Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergün turknet rezilliği netspeed rezilligi superonline rezilligi millenicom rezilligi turk telekom rezilligi konusu aciliyor. Duzgun dort dortluk bir firma varsa yazin ona gecelim ama yok iste. Bir firma ile mutlu degilseniz tek yapabileceginiz baska bir firmaya gecmek. Eger varsa superonline fiber kullanin yoksa ve altyapiniz problemli ise turk telekoma gecin cunku telekom harici kimse teknik ekip gondermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak ettiğim şey saat 8 den sonra Türk telekom kullanıcıları ping sorunu yaşıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nostradamusss

Merak ettiğim şey saat 8 den sonra Türk telekom kullanıcıları ping sorunu yaşıyormu ?
    7 gün 24 saat sıfır sıkıntı . Yurt dışı çıkışlarında biraz düşüş (75mbps 50 ye, 35mbps 25 e) oluyor onun dışında ping vs yok. Ama bulunduğunuz bölge önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline kullanıyorum çok memnunum arıza durumunda hızlı bir şekilde gideriyorlar giderilene kadarda takip edip arıyorlar

• YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Keske sadece iss de olsa tt mobil hattmda bu saatlerde pingden oynayamiyorum. 12 den sonra düzeliyor. Bu arada arkadaşın ping problemi normal çünkü ortak ip havuzundasn yani birden fazla kisi kullanıyor bende netspeed kullanıyorum tek çaresi statik ip almak o da 10 tl. Ya da netspeedi birakmak

• tam 11 aydır netspeed kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım. geçmiş olsun. netspeed'ten beklemezdim ama bana karşı gayet iyi geliyorlar hiç sorun yaşamadım.
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok emin ol turknet ve Netspeed kullanmış biri olarak turknet daha kurumsal ve kaliteli ilgi alaka var.Netspeed cooknet olarak açılacaktı vazgeçildi eski adıyla pehlivan bilişimdir.

• Bende aynı durumdayım 6-7 ay hic bi sorun yokken akk kalktiktan sonra bi haller olmaya başladı. İnternetin 2-3 gun kendi kafasına göre gitmesi vb.

• Sorun yaşayıp çözemediklerinde sen onlara bağırırsan onlarda sana bağırıyorlar kapatsada interneti kurtulsak diyorlar 😊

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    benimde 3 mbitti aradım telekomu 8 mbite yükselttim.telekom benden illah lahh ettii
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Ama bugün oldu benimki. Normalde 16 alıyorum hız testi yaptım 3 yazıyor bide AKK kalktı şerefsizler.
  • Yav taahhüdümüz bitiyor kardeşim, o firma kötü, bu firma kötü.. Hangi iss'ye geçelim onu da tavsiye olarak belirtin bari
  • yıl 2019 80milyonluk ülkede internet bir düzelemedi arkadaş ben anlamıyorum bu işi para verip rezillik çekiyoruz. bana 30download hızı 3de upload verin sabit değişmeden başka birşey istemiyorum.
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    telekomla ugraşıcan bunlarla ugraşmazsan es geçiyorlar en yetkili biriyle görüşmek istedigini söyle.muahakak seve seve işini yapacaklar.telefon sapıgı gibi rahatsız edicen türk telekomu
  • Bu firma bir yılda nasıl bu kadar büyüdü?

Netspeed'in binası buymuş

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu
  • Millenicom der geçerim. Nazar değmez inşallah
  • net speed çöktü bu saatte indirme hızı 0,35 mbps. vpn açtım ancak 1,5 mbps gördüm. bilinçli bir kısma ve altyapı çökmesi var.hep bu saat oluyor. bu gidişle başka alternatif arayacağım.
  • bende netspeed'e geçeli 6 ay oldu. hiçbir sıkıntı yok. ara sıra yavaşlama oluyor ama modeme reset atınca düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.