Şimdi Ara

''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
37.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: power-pc

net speed çöktü bu saatte indirme hızı 0,35 mbps. vpn açtım ancak 1,5 mbps gördüm. bilinçli bir kısma ve altyapı çökmesi var.hep bu saat oluyor. bu gidişle başka alternatif arayacağım.
    millenicom'a geçin fena değil ben kullanıyorum 35 yerine 20 falan geliyor bu saatlerde.
  • Küçük şehirler ve alternatif bağlantı seçeneği olmayan milyonlarca insan Turktelekom altyapısı ile hizmet veren TTNET, MILENYUM, TURKNET,VODAFONE,NETSPEDD vb. Firmaları kullanmak zorunda ne yazık ki.

Ben 2001 yılından beri birsürü ISS kullandım, hepsinde illaki sorunlar oldu kavgalar ettik ,fazla ücret ödedik, mahkemeye verilsin vs.

Ancak şunu unutmayın FAYDA /MALİYET oranı biz bireysel son kullanici için en önemli faktördür.

Şu anda NETSPEED kullanıyorum 50tl ,24mbps . Öncesi TURKNET 65TL, 36MBPS idi. Herkezin dediği gibi son zamanlarda ping süresi ve kopmalar çok ok olmaya basladi.

Ancak bunun sorumlusu bence NETSPEED,TURKNET,MILENYUM felan değil direkt turktelekom bence.

Son olarak bu gece şaşırtıcı bi şekilde aşağıdaki değeri aldım ilginç geldi.
    ''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiat2001brava -- 23 Ocak 2019; 22:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi TürkTelekom reklamı gördüm 69.90 tl fiber internet var şeklinde

6mbps olduğunu söylemediler belki altyazıda vardır

SIKI DURUN TARİH 31 MARTA KADARMIŞ... SEÇİMDEN SONRA ANANIZI BELLEYECEĞİZ DİYORLAR RESMEN 6MBPS'İN FİYATI NE YAPABİLİRLER YADA 50MBPS NE OLUR DÜŞÜNEMİYORUM

• Müşteri hizmetleri herkese aynı cevapları verip duruyor. Kablo değiştir, modem değiştir, iç tesisati tekrar kontrol et vsvs hep aynı şeyleri diyorlar. Ben boşa masrafa girdim sakın siz girmeyin.

Adamlara yazıp, aramaktan kan kusturttum. Sonunda ekip göndermeyi kabul ettiler. Hızım resmen yarı yarıya düşmüştü, hep suçu iç tesisata atıyorlardı. Ekip gelmiş incelemiş, sorun yok, jakları kontrol edin demiş anneme. Eve geldim bir baktım gelen hız iki katına çıkmış ne hikmetse.

Her neyse ertesi gün oldu, net sorunsuz ne güzel diye söyleniyordum. Akşam 7 oldu hız 3mbite düştü. Tekrar yazdım bunlara aynı cevaplar. 7-12 arası net ölü.

İşin ilginci üst katta ttnet kullanan komşu aynı kutu, aynı dolaptan neti çekiyor ama hız ölçümü yapıyorum ağına bağlanıp hız hep aynı.

Ben iss arayışındayım, Türknet2 oldu bu iss. Bunu okuyan sakın bulaşmasın. Şansa kalmış sorun yaşamamak

• Bende 4 ay civarı sorunsuz kullandığım netspeed hattımda internet gitti arıza kaydı oluşturduk. Sözde 24 saat (en fazla 48 saat) içerisinde sorun çözülecek dendi. 2 gün bekledim aradım. Ya ekipler gelmiş sorun yokmuş dendi. Acaba inip bina girişinden modemle kontrol edip video çekermisiniz dediler indim çektim ve gönderdim. Tekrar arıza kaydı oluşturuldu. 2 gün beklendi. Bir gelişme yok aradım. Ya acaba modeminizde sorun olabilir mi dendi, arkadaştan modemini aldım tekrar aşağı kutuya elektrik kablosu çekip yeni modemle kontrol ettim ve videoları attım. Tekrar arıza kaydı oluşturuldu. Yine 2 gün geçti gelişme yok aradım. Ekipleri yönlendireceğiz dendi ve randevu verildi 3 gün sonraya.O gün bekle ne gelen var ne giden. Tekrar aradım. Tekrar arıza kaydı oluşturuldu. Yine düzelmedi ve tekrar aradım. Yine arıza kaydı ve 2 gün daha bekledim. Tekrar aradım daha önce gelmeyen ekipleri tekrar yönlendirmek için randevu verildi. Yine gelinmedi. Tabi her konuşmada benim tansiyonum artmaya başladı. Müşteri hizmetlerine bu işlerle ilgilenen kişi beni arasın diye defaatle söylememe rağmen kimse beni aramadı. Kapatın interneti dedim(6 aydan önce olduğu için bağlantı ücretini ve yaklaşık kullanmadığım bir ayın ücretini ödemeyeceğimi belirttim.) Bilin bakalım fatura çıktığında kullanmadığım ayın ve bağlantı ücretinin de çıktığını gördüm. Birde faturanın iptali için bir mücadelem oldu. Herkes bilsin bence.

