Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dosdum kusura bakma yeni gördüm.

Ben memnunum işden gelirken Türk Telekom aradı problemin çözülüp çözülmediğini sordular sorun çözüldü dedikten sonra arıza kaydını sonlandırdılar.
    Ben pazartesi günü evde olsaydım muhtemelen Pazartesi günü benim problem düzelmiş olurdu benim evde olmamam nedeni ile 1.5 gün geç çözüldü ama mutluyum.
    Geç çözüldü dediğim problem şuydu 2 mbps ye hız düşdü pazartesi günü tekrar 10 mbps ye çıkarmışlar yani madur olmadım ama hızım 13 ile 15 arasındaydı bu gün de 15 e tekrar çıkarttılar.

Ben Türk Telekomu seviyorum karşımda saygılı insanlar var tek bir temsilci olmadığı için birisiyle papaz olsam onu şikayet edecek farklı merciler var ama genel olarak saygılı yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Türk Telekomun tek dez avantajı fiyatlar onun dışında bir problemi yok, benim bölgemde iyi hizmet veriyorlar.
    Problemsiz hizmeti bırakıp da başka bir ıss ye geçmek de salaklık olur doğru mu ?

• Hocam bulunduğunuz bölge gerçekten sıkıntılı olabilir bu yüzden internet hızınıza birşey yapamazlar.ama 50 mbit parası alıp 1mbit hız vernekte olmaz daha uygun fiyata düşük hızlı bir pakete geçirmeleri lazım o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed'e sakın geçmeyin bırakın önce altyapıyı toparlasınlar. saatlerdir yarım yamalak internet kullanmaya çalışıyorum. hız çok dalgalı,youtube berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Dosdum kusura bakma yeni gördüm.

Ben memnunum işden gelirken Türk Telekom aradı problemin çözülüp çözülmediğini sordular sorun çözüldü dedikten sonra arıza kaydını sonlandırdılar.
    Ben pazartesi günü evde olsaydım muhtemelen Pazartesi günü benim problem düzelmiş olurdu benim evde olmamam nedeni ile 1.5 gün geç çözüldü ama mutluyum.
    Geç çözüldü dediğim problem şuydu 2 mbps ye hız düşdü pazartesi günü tekrar 10 mbps ye çıkarmışlar yani madur olmadım ama hızım 13 ile 15 arasındaydı bu gün de 15 e tekrar çıkarttılar.

Ben Türk Telekomu seviyorum karşımda saygılı insanlar var tek bir temsilci olmadığı için birisiyle papaz olsam onu şikayet edecek farklı merciler var ama genel olarak saygılı yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Türk Telekomun tek dez avantajı fiyatlar onun dışında bir problemi yok, benim bölgemde iyi hizmet veriyorlar.
    Problemsiz hizmeti bırakıp da başka bir ıss ye geçmek de salaklık olur doğru mu ?
    Size TTNET ile mutluluklar diliyorum ama ben TTNET ismini duyunca tüylerim istemsizce diken diken oluyor inşallah başınıza böyle bir iş gelmez ama bildiğin avukat ordusu ile elinizi kolunuzu bağlayıp tıpış tıpış kullanmadığınız internetin parasını ödetiyorlar bildiğiniz mafyanın modern hali. Şükürler olsun yaradana kurtuldum internet kullanmam gerekirse ama dahada TTNET bulaşmam

• Böyle olmayacak. Alt sağlayıcı olma maliyeti nedir acaba kooperatif falan kurup kendi göbeğimizi kendimiz mi kessek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecbur taahhüt bitince ttnette kalacaz gibi. Sonrada rekabet yapacak kalitede şirket araki bulasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuan nedspeed tarifelerine bakarken bu başlığı gördüm. binamda superonline fiber kutusu var netspeed 50mbps bağlatmayı düşünüyordum kullanan var mı ne diyorsunuz. millenicom a da bakıyorum 100mbps

