayağı kişi daha hız düşümü olmadığını yazdı demekki sadece bireysel sorunlar yaşayanlar var. Eğer kronik bir hız düşüşü olsaydı hızın herkeste düşmesi gerekiyordu. İşyerimde VDSL port olsaydı netspeed bağlatabilirdim fakat sadece fiber varmış kullanmak pek nasip olmayacak gibi 130 TL aktivasyon ücreti var onu almasalar düşünebilirdim zaten ucuz tarife arıyordum ADSL VDSL gibi fakat fiber hertürlü pahalı üstünede 130 TL ödeyemem maalesef.

• Turknet ve netspeed ikisinden birine geçme planım vardı 50 lira fazla vereyim başım agrımasın diyip ttnet e devam :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.