Konu sahibi isterse ilk konuya da bu şikayetimi ekleyebilir.

• uydunet veya sol fiber olsa 1sn durmam. bu gidişle internet için ev değiştireceğiz.zaten max. 8 mbps hattım var onu bile alamaz olduk iyimi. AKK geri gelsin be.
  • Taahhut bitince Kablonet'ten Turknet, Netspeed gibi butik firmalara gecis yapayim diyorum ama bu rezillikler beni onlardan sogutuyor. Kablonet'in fiyatlarindan cok mutlu degilim ama en az 10 senedir kullandigim halde bu tarz sacmaliklar yasatmadilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_tunc kullanıcısına yanıt
    Abi o neki sorunumu çözemeyince sürekli çağrı merkezini arayıp bağırdığım çağırdığım için beni önce çağrı merkezinden sonra facedan engellediler şikayet var a yazdıktan hemen sonra kaldırdılar bende senin gibi bağlantı ücreti ödemem dedim beni inçe hukuk bürosu diye biri aradı gecikmiş faturandan dolayı yasal takip başlatacağız dedi sence bunlar tesadüf mü baktılar işin içinden çıkamıyorlar sorunu yığacak argüman arıyorlar Netspeed isterse tam kapasite hız versin kaldıki vermiyordu akşamları hız düşüyordu yine almam yine almam gördüğüm muamele rezillik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Farkında iseniz arıza kaydı açınca sms gelmiyor tt ye gittim sordum arıza kaydı var mı kayıt yok dedi açmazlar abi diyor her kayıt açtığında bana para ödeyecek çünkü diyor üst üste 3-4 kez aramınızda ancak açıyorlar sorun yaşamayan arkadaşlar var ama unutmayın bugün bana yarın size

• Maalesef bunu defalarca dile getirdim her akşam ayni ama çözüm yok şu an aynı hat aynı kablo d smarta geçtim asla sorun yok tam kapasite alıyorum hani diyorlar ya o santral yoğundur ilgisi yok d smarta aynı dslam dolabından hizmet veriyor altyapı aynı geriye ne kalıyor tabini Netspeed cihazları yetersiz üretkenlik yok kapasite yetmiyor yatırım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Maalesef bunu defalarca dile getirdim her akşam ayni ama çözüm yok şu an aynı hat aynı kablo d smarta geçtim asla sorun yok tam kapasite alıyorum hani diyorlar ya o santral yoğundur ilgisi yok d smarta aynı dslam dolabından hizmet veriyor altyapı aynı geriye ne kalıyor tabini Netspeed cihazları yetersiz üretkenlik yok kapasite yetmiyor yatırım yok
    Hocam D-Smart demişsinizde bu daha boktan gibi duruyor bu sorunlar kısaca tüm firmalarda var.

www.sikayetvar.com
    D-Smart Şikayetleri ve Yorumları - Müşteri Hizmetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/d-smart

• Ben 75 VDSL paketini kullanıyorum kasım sonundan beri aynı hız düşmeleri yaşadım. Hatta son 2 haftadır upload hızım download hızımdan fazla çıktığı zamanlarda oldu. Aynı zamanda Türk Telekom internet mevcut tüm wireless oraya yükleniyor sadece masaüstü bilgisayarım VDSL ile bağlı. Türknet te kullandım 2 gün sürdü mayıs ayında bağlattım ilk gün ve 2. gün 3-4 mbit hızlar gördüm hiç ilgilenilmedi ve düzeltilmedi Netspeed geçtim. Akn kalktıktan sonraki 23 gün ve önceki 1 ay gerçekten azap çektirdi bana sonuna kadar size eleştirilere katılıyorum. Fakat o kötü bu kötü Türkiye'de ISS kalmadı düzgün iş yapan ? Bu kadar eleştirmek için eleştirmek yanlış geliyor. Ben 4 mbit adsl kullanıyordum 80 lira fatura ödüyordum. Şuan bazen hız düşüyor da olsa düşük pingler ile oyun oynuyorum ve 30-40 mbit alıyorum. Tüm ISS firmalarında bu sorunlar görülüyor bölgesel olarak şehir olarak değişiyor fakat tüm firmalarda benzer sorunlar var hele ki Türk Telekom alt yapısı kullanan firmalarda.