• Ben de 2 aydır netspeeddeyim. Türk Telekom dan geçtim. Türk Telekom un altyapı kontrollerinde destekleyen hız 80 mb çıktı. Netspeede geçtim maksimum 50 alıyorum. Hergün İnternet kesintisi yaşıyorum. Şikayet ettiğimde altyapıdan diyolar, hızınızı 50 ye sabitleyelim maksimum 62 destekliyor diyolar, hız 60 a çıktığı için bağlantı kopuyomuş. Kim doğru söylüyor bilmiyorum ama müşteri hizmetleri çok zayıf o kesin

• Bir başka konuda detaylı ve ekran görüntüleriyle paylaştığım konunun aynısı.

https://forum.donanimhaber.com/aksamlari-internet-yavaslamasi-isini-ne-yapacagiz--136279418-2#136756581

Yapılan şikayetleri ciddiye almadıkları gibi karşılığında cevapta yazmıyorlar. Söz konusu durum BTK ya aktarıldı. Bakalım oradan nasıl bir cevap verecekler.

Not: Altyapıdan bahseden arkadaşlar için; söz konusu problemle ilgili açtırmış olduğum 9. Arıza kaydında saha ekibine ancak bildirim yaptılar. Bildirimi yaptıkları günün ertesi sabahı erken saatlerde saha ekibi portu ve bağlantıyı tamamen boş bir karta aktararak neredeyse bana tahsis etti. Yani saha ekibi yapabileceği maksimum çalışmayı yaptı. İşlemi yaptıktan 5 dakika sonra da doğrudan adresimde beni bilgilendirdiler. Bakın Ttnet iyidir demiyorum ancak saha ekipleri kendilerine gelen çağrıyı en kısa sürede sonuçlandırmak zorunda ve ellerinden geleni yapıyorlar. O yüzden dslam yönünde kendilerini, cgn yapılandırmalarında sistemlerini kontrol edip en kısa zamanda çözüm üretmek zorunda olan İSS dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 24 Ocak 2019; 0:37:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Birde orda kendini yetkili diye tanıtan Murat sittin sene sana abonelik yok diyor adreşni herşeyini kara listeye aldım diyor ve benim elimde modem teslim evrakı olmasına rağmen modem ücreti yansıtmakla tehdit ediyor inşallah yansıtırsın Murat o ücreti bak o zaman seyret sen curcunayı
    Şu uçak pilotu gibi konuşan adamdan mı bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Netspeed ile ne alakası var bariz türk telekomun halt yemeleri kendi altyapısını başka İSS'lere kullandırmayıp kendi abonesine öncelik veriyor halen anlamadınız mı
    Türk telekomun kendisinde de durumlar kötü. Ben Turknet kullanıyorum 47-50ms pingle oynadığım battlefield serverlarında aynı şehirdeki TTnet kullanan arkadaşlarım 77-80 civarı alıyor geceleri ise pingler onlarda da biraz düşüyor.
    Klasik yurtdışı çıkış darboğazı, altyapı yetersiz. 2009-2011 zamanlarında çok olurdu bu.
    Turknetin neden farklı bilmiyorum, yurtdışı çıkışları kendi altyapılarında olabilir. Hattım oyun profilinde. Ama kopma konusunda çok sorun yaşayan var Turknette de.
    Onun da sebebi hız limiti koyamıyorlar doğru düzgün, sistemleri izin vermiyor. 35Mbit verip geçiyorlar bu da santrale
    uzak hatlarda SNR değerlerini 10db'in altına çekiyor.
    Ben de modemden kendim düşürdüm vdsl2 bant genişliğini(35Mbit yerine 24), böylece SNR'da iyileşme sağladım.
    Kopma olmuyor ama bant genişliğinden biraz feragat ediyorum, santrale uzağım. Heryere fiber gelene kadar yapacak da pek birşey yok bu dandik bakır kablolarla bu kadar. TTnet semte fiber çekecekti, Oger dolandırıp bırakınca yarım kaldı tüm
    projeleri.

• Netspeed i alternatiflerim arasından çıkardım. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom'da içler acısı ile altyapı anladınız siz onu

• YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    turk telekom dan baska servis saglayaci kalmazsa baska bir ulkenin uydudan filan baglanti kurulabilen internetini kullanirim gerekirse hic internet kullanmam yinede turk telekomdan internet hizmeti almam.hic internet kullanmam ama en azindan sinir hastasi olmamis olurum.

• arkadaşlar açık konuşmak gerekirse benzer bir sorunu ttnet ile de yaşadım 1 yıl boyunca da çözülmedi. 16 mbps almam gerekirken download 1mbps upload yok denecek kadar az seviyelerde geziyordu(~0.01 mbps). arıza kaydı oluşturdum. iç hattımdan kaynaklı olduğunu söylediler. dedim evim yeni sayılır. 10 yıl olmadı henüz yapılalı. iç hatta zarar verecek bir tadilat v.b. bir durum oluşmadı. durduk yere nasıl 16 mbpsden 1 mbps'ye düşsün hızım? tatmin edici cevaplar gelmedi. ek olarak iç hattın incelenmesi için ücret karşılığında ekip yollayabileceklerini söylediler. ben de reddettim. tam o aralar taahhütüm bitmek üzereydi. biter bitmek turknet'e geçiş yaptım. belki onlarla çözeriz durumu diye. fakat turknette de aynı şekilde hız sorunu devam etti. cayma hakkımı kullanarak iptal talebinde bulunup tekrar turktelekom ile görüşmeye başladım. taahhüt yapacağımı fakat öncelikle hızdaki sorunun çözülmesi gerektiğini ancak bu şartla taahhüt yapacağımı ilettim. önce taahhüt yaparsın sonra arıza giderilir dediler. bir süre lanet edip internetsiz kaldım 4 5 ay kadar. en son olarak turk telekom ceo'suna twitter'den ulaşarak dış hattaki sorunun çözülmesini sağlayabildim. ceo'su ilgiliydi o zamanlar hala öyle midir bilemem tabii ttnet'in. kısacası internetsel bir sorununuz varsa sağlayıcı farketmeksiniz ceo'ya kadar ulaşmadan çözüme kavuşması pek mümkün görünmüyor ülkemizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 24 Ocak 2019; 1:12:10 >

• Gençler, az sorun istiyorsanız, fahiş fiyatlardan 22 ay taahhütlü tarife satan TT geçeceksiniz adamlar tt un altyapısını kullanıyor ve uygun fiyata taahhütsüz işte olduğu kadar satıyor, baktınız olmuyor zaten taahhütsüz çekip gidebilirsiniz, misal 4 aydır netspeed kullanıcısıyım sadece 1 kere sorun yaşadım, ne zaman iş sarpa sarar o zaman "hadi eyvallah" der başka yere geçerim.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    t.telekom un verdigi hizmeti bile baska iss den almaniz daha mantikli. neden derseniz ttnet in musteri hizmetlerine dert anlatmaktansa en azindan diger iss lerin musteri hizmetlerine derdinizi daha kolay anlatir ve takip edilmesini saglarsiniz. telekomun musterisi iseniz zaten derdinizi 1 ay boyunca kime anlatacaginizi bulmaya calisarak gecer sonra ilgili yere ulasir 1 ayda derdinizi anlatmaya calisirsiniz bu esnada ikinci ay icinde saha elemanlarinin sizin talebinizi evinize gelmeden sorun giderildi yazarak talebinizi kapatmalari ile urasirsiniz. kimsenin gelip gitmediginden bahsedersiniz. ikinci ay sonunda gelirler ama bu sefer moku sizin daha onceki zamanlarda problemi olmayan bina ici tesisatiniza atarlar. kullanmadiginiz internete 2 ay fatura cikarirlar sonra ucuncu ay cildirip ankara genel.mudurlugu arayip adresinize en yakin santralin portlarinin basinda duran sahsi.muhtereme.ulasirsiniz. netice cocuk sizin isinizi cozer ama bu esnada telekomun size taahhut ettigi hizlark desteklemeyen portlar yuzunden problem yasadiginizi anlarsiniz. santralde farkli bir markanin cihazina baglandiginizda probleminiz cozulur ama sonunda yemin ettirirler birdahami tovbe diye.

• Şöyle hızımızı da paylaşalım, ben gayet memnunum netspeed den ''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu
  • Neyseki dh var. Türknetten sürüyle adam kurtarmıştır demekki netspeed inde farkı yokmuş.
  • Yok abi o Cenk 😂 İyi günleeeerr Netspeedden Ben Ceennkk

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.