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    En azından cevap veriyorlar şikayetlere evet boktandı ama Demirören alınca biraz düzeldiğini daha öncede kullandığımdan biliyorum eskisi gibi mt ler bilgisiz yetersiz değil hiç yoktan sosyal medayadan çağrı merkezinden engellemiyorlar ben millenicom alacaktım ama 9 tl modem kiralama bedeli çıkınca vazgeçtim d smart ve mileni türkcel trafiğini kullanıyor bu sebeple en önemlisi akşamları prime time yaşatmıyor Netspeed de ilk başta Turkcell pop noktasını kullandı daha sonra tt ye geçti ilk başlarda çok iyidi şimdi iyice bozdu ama Netspeed

Millenicom da var Türknetinde ttnetinde büyük firmaların Şikayetleri bitmez ben illa d smart demiyorum ama akşamları rahat çalışıyor ona razıyım Netspeed kendini düzeltirse her yönüyle ilk baştaki gibi olursa yeniden denenir ve en önemlisi 7/24 çm olmalı 23:00 dan sonra canlı destek yok hadi o yok bari facedan koyun canlı destek

• Şimdilik Netspeed den uzak durun eskisi gibi olmasını bekleyin 1 yıldır kullandığım için biliyorum şu an berbat

• quote:

En azından cevap veriyorlar şikayetlere evet boktandı ama Demirören alınca biraz düzeldiğini daha öncede kullandığımdan biliyorum eskisi gibi mt ler bilgisiz yetersiz değil hiç yoktan sosyal medayadan çağrı merkezinden engellemiyorlar ben millenicom alacaktım ama 9 tl modem kiralama bedeli çıkınca vazgeçtim d smart ve mileni türkcel trafiğini kullanıyor bu sebeple en önemlisi akşamları prime time yaşatmıyor Netspeed de ilk başta Turkcell pop noktasını kullandı daha sonra tt ye geçti ilk başlarda çok iyidi şimdi iyice bozdu ama Netspeed
    Yok hocam Demirören falan hikaye DSMART yine bildiğin DSMART sadece son 2 günde 30 kazıklanma şikayeti var. Çağrı merkezi cevap verip kazığı attıktan sonra hiç bir anlamı yok siz yinede temkinli olun maazallah bunlar adamın suya götürür susuz getirirler keşke abone olmadan önce şikayetleri okusaydınız.

Onu dik tutan dimdik duran bina değil dimdik duran bir yönetim kadrosu lazım orada yetkili olarak tanıtan Emin’im yetkili değildir Murat sana bir kere daha sesleniyorum beni çm den engellemenin bedelini mutlaka ödemelisin karşılıksız kalmamalı.Bu Muratla bir kere daha tartıştık farklı konudan nakil yaptım adreşi yanlış yazmışlar düzeltin diyorum düzeltemeyiz diyorlar en son facedan yazdım bt birimi aradı düzeltti adam bana diyor ki bu adres konusunu niye bu kadar sorun yaptınız ben anlamıyorum diyor üsluba bak konuşma kalitesine bak lan salak arıza olduğunda farklı adrese gidecekler en basitinden

İnancın olsun hem ordan okudum hem sosyal medyadan

• quote:

Millenicom da var Türknetinde ttnetinde büyük firmaların Şikayetleri bitmez ben illa d smart demiyorum ama akşamları rahat çalışıyor ona razıyım Netspeed kendini düzeltirse her yönüyle ilk baştaki gibi olursa yeniden denenir ve en önemlisi 7/24 çm olmalı 23:00 dan sonra canlı destek yok hadi o yok bari facedan koyun canlı destek
    Ben 1 hafta önce işyerimde kullanmak için uygun fiyatlı iss bakıyordum ekşi sözlükte netspeed'i yere göğe sığdıramıyorlar ( ) yazarın birisi gece saat 03:00 da facebook üzerinden yazışmış ve cevap almış bende denedim hakikaten saat 02:00'da cevap verdiler çok şaşırdım yani facebook destekleri var galiba sorgulama yaptım işyerimde sadece fiber port var ben ucuz tarife istediğim için ADSL ve VDSL tarifeleri daha uygun olduğu için bağlatamadık yoksa genel olarak iletişim kurduğumda çok güzel bilgilendirme yaptılar sorduğum her soruyu güzel cevapladılar siz talihsiz bir olay yaşamışsınız. Millenicom ile iletişim konusunda bir sorun yaşamadım lakin yeni bir bağlantı için netspeed'e her zaman bir şans verebilirim.

Yukarıda allah var bundan 1.5 ay önce bende yere göğe sığdıramazdım orda her mt ye teşekkür formu kaydı oluşturmuşumdur yine facedan mükemmel siniz tarzı sözlerim vardı ama son zamanlarda ne oldu bilinmez

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.